עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    RED T
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    eicher077
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ~בועז22~
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ביום רביעי נארח בקהילה את השף אבי מלמד לחגיגה פרסית לכבוד פורים ובכלל

    13/3/11 17:29
    5
    דרג את התוכן:
    2011-07-06 18:05:49
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    לקראת פורים החלטנו לארח את השף אבי מלמד שמתמה באוכל פרסי ולא רק.

    השף מלמד יענה על השאלות שלכם ביום ד', ה-16.3 בין השעות 17:00-18:00

    ניתן ורצוי כבר עכשיו לרשום כאן את השאלות והפניות אל השף.

     

    ''

    השף אבי מלמד עבר את מסלול ההכשרה שלו דרך עבודה במסעדות רציניות ואיכותיות ,ממגוון מטבחים ושיטות עבודה שהעשירו את הידע הקולינרי שרכש.

    כיום אבי מלמד עוסק כשף פרטי לארועים בהתאמה אישית ועורך סדנאות ושיעור בישול פרטיים.

    בין התמחויותיו הינו המטבח הפרסי שבא מהבית שלו.

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ביום רביעי נארח בקהילה את השף אבי מלמד לחגיגה פרסית לכבוד פורים ובכלל"

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.

    13/3/11 18:12
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-13 18:12:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מוכנה להתוודות כאן ועכשיו שאין לי שמץ של מושג באוכל פרסי רק יודעת שהוא עשיר ומגוון אשמח לקבל מתכון של מאפה ממולא הירק עונתי כגון תרד או עלי מנגולד וכמובן משהו פורימי שמתאים לקערת משלוח המנות.

    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי
    14/3/11 12:58
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-14 12:58:23
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שיאמיייייייי בפרסית זה בה, בה, בה mane elahi וממש לא בסדר שאנחנו לא הולכות ללמוד אצל אמא, מה אתה חושב אבי על מסורת שהולכת ונעלמת? כי זה ממש לא לקחת ולשמור את המתכון, אלא שיצא באותו טעם של בית...

    --
    עדנה כהן קדוש
    כתיבה יצירתית.
    מוסיקאית.
    הספר \"הדיבר החמישי\" באתר סטימצקי.
    השיר \"שמיים\" באתר גלעד שליט ובאתר ערוץ 24.

    050-9468995 ck.edna@gmail.com


    14/3/11 19:06
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-14 19:06:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אשמח מאוד לשני דברים קלים של תבשילי קדירה אחד עם עוף ואחד עם בקר פרסיים וכן מה הסוד לאורז פרסי משובח

    --
    יואל אוריאל
    14/3/11 20:14
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-14 20:14:11
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איך לעשות אורז שהגרעינים לא ידבקו אחד לשני אין לי כוח לשתוף אותו תוך כדי בישול עם מיים קרים יש עוד פטנט?
    14/3/11 20:52
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-14 20:52:56
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שאלה לשף מלמד,כילד שהיית מגיע הביתה מה התבשיל שאהבת יותר מכל שאלה נוספת מה משך אותך להיות טבח ואחר כך שף?

    --
    http://www.musicalgift.co.il/NSsongsArab.html
    14/3/11 23:35
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-14 23:35:32
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ראשית שאלה:האם הלימון הפרסי המיובש הוא בכלל ליים ? אשמח למתכון פרסי מקורי. מה הסוד של השיפודים הפרסיים ?
    15/3/11 12:28
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-15 12:28:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אבי, ידוע מאכל בשם אשפילאו, כיצז מכינים ואיך גורמים לכך שהתפוחי אדמה בתחתית לא ידבקו

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    15/3/11 17:04
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-15 17:04:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אשמח לקבל את המתכון של קציצות גונדי שלו.
    15/3/11 19:58
    1
    דרג את התוכן:
    2011-03-15 19:59:15
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    איזה כייף ללמוד מאנשים שמבינים...

    אני אשמח למתכון לאורז עם תפוחי האדמה השרוףפים בתחתית. אני יודעת שזה לא ממש מורכב אבל ניסיתי פעמיים ובשניהם נשרפו לי תפוחי האדמה בתחתית והפכו לפחמים לא טעימים. אשמח לשמוע כיצד אתה עושה זאת

    ותודה על היוזמה בהבאת שפים

    15/3/11 22:11
    1
    דרג את התוכן:
    2011-03-15 22:14:04
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום רב שף מלמד....

    שאלו כבר לפני לגבי קציצות הגונדי שלך אך בכל זאת אני רוצה שתחדד פרט אחד שלא ברור לי...מה היחס בין כמות הנוזלים והשמן במתכון לאבקת החומוס (נניח בכמות של חצי ק"ג בשר עוף טחון)??????...ידוע לי שהחומוס הטחון סופח אליו המון נוזלים לכן אני שואלת כדי שהקציצה לא תצא יבשה או קשה...

    כמו כן אם אפשר לקבל מתכון לגונדי ברנז'י , (זה עם האורז והירק ) שאני מתה עליו אבל הוא מתפרק לי בבישול....

    המון תודה

    חדווה


    --
    דברים קורים כי הם צריכים לקרות, ואין שום מקריות בחיים.
    16/3/11 07:12
    1
    דרג את התוכן:
    2011-03-16 07:13:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ועוד בקשה ברשותך....

    אני צריכה מתכון מנצח פרסי לבשר , לא חשוב אם בצלי או קוביות, העיקר שיהיה לזה את הטאצ' הפרסי ואשמח אם תעזור לי בזה.....


    --
    דברים קורים כי הם צריכים לקרות, ואין שום מקריות בחיים.
    16/3/11 17:01
    1
    דרג את התוכן:
    2011-03-16 17:08:40
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: אביגיל אהרון 2011-03-13 18:12:45

    מוכנה להתוודות כאן ועכשיו שאין לי שמץ של מושג באוכל פרסי רק יודעת שהוא עשיר ומגוון אשמח לקבל מתכון של מאפה ממולא הירק עונתי כגון תרד או עלי מנגולד וכמובן משהו פורימי שמתאים לקערת משלוח המנות.

     

    שלום אביגיל,

    ירק ,ירוק ,ירקות שהם בעצמם יכולים לשמש כתבלין זה מאוד מקובל אצל הפרסים.

    אני אתן לך מתכון למילוי למאפה בצק עלים :

    500 גרם תרד נקי

    1 גבעול כרישה קצוץ

    5 עליי מנגולד חתוך לרצועות דקות

    חצי כוס גבינת פטה מגורדת

    כמון,פלפל שחור

     

    אופן ההכנה:

    בסיר מטגנים תחילה את הכרישה ולאחר מכן מוסיפים את המנגולד עד שמתרכך וכאן הזמן להוסיף את התרד.מתבלים במעט כמון ופלפל שחור ומעבירים למסננת עד שהנוזלים יירדו. אפשר לעזור לנוזלים לצאת ע"י לחיצה. לאחר מכן מעבירים לקערה ומוסיפים את הגבינה . אולי יש צורך במעט מלח למרות שהגבינה מלוחה בעצמה. עם מילוי זה ממלאים בצק עלים בכל צורה שרוצים מורחים מעל ביצה ומכניסים לתנור בחום 200 מע    '     כ 20 דקות.

     

    הנה מתכון למאפין מי ורדים , אני בטוח שיתאים לארוח וגם למשלוח מנות :

     

    מאפין מי ורדים ופיסטוק

    המצרכים:
    300 ג' סוכר חום דמררה
    5 ביצים
    250 ג' חמאה רכה
    1/2 ליטר חלב
    20 ג' אבקת אפיה
    500 ג' קמח תופח
    1.5 כוס פיסטוק טחון
    100 מ"ל מי ורדים

    אופן ההכנה:
    מקציפים את הביצים עם הסוכר ולאחר מכן מוסיפים לאט את החמאה הרכה ואח"כ את החלב.
    לאחר שהתערובת הוקצפה היטב מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
    לוקחים תבנית שבלונה למאפינס ומשמנים בחמאה, לאחר מכן יוצקים פנימה עד לחצי גובה את התערובת
    ומכניסים לתנור מחומם מראש בחום של 160 מעלות למשך 18 דק' .


    --
    אבי מלמד השף הפרטי שלך
    www.chefmelamed.co.il


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ביום רביעי נארח בקהילה את השף אבי מלמד לחגיגה פרסית לכבוד פורים ובכלל"

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.