עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    המקצוען – שף עומר זרניצקי במטבח של מאיר השמן

    24/7/11 11:38
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-07-24 11:38:50
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, מעשים טובים, תרומה לקהילה ]

    בוקר שלם עמד עומר זרניצקי לפני כ-30 אנשים במטבח של מאיר השמן, והכין ממטעמיו המתוקים בנינוחות, ברצינות ובמקצוענות.

    בוקר שלם ישבנו אנחנו והרחנו את הריחות, ונפשנו כלתה...

    עד שלבסוף הוגשו המנות, והסתבר שהיה שווה לחכות!

     

    עומר, בעברו השף קונדיטור של מול ים, ברקרולה ומתחם דלאל, וכיום עוסק ביעוץ, הציג לפנינו קונצרט של טעמים, מרקמים וצורות מרהיבות.

    עזרה על ידו אילזי רפפורט, קונדיטורית משובחת בפני עצמה צוחק

     

    הסדנה, שהוגדרה במקור כסדנת קינוחים קלסיים, התפתחה לכיוונים לא צפויים, כאשר אל המתכונים הקלסיים הצטרפו מרכיבים כמו אגוזי טונקה, מחית אננס ומלבי.

     

    מה שהכי מאפיין את עומר זה הדיוק, ההקפדה על הפרטים ועל האיכויות, ותאמינו לי – כל ההשקעה הזאת משתקפת היטב בתוצאה!

     

    המנות היו מורכבות ומרתקות, ושלבו מספר מרכיבים משלימים. היו שם:

    * מוס שוקולד חם עם קרם וניל וטונקה וקראמבל פולי קקאו

    * תאנים ברוטב פורט עם סורבה יוגורט, על מצע דקואז פיסטוק

    * מקרון שקדים עם קרם מלבי שקדים וקונפיטורת פירות יער

    * מילפיי מנגו עם פטיסייר אננס וטופי אננס-ג'ינג'ר על מצע פיינסייר אגוזי לוז

     

    ומכיון שאינני יכול להעביר את הטעמים הנהדרים, אסתפק בתמונות...

    עומר

     

    ''

     

    קראמבל פולי קקאו

    ''
     

    ככה זה צריך להיות! 

    ''
     

    הזלפת המקרונים 

    ''
     

    קונפיטורת פירות יער בהכנה 

    ''
     

    המקרונים המושלמים יצאו מהתנור  

    ''
     

    מוס שוקולד חם עם קרם וניל וטונקה וקראמבל פולי קקאו 

    ''
     

    התאנים מתקרמלות ומשולהבות  

    ''

    ''
     

    היה שווה לחכות צוחק תאנים ברוטב פורט עם סורבה יוגורט, על מצע דקואז פיסטוק 

    ''
     

    מקרון שקדים עם קרם מלבי שקדים וקונפיטורת פירות יער

    ''
     

    היה מקרון? 

    ''

    מילפיי מנגו עם פטיסייר אננס וטופי אננס-ג'ינג'ר על מצע פיינסייר אגוזי לוז 

    ''

    \

    ''

     

    תודה גדולה לעומר ולאילזי סגניתו הנאמנה, שהטעימו אותנו מעדנים, ובדרך גם למדו אותנו פרק במקצוענות ובאיכות עבודה. תודה גדולה עוד יותר על עזרתם בהאכלת ילדי בת ים הנזקקים.

     

    למשתתפי הסדנה: תודה על תמיכתכם במטבח ועזרתכם לילדי בת ים. אני מקוה שנהניתם מהסדנה לפחות כמוני.

     

    ולכל אלה שלא השתתפו בסדנה: יש לי בשבילכם חדשות רעות וחדשות טובות.

    החדשות הרעות: החמצתם בגדול!

    החדשות הטובות: יהיו עוד סדנאות, וכדאי לכם להרשם (כדי שלא אצטרך להגיד "אמרתי לכם")

     

    להרשמה לסדנאות ולמידע נוסף – הכנסו לאתר המטבח של מאיר השמן

     

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים קרוב ל-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

     

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

     

     

     

     

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "המקצוען – שף עומר זרניצקי במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "המקצוען – שף עומר זרניצקי במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה