עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אפשר חידה? והגיע עת התשובה :-)

    20/9/10 23:33
    0
    דרג את התוכן:
    2010-09-21 21:38:22
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    v    פתיח למצב רוח טוב: משקה סורבה של ערק ואננס

    v    מלבי מהקוטב הצפוני עם פטל שחור

    v    גלידת שוקולד מריר וחלבה קפה עם דפי שוקולד ופולי קפה

    v    גלידת פיסטוקים, שקדים קלויים באמרטו ודובדבני אמרנה

    v    אלסקה קפואה של גלידת דבש-טונקה ואוכמניות

    v    גלידת סוטלאץ' (פודינג אורז טורקי)

    ביסודי שאלו: מי אמר למי, מתי? מדוע?

    אז בנוסח המקום:

    מה זה? מתי? היכן?

    אז: יש כמובן תשובה
    השף אורן דגן כפיר בסדנא: "פעם שלישית גלידה"
     
    בסדנא נלמד להכין תמיסת גלידה בסיסית בשתי גישות אירופאיות שונות- צרפתית ואיטלקית. כך גם נלמד להכין סירופ סוכר מיוחד המהווה בסיס להכנת סורבטים.
    מתוך תמיסת הגלידה הבסיסית וסירופ הסורבה נלמד כיצד לעשות טרנספורמציות, ליצירת גלידה אחרת בכל פעם.
    בסדנא נכיר שתי טכניקות שונות להקפאת התמיסה לגלידה במרקם קרמי, אחת מהטכניקות, היא טריק נחמד לניצול המיכשור הבסיסי במטבח הביתי ללא צורך במכונת גלידה מקצועית.

    כל זה כמובן במטבח של מאיר השמן. פרטים והרשמה באתר המטבח: http://www.fatmeir.com/

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "אפשר חידה? והגיע עת התשובה :-)"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    21/9/10 00:52
    0
    דרג את התוכן:
    2010-09-21 08:54:19
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    .


    --
    מנהלת משותפת בקהילת אוכלים בחוץ - טעים כאן !

    One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well – Virginia Woolf
    21/9/10 19:17
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-21 19:17:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חחח זה דווקא מזכיר לי סצינה מתוך הסרט המצוין של בילי קריסטל "תעצרו את העיר אני רוצה לרדת". שם הוא פוגש את איירה ובארי - מומחים לגלידה שמתיימרים לדעת הכי טוב להתאים לכל מנת אוכל את הגלידה המושלמת....


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "אפשר חידה? והגיע עת התשובה :-)"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה