עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    עידו שפירא (קטלית) ב 25.2.2011 במטבח של מאיר השמן

    16/2/11 22:17
    0
    דרג את התוכן:
    2011-02-16 22:18:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מאיר השמן הינו מטבח הזנה לילדים ונוער במצוקה בבת ים.

    עידו שפירא, שף ובעלים של חברת קייטרינג "קטלית" יגיעה להעביר סדנה אשר כל תמורתה הינה תרומה להחזקת המטבח.
    והפעם - 67 מעלות חום
    שאלה: מה קורה כאשר מכניסים עוף לתנור למשך 4 שעות ב-67 מעלות?
    תשובה: מקבלים את העוף הצלוי המושלם!

    השף עידו שפירא (ב-12 השנים האחרונות – שף ובעלים של קייטרינג קטלית, ובעברו השף האישי של מדונה, דייויד בואי ועוד) ילמד אותנו את סודות הצליה הארוכה.

    בסדנה נלמד לצלות בשיטה זו עוף, אנטרקוט וקשתית (שפונדרה, או בעברית אסאדו), וגם נלמד מה עושים איתם אחרי הצליה הארוכה.
    ואם חששתם שמא נאלץ לחכות 4 שעות לבשר עד שיצא מהתנור, בעוד הרעב מכרסם בנו בכל פה – הסירו דאגה מלבכם. שיטת "הכינותי מראש" תאפשר לנו קפיצת זמן, והגעה מהירה לתכל'ס (כלומר לאוכל).

    לפתיחה נלמד להכין דג מוסר ברוטב זבאיון.
    לקינוח נלמד להכין סורבה תות על קרח יבש, וגם תותים ברוטב זבאיון.

    הטכניקות לקוחות מהמטבח המולקולרי, אבל היישום זמין בכל בית, והתוצאות שוות את המאמץ.
    התפריט:
    מנת פתיחה - דג מוסר ברוטב זבאיון
    עיקריות: עוף, אנטרקוט וקשתית (שפונדרה) בצליה ארוכה מאוד
    קינוחים: סורבה תות על קרח יבש , תותים ברוטב זבאיון

    לפרטים והרשמה: http://www.fatmeir.com/?categoryId=26070

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "עידו שפירא (קטלית) ב 25.2.2011 במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "עידו שפירא (קטלית) ב 25.2.2011 במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה