עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורם.אל-קמינ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    eicher077
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יסינראל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    bonbonyetta
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    hanery
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סלט אדום

    24/11/11 08:13
    8
    דרג את התוכן:
    2011-12-01 14:42:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סלט אדום . כך קראו מארחינו לסלט הרענן הזה.

    אני יכול להבין מדוע.

    הוספת הרימון לסלט העגבניות המוכר והחביב , העניקה  טוויסט מיוחד ומעניין.

    עשיתי אותו בבית והחלטתי שהוא ראוי להביאו לפניכם.

     

    - סלסלה קטנה של עגבניות שרי איכותיות, פרוסות .

    - גרעינים מרימון אחד.

    -  6-7 צנוניות רעננות., פרוסות דק-דק.

    - בצל סגול פרוס  דק , גם כן.

     

    לתיבול ( אך ורק לפני ההגשה )

     - שמן רגיל .

     -  מיץ סחוט טרי מחצי לימון.( או לטעמכם)

        ( אפשר גם חומץ  ארומטי עדין )

     - מלח, פילפל לבן.

     

     כדברי חכמים : קיצוצון, ערבובון, בתיאבון ! 

     

    המיצרחים.

     

    http://cafe.themarker.com/image/2436440/


    לאחר תיבול.

    ( לא הצלחתי לנטרל בצילום את אפקט ברק השמן )

     

    http://cafe.themarker.com/image/2436446/

     

    בדיעבד- עדיף להשאיר את פרוסות העגבניות וצנוניות שלמות

                ולא לחצות אותן. כפי שעשיתי ורואים בתמונות.

              - פרופורציה שונה של כמות כל מיצרך  תשפיע על הטעם.

              - היתי מגדיל משמעותית את כמות עגבניות השרי.


    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סלט אדום"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    24/11/11 08:50
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 08:50:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    סלט יפה צבעוני ונראה נהדר
    24/11/11 09:00
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 09:00:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: רונה ב 2011-11-24 08:50:01

    סלט יפה צבעוני ונראה נהדר

     

    אז אני מבין שגם שילוב הטעמים ניראה לך.

    תודה רונה.

    24/11/11 09:19
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 09:19:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    השילוב מפתיע! אני מאוד אוהבת רימון בסלטים אך לא הכרתי קומבינציה כזו הצבעים יפים ומושכים זה בטוח!

    --
    מיה שטרן-סטודיו אמנות מתוקה כיתת אומן ללימודי שוקולד ומגדנות .אתר הבית: www.maya-stern.com

    24/11/11 09:29
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 09:29:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אמת הכל מצא חן בעיני

    צטט: rossini 2011-11-24 09:00:18

    צטט: רונה ב 2011-11-24 08:50:01

    סלט יפה צבעוני ונראה נהדר

     

    אז אני מבין שגם שילוב הטעמים ניראה לך.

    תודה רונה.

     

    24/11/11 09:33
    4
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 09:33:22
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לא להצליח, לנטרל את אפקט "ברק"(השמן), זו אג'נדה פוליטית, שמתאימה ל"סלט" במקומותינו. בוקר טוב. ולא. אני בכלל א-פוליטי.
    24/11/11 09:33
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 09:33:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: מיה שטרן 2011-11-24 09:19:17

    השילוב מפתיע! אני מאוד אוהבת רימון בסלטים אך לא הכרתי קומבינציה כזו הצבעים יפים ומושכים זה בטוח!

     

    זהו ,שעד כה לא התחברתי לשילוב הרימון בסלטים . גם לא בבישולים.

    ולא בטוח שבכתב, זה היה משכנע אותי...נסיון הטעימה אמר אחרת.

    תודה מיה.

    24/11/11 12:04
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 12:04:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שילוב מענין!
    24/11/11 12:12
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 12:12:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: דנה.גל 2011-11-24 12:04:48

    שילוב מענין!

     

    תודה דנה.

    אשמח אם תנסי ותחזרי לספר. חיוך

    24/11/11 18:22
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 18:22:54
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תודה רוסיני, אתה צודק עם הבדיעבד. מניחה שהרימון גנב את ההצגה. במקום טויסט עדין, הוא הפך לנוכח. ( ממה שרואים בצילום:)). שאפו על התעוזה.
    24/11/11 18:32
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 18:32:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: rossini 2011-11-24 09:33:42

    צטט: מיה שטרן 2011-11-24 09:19:17

    השילוב מפתיע! אני מאוד אוהבת רימון בסלטים אך לא הכרתי קומבינציה כזו הצבעים יפים ומושכים זה בטוח!

     

    זהו ,שעד כה לא התחברתי לשילוב הרימון בסלטים . גם לא בבישולים.

    ולא בטוח שבכתב, זה היה משכנע אותי...נסיון הטעימה אמר אחרת.

    תודה מיה.

     

    אני מכינה סלט ירוק ומוסיפה לו קמצוץ רימונים

    סלט ירוק

    חסה מתולתלת או אחרת +  מעט רוקט ועלים שונים

    רוטב

    בצל קטן קצוץ דק מאד

    מל"פ

    כף שמן

    כ- שתי כפות חומץ ( טועמים ובודקים טעמים)

    מערבבים ומגישים מיד

    בסלט הזה, טוויסט קטן של רימונים הוא מרענן

    *כמובן שלא כולם אוהבים שילוב של טעם מתוק בסלט או בתבשיל

    24/11/11 18:38
    0
    דרג את התוכן:
    2011-11-24 18:45:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: הטבחית 2011-11-24 18:22:54

    תודה רוסיני, אתה צודק עם הבדיעבד. מניחה שהרימון גנב את ההצגה. במקום טויסט עדין, הוא הפך לנוכח. ( ממה שרואים בצילום:)). שאפו על התעוזה.

     

    כפי שציינתי קודם לכן, השילוב של רימון בסלטים שונים , לא ממש דיבר אלי.

    במיקרה של הסלט האדום , תפקידו של הרימון הוא יותר מטוויסט, הוא מרכיב משמעותי,

    שלמעשה "עושה" את כל הסלט.

    על כל פנים ,אנסה כמה שינויי כמויות כדי לראות איך הם ישפיעו על הטעם.

    ושלא יהיו אי הבנות. הסלט הוא מצויין גם כמות שהו.

    אני משוכנע שהוא יהווה ליווי נהדר ללאטקעס הבאים עלינו לטובה.

    תודה יקירה.

    24/11/11 21:45
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-11-24 21:45:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יפה ובריא!!

    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סלט אדום"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה