עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6457)

    גילהסטחי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צלילי הלב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אודטה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרה10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    kobi345
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חני וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יפיתעוקב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    בת יוסף
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רומי 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באלי79
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רוניתשפירא0
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אורז בתנור (כן, כן.... בתנור)

    21/10/10 10:36
    6
    דרג את התוכן:
    2010-10-30 15:19:08
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מתכון מעולה ומפתיע במיוחד שנתקלתי בו בחגים כשהתארחתי אצל המשפחה בצפון.

     

    אז ככה:

     

    החומרים:

    2 כוסות אורז

    1/4 כוס שמן

    1/4 כוס רוטב סויה

    4.5 כוסות מים

    1 בצל קצוץ

    100 גר' צנוברים

    1 כפית אבקת מרק עוף (בהחלט ניתן לוותר אבל כך המתכון המקורי - אני באופן אישי ויתרתי)

     

    ההכנה:

    שוטפים את האורז היטב במסננת ושמית בקערת פיירקס עמוקה כך שהאור ממלא כרבע מהקערה.

    בקערה נפרדת מערבבים את כל הנוזלים (וגם את אבקת המרק אם בכל זאת בחרתם להוסיף אותה).

    מפזרים על האורז את הבצל הקצוץ והצנוברים ככה כמו שהם, אין צורך לטגן או כל דבר אחר.

    יוצקים את כל הנולים על האורז. גובה הנוזלים יהיה גובה האורז בסיום האפייה אז כדאי שישאר קצת מקום עד שפת הקערה.

    מכניסים את הקערה לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה, אין צורך לכסות.

    משך האפיה משתנה קלות בתנורים השונים אז כדאי לשים לב מפעם לפעם.

     

    מתכון פשוט להפליא ומפתיע במיוחד בטעמו.

    בהצלחה.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "אורז בתנור (כן, כן.... בתנור)"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    21/10/10 13:14
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-10-21 13:14:23
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אז זמן ההכנה בתנור בעצם פי שלש אגב אפשר להכין עם ציר עוף או ציר ירקות

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    30/10/10 15:19
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-10-30 15:19:08
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ''



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "אורז בתנור (כן, כן.... בתנור)"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה