עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    קראנצ'

    14/1/11 21:28
    10
    דרג את התוכן:
    2020-01-25 16:17:25
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    משולחן חגיגות חג המולד בחו"ל, הישר לניסוי במטבחנו. מה עוד שהוא מושלם לט"ו בשבט הקרב ובא.

    אי אפשר להשאר אדיש לשילוב דברים טובים שכאלה.

    - 200 גר' ביסקוויטים שבורים.

    - סה"כ 300 גר' אגוזי מלך, בונדוק ופירות יבשים קצוצים.

    - 300 גר' שוקולד מריר  לבישול.

    - 100 גר' חמאה.

    - 140 גר' דבש.

     

    מערבבים בכלי את הביסקוויטים השבורים עם האגוזים ופירות היבשים הקצוצים.

     

    http://cafe.themarker.com/image/1986699/

    - ממיסים את השוקולד בבן-מארי , יחד עם החמאה והדבש עד לקבלת תערובת חלקה.

    - מורידים מהאש ומוסים את "החומרים היבשים".

    -מרפדים תבנית קטנה ( משהו כמו 25/25 ) עם נייר אפיה משומן , שופכים בו את התערובת ומשטחים.

     

    http://cafe.themarker.com/image/1986703/

     

    - מעבירים לקירור למספר שעות.

    - מחלקים לריבועים, גם אם שבורים , בעזרת סכין חדה.

     

    http://cafe.themarker.com/image/1986707/

     

     

     

    נישנוש נעים !

     

    תמונה נוספת טריה, טריה. 04.02.12

    הפעם עם ביסקוויטים פטי בר בהירים.

     

    http://cafe.themarker.com/image/2521590/

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קראנצ'"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    14/1/11 21:37
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-01-14 21:37:33
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אין לך רחמים? מה עם הדיאטה מה?:) טעים....ויש לי הכל בבית על מצפונך!
    14/1/11 21:56
    0
    דרג את התוכן:
    2011-01-15 13:48:30
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: אנני.... 2011-01-14 21:37:33

    אין לך רחמים? מה עם הדיאטה מה?:) טעים....ויש לי הכל בבית על מצפונך!

    תראי. זה ידוע שכל הדברים הטובים, הם או לא חוקיים, או לא מוסריים או...משמיניםצוחק

    15/1/11 11:52
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-01-15 11:52:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: rossini 2011-01-14 21:56:21

    צטט: אנני.... 2011-01-14 21:37:33

    אין לך רחמים? מה עם הדיאטה מה?:) טעים....ויש לי הכל בבית על מצפונך!

    תראי. זה ידוע שכל הדברים הטובים הם לא חוקיים, לא מוסריים או...משמיניםצוחק

    כן, כן . וזה אחד מהם קריצה  תודה !   (נשאר משהו ?)

     


    --
    מנהלת משותפת בקהילת אוכלים בחוץ - טעים כאן !

    One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well – Virginia Woolf
    15/1/11 17:02
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-01-15 17:02:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נתתי לי רעיון נהדר לערב טו בשבט כמה טוב וקל להכנה תודה

    --
    זלדה בן יהודה
    15/1/11 17:20
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-01-15 17:20:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: adnin7 2011-01-15 17:02:47

    נתתי לי רעיון נהדר לערב טו בשבט כמה טוב וקל להכנה תודה

     

    אני יותר משמח.

    תודה.

     

    והינה לך וגם תזכורת לחברים, עוגת פירות יבשים קלה להכנה וטעימה להפליא.

    http://cafe.themarker.com/image/1903794/

     

     

    את המתכון אפשר לראות כאן.

     

    15/1/11 20:40
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-01-15 20:40:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יאמייי, נראה נהדר. אני אוהבת נשנושים כאלה. תודה עבור המתכון. (גם עוגת הפירות יבשים שלך נראית טעימה)

    --
    מיכל חורזת ויוצרת תכשיטים מחרוזים. מוזמנים גם לדף שלי בפייסבוק. https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%96%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%AA%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%99%D7%9D/119778181436508
    16/1/11 07:20
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-01-16 07:20:37
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חגיגה לילדים, לעיניים ולרופא השיניים!! תודה לך!

    --
    איננו מפסיקים לצחוק כשאנו מזדקנים, אנו מזדקנים כאשר מפסיקים לצחוק!
    16/1/11 09:56
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2011-01-16 09:56:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אתה יודע מה אתה עושה :) הכל אצלך נראה כל כך טעים....
    16/1/11 10:16
    0
    דרג את התוכן:
    2011-01-16 10:19:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תודה רבה חברים יקרים.

     אם לא אשמין מהקראנצ' , אז בטח יהיה זה מנחת...נבוך 

    2/2/12 08:00
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-02-02 08:00:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מול השוקולד הזה לא אוכל לעמוד. מה יהיה ? רוסיני עוד מעט לא אכנס בדלת
    2/2/12 08:55
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-02-02 08:55:08
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    נשמע ונראה ממש נהדר1!!

    ברור שהעתקתי.. ונראה:))))

    2/2/12 11:51
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2012-02-02 11:51:30
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: רונה ב 2012-02-02 08:00:18

    מול השוקולד הזה לא אוכל לעמוד. מה יהיה ? רוסיני עוד מעט לא אכנס בדלת

     

    האמת , זה שילוב קטלני.צוחק

     

    תודה רונה. 



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "קראנצ'"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה