עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    רשמים מסלון השוקולד ותחרות השוקולד הבינלאומית World Chocolate Masters,פריז, 2011

    25/10/11 22:54
    1
    דרג את התוכן:
    2011-10-29 14:26:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ שוקולד, תחרות, פריז, שוקולטייר ]

    השוקלטיירית מאיה שטרן היתה וצילמה את התחרות הבינ"ל לשוקולד בפריז

    '' 

      

    מדי שנה נערך סלון השוקולד הבינלאומי SALON DU CHOCOLAT , אשר הנו סלון עולמי המתקיים בכמה וכמה מדינות בתאריכים שונים. בסוף השבוע האחרון התקיים הסלון בפריס וריכז את מיטב אומני, יצרני וספקי השוקולד מהעולם כולו.

    השנה נבחרה השוקולטרית הישראלית מיה שטרן כנציגתה של חברת הצילום OLYMPUS לסיקור ולצילום הסלון.

    החיים של מאיה שוקולד ואנשים אומרים שהחיים שלי דבש...

    ''
    צילום השוקולייטרית הישראלית מיה שטרן

    הבחירה בשטרן כנציגתה הרשמית של החברה הינה חלק מפרוייקט צילום חדש וייחודי שמציגה החברה, אשר במהלכו נבחרים מומחים בתחומים שונים לסיקור תערוכות ואירועי תרבות חשובים ברחבי העולם וצילומם באמצעות מצלמות החברה דרך עדשת נסיונם.

     

    ''
    צילום השוקולייטרית הישראלית מיה שטרן

    יש שיאנים אולימפיים, שבין אולימפיאדה אחת לשנייה, מתעוררים כל בוקר לאימוני כושר מפרכים, לתרגול מקצועי מיוזע ולשרירים תפוסים ויש שיאנים אולימפיים, אלופים בקנה מידה עולמי, שמתעוררים כל בוקר לתוך עולם של קערות שוקולד מהבילות וגנאשים חושניים, שהסוכר, השוקולד והשמנת הם עבורם מגרש המשחקים ותבניות ומזלגות הטבילה, הם הכדור והרשת. הם מתאמנים כל יום במשך שנתיים, מכינים אינספור ממתקי שוקולד מכל המינים, קינוחים מבוססי שוקולד, עוגות שוקולד מטריפות חושים ו"לקינוח", שולחים ידם באמנות הפיסול… בשוקולד, כמובן! בין לבין, הם גם משתתפים בטורנירים ארציים ובמוקדמות הבינלאומיות. ואז, האלופים הנבחרים מכל מדינה נפגשים בתחרות השוקולד הבינלאומית, שנערכת אחת לשנתיים בחסות סלון השוקולד בפריז, כדי להרשים את חבר השופטים במיטב יצירותיהם המתוקות, ומייחלים לזכות בתואר הנכסף

    The World Chocolate Master, או במילים אולימפיות – להיות אלוף העולם בשוקולד.

     

     

    ''
    צילום השוקולייטרית הישראלית מיה שטרן

     

     

    בימים אלה מתקיימת בפריז תערוכת השוקולד השנתית SALON DU CHOCOLAT אשר הנו סלון בינלאומי שמתקיים במספר מדינות בתאריכים שונים. הסלון בפריס נחשב לאחד מהמובילים בעולם בתחומו והוא מרכז אליו את מיטב אמני, יצרני וספקי השוקולד מהעולם כולו. בסלון שני חלקים, אחד המיועד לקהל הרחב אשר מגיעים אליו עשרות ומאות אלפי מבקרים, חובבנים ומקצוענים כולל כ-400 מציגים, מחציתם מרחבי העולם ושני, הסלון המקצועי שהכניסה אליו היא רק לעוסקים בתחום, ובו מתקיימת גם מדי שנתיים תחרות אליפות העולם בשוקולד.

    ''
    צילום השוקולייטרית הישראלית מיה שטרן

     

     

    המבקרים הרבים פוסעים אל תוך אולם שהוא חנות הממתקים הגדולה בעולם, המשתרעת על פני כ-12,000  מ"ר,  ובו אינסוף שוקולד בכל צורה סוג וטעם, ממתקים מיוחדים במינם, עוגות, משקאות שוקולד וקינוחים. בנוסף למציגים הרבים קיים  גם מתחם סדנאות לילדים, במת הדגמות של שוקולטיירים, קונדיטורים ושפים מובילים שמכינים מתכונים שונים אל מול הקהל. במרכז האולם העצום נמצאת במת מופעים שם מתקיימות לאורך כל ימי התערוכה הופעות של להקות מוסיקה, שירה ומחול מארצות השוקולד – אפריקה ודרום אמריקה.

    אירוע השיא המתרחש כל יום בשעה חמש, הוא ללא ספק תצוגת אופנה מרהיבה, מתוקה וססגונית בה דוגמניות יפהפיות לבושות בבגדי "שוקולד" שעוצבו על ידי שוקולטיירים מובילים  ומעצבי אפנה צעירים סביב הנושא chocolate trends. תצוגה מרהיבה ואנרגטיתשמלווה במוסיקה סוחפת המותאמת לסגנון ולתלבושות.

    על מנת לראות מקרוב (ולטעום…. ולהריח…) את הקסם, יצאתי לפריז  חמושה באולימפוס PEN שלי שעשתה עבודה נהדרת ותיעדה את כל הרגעים הגדולים.

    התחרות השנה, שהסתיימה אך ביום שישי האחרון, הייתה קפיצת מדרגה והעלאת הרף ביחס לכל קודמותיה. 19 מתחרים נלהבים וסופר-מקצוענים מכל העולם,עמדו בכבוד ברף הדרישות הגבוה והכמעט בלתי אפשרי. הם התבקשו, במשך 3 ימים, להציג לטעימה ולראווה מגוון פרלינים, הן בתבניות ובטבילה, קינוחי שוקולד יוצאי דופן, עוגות שוקולד מרשימות ויצירות אמנות מפוסלות בשוקולד – גם פסל תלת ממדי עצום ממדים וגם שרשרת שוקולד לצוואר (ענק). להבדיל מתחרויות רבות בתחום הקולינרי, כל מתחרה מתמודד לבד ולא כחלק מצוות, כל האחריות עליו לבד ועומס המשימות והגיוון שלהן מצריך מגוון יכולות רחב בנוסף על היכולת לעמוד בלחץ התחרות שמתרחשת לעיני קהל גדול, צוות של 19 שופטים ונוסף על אלו גם צוות צילום שהעביר את כל ימי התחרות בשידור חי באתר האינטרנט של הסלון.

     

    ''
    צילום השוקולייטרית הישראלית מיה שטרן

     

     

    הזוכה השנה הוא Frank Haasnoot מהולנד, שהימם את צוות השופטים  ואת הקהל בכישוריו יוצאי דופן –

    גם בטעם וגם בצורה. פרנק שהשתתף בתחרות גם בשנת 2007 אז זכה "רק" במקום הרביעי, קטף השנה את המקום הראשון והמאוד מאוד מכובד!

     

    '' צילום השוקולייטרית הישראלית מיה שטרן

     

    ''
    צילום השוקולייטרית הישראלית מיה שטרן

     

     

    מיה שטרן – סטודיו אמנות מתוקה

    כיתת אמן ללימודי שוקולד ומגדנות

    www.maya-stern.com

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "רשמים מסלון השוקולד ותחרות השוקולד הבינלאומית World Chocolate Masters,פריז, 2011"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    26/10/11 09:19
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-10-26 09:19:25
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יופי של עבודות זה למעשה פיסול ולא אוכל אבל כייף לצפייה

    --
    שף איתן קיזלר
    29/10/11 14:26
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-10-29 14:26:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: השף קיזלר 2011-10-26 09:19:25

    יופי של עבודות זה למעשה פיסול ולא אוכל אבל כייף לצפייה

     

    תודה שף


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "רשמים מסלון השוקולד ותחרות השוקולד הבינלאומית World Chocolate Masters,פריז, 2011"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה