עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    חגיגת סוף הקיץ של שף יניב גור אריה במטבח של מאיר השמן

    21/8/11 09:58
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-08-21 09:58:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, מעשים טובים, תרומה לקהילה ]

    שף יניב גור אריה, בעברו שף של "4 שף", "לגעת באוכל", מסעדת ג'אפרו וסטוקו אירועים.

    כיום עוסק בליווי עסקים בתחום המזון ובעלים של "נחלאות"- ארוחות שף בבית וקייטרינג בוטיק.
    "נחלאות" מפעילה גם בלוג בישול מעניין שמומלץ מאוד לעיין בו.

     

    לפני שנתיים הדהים אותנו יניב בסדנת "בישול מולקולרי למטבח הביתי", בה הדגים וינגרט אחיד שאינו מתפרק למרכיביו, שמן זעפרן, טופי שאינו מתוק, קרם ברולה ללא בישול, ועוד נפלאות כהנה וכהנה.

    השנה, יחגוג אתנו יניב את סוף הקיץ בסדנה כיפית וקלילה (מי רוצה בישול מסובך בחום הזה?)

     

    בסדנה יילמדו המנות הבאות:

    -          קרפצ'יו טונה ביוזו עם אצות נורי מסוכרות וסורבה ווסאבי

    -          אספרגוס עטוף בחזה אווז, חמאת עגבניות, אפונים וגאודה

    -          חזה הודו מבושל "סו ויד" (מי אמר שחזה הודו לא יכול להיות עסיסי? ) מונח על פולנטה ברוטב מרקש

    -          לחם שפונדרה

    -          קראמבל אגוזי לוז עם תאנים צרובות וקרם שוקולד לבן מקורמל

     

    למרות השימוש בטכניקות ומכשור מתקדמים, כל המנות מתאימות להכנה ביתית!

     

    הסדנה תיערך ב-26 לאוגוסט בשעה 10:10 במטבח של מאיר השמן, רח' דניאל 67ב', בת ים

    מחיר הסדנה: 180 ש"ח.

     

    שווה ביותר!

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "חגיגת סוף הקיץ של שף יניב גור אריה במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "חגיגת סוף הקיץ של שף יניב גור אריה במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה