עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יולי-אוגוסט לוהט במטבח של מאיר השמן

    14/7/11 22:25
    0
    דרג את התוכן:
    2011-07-20 22:21:07
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    [ אוכל, מעשים טובים, תרומה לקהילה ]


     

    אוי, השחיתות! השחיתות!

     

    ביום ששי ה-22 ביולי יופיע השף קונדיטור עומר זרניצקי, בקונצרט של קינוחים קלסיים, שייערך במטבח של מאיר השמן.

     

    עומר, בעברו השף של "ברקרולה" ומול ים וכיום שף קונדיטור של מתחם דלאל בנווה צדק בת"א, התמחה במסעדות הטובות בעולם (מסעדת דניאל של שף דניאל בולו בניו יורק, מסעדת גי סבואה בפריז (3 כוכבי מישלן) ומסעדת אל בולי, שנחשבה עד לא מזמן למסעדה הטובה בעולם).

     

    בקונצרט יבוצעו היצירות הבאות:

    • מוס שוקולד חם עם קרם וניל וטונקה וקראמבל פולי קקאו
    • תאנים ברוטב פורט עם סורבה יוגורט ומסקרפונה
    • סורבה יוגורט
    • מקרון שקדים עם קרם מלבי שקדים וקונפיטורת פירות יער
    • מילפיי מנגו עם פטיסייר אננס וטופי אננס ג'ינג'ר על מצע פיינסייר אגוזי לוז

     

    כל המשתתף – על אחריותו בלבד (היקף המותניים!)

    מי שלא משתתף – גם כן על אחריותו (איזו החמצה!)

     

    ב-6 לאוגוסט – סימפוניה של טעמים וריחות – סדנת "היינות הטובים של ישראל", בניצוחו של טל גל-כהן.

     

    טל הוא הבעלים של פורטל היין הישראלי ISRAEL WINES של פורטל  בקבוק, לשעבר כתב היין של גלובס. טל הוציא לאור מספר ספרים בנושא יין ואלכוהול, ונחשב מומחה בינלאומי בכל הקשור ליין בין היקבים בארץ ובעולם.

     

    בסדנה נסקור כמה מהיינות הטובים ביותר שיוצרו בארץ, נשמע את הסיפורים שמאחורי היין, וכמובן גם נטעם מהיינות, ואתם נשנושים קלים, אך טעימים, פרי ידיו של מאיר השמן.

     

    לכל אוהבי היין – סדנה חובה!

     

    ב-19 באוגוסט רסיטל של טאפאס, בביצועו של השף קובי מזרחי

     

    קובי מזרחי הוא שף טורבו (לא הבישול – האיש עצמו). כיועץ למסעדות הוא מתרוצץ בכל רחבי הארץ, ופותח מסעדות (טובות!) על ימין ועל שמאל.

    קובי הוא מקצוען לעילא ולעילא. שף מאסטר דרגה 5, בעברו היה השף של בית הנשיא ושל הכנסת. בין החשובים בעיסוקיו (בעיני לפחות, וגם בעיניו) היא ההדרכה בעמותת "אנוש", שם הוא מדריך אנשים עם מוגבלויות כדי שיוכלו לרכוש מקצוע טבחות ,ולהקים שירותי קייטרינג קטנים, ובכך להפוך לאזרחים יצרניים ועצמאיים מבחינה כלכלית.

    קובי גם מתנדב קבוע במטבח של מאיר השמן, מצליח לחדש ולרענן בכל פעם, וגורם לי הנאה מחודשת.

     

    בסדנה יכין קובי 18 סוגי טאפאס, מכל הסוגים והמינים.

    יהיו שם טאפאס מ:

    • בשר, דגים וגבינות
    • בצק פריך, בצק לחם ומאפים קטנים וחמודים
    • כל מיני רטבים משגעים

     

    יהיה סוף!

     

    לפרטים נוספים ולהרשמה לסדנאות – הכנסו לאתר המטבח של מאיר השמן

     

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים קרוב ל-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

     

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

    .

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על " יולי-אוגוסט לוהט במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    20/7/11 22:21
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-07-20 22:21:07
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אני מניח שלא אחמיץ את קובי מזרחי

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על " יולי-אוגוסט לוהט במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה