עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    השף יואב בר (מאראבו) בסדנה מיוחדת במטבח של מאיר השמן

    7/10/10 12:20
    0
    דרג את התוכן:
    2010-10-18 17:59:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    15.10 בשעה 10:10 מיקום: רחוב דניאל 67 א' במטבח של מאיר השמן יעביר יואב (בהתנדבות - כמובן) סדנת בישול שמייצגת את אהבותיו ואת המטבח שלו.

    יואב החל את דרכו אחרי השירות הצבאי במטבחים שונים בתל אביב, ים המלח ואילת. בשנים האחרונות היה שף במלון פלמירה באילת, שם צבר נסיון רב בעריכת אירועים גדולים, כנסים וכו'.

    יואב השתלם ב-CIA (Culinary Institute of America) ובקורדון בלו בלונדון, והוא בוגר לימודי מאסטר שף מטעם האוניברסיטה העברית.
    את מסעדת מאראבו הקים יחד עם שותפו חיים עמשלום.
    המטבח של מאראבו מונע ע"י האהבה – אהבתו של השף יואב בר לאוכל, לחווית הבישול, לחומרי הגלם המקומיים ולטכניקות הבישול המגוונות, אותן למד ויישם במשך השנים.

    יואב מתאר את הסגנון שלו כים תיכוני – ישראלי, עם נגיעות ממטבחים שונים מאיזור הים התיכון

    המנות אותן יבשל יואב בסדנה הן מנות אהובות עליו והמייצגות את המטבח שלו (ישראלי ים-תיכוני) + הפתעה ייחודתי כקינוח.
    מנה ראשונה - מוסלין כבד עוף על קונפיטורת פרי עונתי, פיסטוק ושברי קקאו.
    מנה עיקרית - פסטה דיו, פירות ים, ביסק סרטנים, עגבניות ובזיליקום.
    קינוח הפתעה בעיניים עצומות - קינוח שיתעתע לכולם את החיך 

    לפרטים והרשמה: http://www.fatmeir.com/

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השף יואב בר (מאראבו) בסדנה מיוחדת במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    16/10/10 17:43
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-10-16 17:43:10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איך היה ?

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    18/10/10 15:43
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-10-18 15:43:38
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    כבר כמה פעמים שאלתי ב"צור קשר" באתר של מאיר השמן ועדיין לא קילתי תשובה הסדנאות מתקיימות במטבח כשר?

    --
    להיות נאהב מאוד ע"י מישהו נותן לך כוח,
    לאהוב מישהו מאוד נותן לך אומץ
    18/10/10 17:59
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-10-18 17:59:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: בעילום_שם 2010-10-18 15:43:38

    כבר כמה פעמים שאלתי ב"צור קשר" באתר של מאיר השמן ועדיין לא קילתי תשובה הסדנאות מתקיימות במטבח כשר?

     

    הנה אני אענה לך:

    לא


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השף יואב בר (מאראבו) בסדנה מיוחדת במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה