עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    .Shlomit
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    floret
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    say_yes
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    'צ'יפס' אפוי מסלק- מישהו ניסה ?

    13/10/11 10:21
    0
    דרג את התוכן:
    2011-10-13 18:54:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אתמול נתקלתי בבלוג האוכל של נורה. נורה כותבת על אוכל טבעוני וגם מה שנראה 'רגיל' ביותר מכיל צירופים פחות שגרתיים .(תוספת של אבוקדו לשוקולד כסוג של מוס/קרם אינה חדשנית אבל ביננו , מי אוכל את זה?...ככה נורה מכינה טרטלטים שוקולדיים)

    אבל , בינות לשפע המעניין יותר או פחות בבלוג מצאתי את פוסט אודות 'צ'יפס' סלק.

    במידה והייתי מוצאת את המנדולינה בבית הייתי מנסה כבר עכשיו.

    הרעיון פשוט-

    פורסים סלק לפרוסות דקות מאוד בעזרת מנדולינה או סכין חדה.

    את פרוסות הסלק מניחים על נייר אפייה (סלק אחד פרוס גדול יתאים לערך לתבנית אפיה אחת).

    מורחים את הפרוסות במעט שמן זית (ככף שמן זית),או תרסיס שמן למי שמשתמש, מפזרים מעל מלח גס.

    אופים את פרוסות הסלק בתנור בחום בינוני נמוך (160 מעלות) במשך 20-30 דקות או עד שפריך.

    אוכלים מיד.

     

    הנה פוסט הסלק של נורה ומקור התמונה שלה

     

    ''

     

    http://naturalnoshing.wordpress.com/2011/05/22/baked-beet-chips/

    האם הכנתם ? זה טעים ?

    תודה וחג שמח.

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "'צ'יפס' אפוי מסלק- מישהו ניסה ?"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    13/10/11 15:50
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-10-13 15:50:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    איזה קטע, אני נתקלתי במתכון הזה אתמול במוסף זמנים מודרניים של ידיעות אחרונות.

    הוא התפרסם במדור האוכל של מאיה מרום (שאגב יש לה גם בלוג מענין וטעים שנקרא "בצק אלים")
    את המתכון הספציפי הזה אני לא מכירה, אבל מתכונים אחרים שלה כן.
    לכן נראה לי, במיוחד לאור העובדה שסלק הוא אחד הירקות שאני יותר אוהבת, שאכין בקרוב.


    --
    מיכל חורזת ויוצרת תכשיטים מחרוזים. מוזמנים גם לדף שלי בפייסבוק. https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%96%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%AA%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D/119778181436508
    13/10/11 18:54
    0
    דרג את התוכן:
    2011-10-13 18:55:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תודה מיכל.

    סבתי היתה אומרת הכול כבר נכתב גם ברשת .


    --
    מנהלת משותפת בקהילת אוכלים בחוץ - טעים כאן !

    One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well – Virginia Woolf


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "'צ'יפס' אפוי מסלק- מישהו ניסה ?"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה