עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    הפנינים של המטבח של מאיר השמן – סדנאות לחודשים אפריל מאי

    7/3/11 05:27
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-03-07 05:27:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    לכבוד יום האישה הבינלאומי, ולכבוד השפיות הישראליות, שלדעתנו לא זוכות עדיין להכרה לה הן ראויות, אנו חוגגים עם 4 שפיות מעולות:

     

    ביום ששי האחרון (4 למרץ) חגגנו בסדנת הגורמה הצמחונית בניצוחה של שף מאיה דרין

     

    ב-8 לאפריל תטעים אותנו שף קונדיטורית שירין, מקונדיטוריה לין בחורפיש ממיטב המאפים הדרוזיים המסורתיים: קטאיף, מעמולים על בסיס פיסטוק, אסאפיר (ציפורים) ממולאים, אצבעות בקלאווה במילוי בוטנים וקינמון, בלילי – ממתקים הנאפים לחגיגה לכבוד תינוק חדש במשפחה, במילוי קוקוס.

     

    נלמד להכיר ולהכין את הגרסאות הדרוזיות המשובחות של מאפים, שחלקם ידועים וחלקים יהיו חדשים לרובנו.

    הסדנה משלבת ריח של מסורת עם טעם של עוד! רק המחשבה על הסדנה גורמת לי להשמין מנחת J

     

    ב-15 לאפריל תלמד אותנו שף סבינה ולדמן (עד לאחרונה – השף של רוטשילד'ס קיטשן) את סודות כבישת הדגים, במסגרת הסדנה "הנאים הדגים בעיניך?". בסדנה נלמד להכין גראבלקס, טרטר, סביצ'ה ועוד.

     

    ב-13 למאי נדלג עם שף אביבית פריאל ממסעדת טפאו לספרד בסדנת טאפאס.

     

     

    למידע נוסף על המטבח, וגם על הסדנאות הנוספות, שלצערי ולשמחתי כבר מלאות, ולהרשמה לסדנאות, אנא הכנסו לאתר  המטבח של מאיר השמן www.fatmeir.com

     

    המטבח של מאיר השמן הוא מפעל הזנה לילדים הפועל בבת ים קרוב ל-8 שנים, ומופעל ע"י מאיר (השמן) שואף וצוות מתנדבים.

    המטבח מחלק כ-600 סנדוויצ'ים ביום לילדים "ששכחו את ארוחת העשר בבית", ומציע ארוחת צהרים חמה ומקום לבלות בו את אחר הצהרים לילדי בת ים הנזקקים.

    המטבח מנוהל על טהרת ההתנדבות, ומתקיים מתרומות של מצרכי מזון וכסף, ובעיקר מסדנאות אוכל, הנערכות בימי ששי, אשר בהן טובי השפים בארץ תורמים מכשרונם וזמנם כדי לסייע לצוות המטבח להאכיל את ילדי בת ים.

     

    הסדנאות במטבח הן חוויה מרנינה, ומשלבות הנאה מהאוכל ומפגש עם השפים הטובים והיצירתיים בארץ עם תרומה חברתית. הסדנאות מומלצות כדרך מרעננת (וטעימה) לבלות את יום ששי בבוקר, כמתנת יום הולדת למישהו אהוב או כבוקר גיבוש לקבוצה.

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "הפנינים של המטבח של מאיר השמן – סדנאות לחודשים אפריל מאי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "הפנינים של המטבח של מאיר השמן – סדנאות לחודשים אפריל מאי"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה