עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    טוב, אז מה היה לנו? סיכום סדנאות אוכל השנה במטבח של מאיר השמן

    18/9/11 12:23
    1
    דרג את התוכן:
    2011-09-19 06:08:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, מעשים טובים, תרומה לקהילה ]

     

    לקראת ראש השנה הממשמש ובא, אני נהנה להסתכל אחורנית על סדנאות השפים שנערכו השנה במטבח של מאיר השמן: 

     

    ניר צוק פתח את העונה בסערה במנות עתירות דמיון וטעם.

    אחריו – יואב בר ממסעדת "מרבו" הפציץ אותנו במנות משובחות מהמסעדה. 

    אורן דגן-כפיר העביר סדנת גלידות משגעת (מפי המשתתפים. באותו יום נולדה נכדתי, והחמצתי את רוב הסדנה מזעיף את הפה )

    הילה אלפרט ערכה לנו הכירות אינטימית עם האנטרקוט, והטעימה אותנו בשר מעולה בסדנת "שעשועי אנטרקוט"

    אייל שני הותיר את עשרות המשתתפים בסדנה הלומי אוכל ועונג.       

    איתי הרגיל ומעוז אלונים ממסעדת "הבסטה" ערכו "ארוחת בוקר בבסטה", והשאירו אותנו מעולפים מאוכל טוב ושפע אלכוהול תמים

    איתי שליו האגדי לימד אותנו איך לארח הרבה אנשים במעט טרחה (יחסית) בסדנה מעולה של "אוכל קטן".

    קובי בנדלק ועופר אלמליח ממסעדת "זופה דוג" האכילו אותנו מרקים ונקניקיות ברמה שלא הכרנו.

    רות אוליבר, השפית המעולה של "על השולחן" הבריקה בסדנת Cupcakes

    אייל לביא "רוקח 73" העביר סדנה נפלאה של טאפאס ופאייה

    עומר מילר מ"חדר האוכל" ערך סדנה מעולה של פסטות ואוכל איטלקי.

    תומר מ"לחם תומר" בירושלים העביר סדנת לחם שאור (שגם אותה החמצתי, מכיון שיש לי חרדת אפיה J ) 

    חוסאם עבאס מ"איל באבור" החזיר אותנו לעולם הקסום של המטבח הערבי-גלילי

    עידו שפירא מקייטרינג "קטלית" לימד אותנו על צליה אופטימלית של בשר (צליה ב-67 מעלות)

    מאיה דרין המבריקה העבירה סדנת "גורמה צמחוני" נפלאה

    בישארה חינאוי, המומחה האמיתי לבשר, לימד אותנו את סודות הבשר

    הקונדיטורית שירין מחורפיש הקסימה אותנו בסדנת עוגיות מסורתיות של העדה הדרוזית

    סבינה ולדמן כבשה את לבנו בסדנת דגים כבושים

    ישראל אהרוני הבריק כרגיל בסדנת חצילים

    אביבית פריאל מ"טפאו" הלהיבה אותנו בסדנת טאפאס

    מאיר אדוני הטעים אותנו "מנות מהמזללה", לקראת פתיחת המסעדה החדשה

    צחי בוקששתר הביא לנו מנות נהדרות החביבות על משפחתו  

    רות קרוואני (מחברת "לבשל בקלות עם רות") הצטיינה במאכלים טריפוליטאיים (אני מת על אוכל טריפוליטאי, אבל כזה עוד לא אכלתי!)

    אבנר לסקין פתח לנו שולחן ים תיכוני טעים, צבעוני ומשגע!

    תמי סירקיס הצחיקה אותנו מאוד, אבל בעיקר למדה אותנו כיצד לארח בלי להתחרפן (במיוחד בחודשי הקיץ)

    עומר זרניצקי המם אותנו בסדנה של "וריאציות חדשות על קינוחים קלסיים"

    טל גל-כהן הטעים אותנו יינות מעולים ומידע מעולה בסדנת "היינות הטובים של ישראל"

    קובי מזרחי לימד אותנו פרק בהבנת הבישול עם וריאציות נפלאות בסדנת "טאפאס סוף הדרך"

    יניב גור אריה חתם את העונה בתצוגה מופלאה של אוכל מעולה וטכניקות בישול חדשניות.

     

    כשאני מסתכל אחורנית על השנה - היה נפלא: השפים הידועים הוכיחו שהם התפרסמו בצדק. לעומתם – גם השפים הפחות ידועים הפתיעו אותנו בסדנאות מעולות!

    חוששני שלא מצאתי מספיק סופרלטיבים כדי לתאר את הסדנאות כראוי. לפיכך – השפים שלא עשיתי עמם צדק – עמכם הסליחה 

     

    אנחנו מקווים שסדנאות השנה הקרובה יהיו לא פחות טובות (בהחלט מטלה לא פשוטה!). מידע על תוכנית הסדנאות יתפרסם בקרוב.

     

    ישראל גיא

    המטבח של מאיר השמן

     

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים קרוב ל-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

     

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

     

    למידע נוסף ולהרשמה לסדנאות – הכנסו לאתר "המטבח של מאיר השמן"

     

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "טוב, אז מה היה לנו? סיכום סדנאות אוכל השנה במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    18/9/11 23:22
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-09-18 23:22:33
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ישר כח

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    19/9/11 06:08
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-09-19 06:08:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כן ירבו !



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "טוב, אז מה היה לנו? סיכום סדנאות אוכל השנה במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה