עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סדנת בישול אינדונזית עם אתי אלימלך במטבח של מאיר השמן

    18/8/11 10:18
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-08-18 10:18:15
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, תרומה לקהילה, מעשים טובים ]

     

    את אתי אלימלך פגשנו לפני שנה וחצי, כשהעבירה סדנה אינדונזית מהממת במטבח של מאיר השמן. מאז, לא חדלנו להתגעגע לטעמים ולריחות.

    סוף סוף – אתי חוזרת למטבח של מאיר השמן, בסדנה אינדונזית נוספת, והפעם – מתכונים מעט יותר מתקדמים (אבל מתאימים לביצוע ביתי).

     

    אתי עברה דרך ארוכה עד שהגיעה למטבח האינדונזי: מהמטבח המרוקאי המשובח של אימה, דרך המטבחים האסיאתיים של מנהטן והמטבח הקליפורני עם מספר התנסויות בפיוז'ן, עד שלבסוף הגיעה להולנד, והתבייתה על המטבח האינדונזי (למי שאינו יודע – הולנד שלטה באינדונזיה כ-200 שנה, ואמצה את המטבח האינדונזי אל חיקה. הרייסטאפל – אותה "ארוחה בצלחת אחת", המשלבת אורז עם מספר רב של מאכלים בצלוחיות קטנות, הוא בעצם המצאה הולנדית). היא פצחה ברומן עם המטבח האינדונזי, למדה אותו מפי נשים אינדונזיות שפגשה בשווקים ובמעדניות, עד שהרגישה שאילפה אותו לחלוטין.

    לפני כ-5 שנים שבה לארץ, ומאז היא מנחילה את נפלאות המטבח האינדונזי להמונים במסגרת קייטרינג שהיא מנהלת וסדנאות בישול שהיא מעבירה.

     

    הסדנה תתקיים ב-9 לספטמבר, בשעה 10:10 במטבח של מאיר השמן, רח' דניאל 67ב' בת ים. להרשמה ולהוראות הגעה www.fatmeir.com

    מחיר הסדנה 180 ש"ח

     

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים קרוב ל-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

     

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סדנת בישול אינדונזית עם אתי אלימלך במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סדנת בישול אינדונזית עם אתי אלימלך במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה