עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6500)

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ירוןפז1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    THEBES
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יורם.אל-קמינ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ארנה א
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    say_yes
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרה10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    פיני1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רוקם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שנה טובה / אוסובוקו עגל לשולחן החג

    2/9/10 18:48
    4
    דרג את התוכן:
    2010-09-12 20:52:59
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    השנה החדשה כבר עומדת בפתח. שף אמיר מרקוביץ' וצוות "האיטלקיה בתחנה" מציעים לכם לגוון במנה העיקרית ולהכין לארוחת החג תבשיל בשר שהאיטלקים אוהבים - אוסובוקו. והפעם - אוסובוקו עגל. 

     

    ''

     

    המצרכים ל-4 אנשים:

    4 פרוסות של אוסובוקו עגל, במשקל 300 גרם כל אחת
    1.5 ליטרים מים
    3 בצלים חתוכים
    גזר חתוך לקוביות
    שורש סלרי חתוך לקוביות
    שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
    ראש שום גדול מופרד לשיניים עם הקליפה
    חצי כוס שמן זית
    חצי כוס קוביות עגבנייה
    2 כפות רסק עגבניות

    עלה דפנה

    כוס יין אדום
    מלח ופלפל
    טימין טרי

    אופן ההכנה: 
    1. ממליחים ומפלפלים את הנתחים.

    2. יוצקים מעט שמן זית לסיר ברזל כבד, ומשחימים את הנתחים משני הצדדים. מוציאים את הנתחים ומניחים בצד. 

    3. מוסיפים לאותו סיר בו טיגנו את הבשר את ירקות השורש, ומאדים כ-8-7 דקות. מוסיפים את שיני השום והבצל, העגבניות והרסק.


    5. מוסיפים לסיר גם את נתחי הבשר, ומניחים אותם מעל הירקות המאודים והבצלים.

    6. מוסיפים לתבשיל את היין והמים, מלח ופלפל, טימין, עלה דפנה .מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה.

    7. מבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה. לקראת סוף הבישול מוודאים שיש מספיק נוזלים. במידה ויש יותר מידי נוזלים יש להמשיך ולצמצם עד הכמות הרצויה.

    8. הגשה: מניחים כל נתח עגל במרכז הצלחת, ומפזרים סביבה את ירקות השורש, הבצלים והשומים.

    9. מקשטים בטימין ומגישים.

     

    בתיאבון ושנה נהדרת לכולם.

     

     

    _________________________

    איטלקיה בתחנה, מתחם התחנה, נווה צדק

    03-5222664

    www.italiantlv.co.il

    חדש! האיטלקיה מככבת בסרט - כנסו וצפו 

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "שנה טובה / אוסובוקו עגל לשולחן החג"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    2/9/10 22:33
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 22:33:36
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    בדיוק מה שאני הולך להכין רק עם טלה תודה שהבאתם מתעון ממש מתאים לחג

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    3/9/10 22:35
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-03 22:35:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שמחנו לשתף, נוסיף בהמשך מתכונים נוספים, לרבות מנות שמוגשות במסעדה.

     

     

     

    בברכת שנה טובה וטעימה לכולנו,

     

    צוות האיטלקיה בתחנה

    איטלקיה בתחנה, מתחם התחנה, נווה צדק, תל-אביב

    http://www.italiantlv.co.il/

    האיטלקיה מככבת בסרט


    --
    איטלקיה בתחנה - מסעדה דרום איטלקית
    מתחם התחנה, נווה צדק
    http://www.italiantlv.co.il
    4/9/10 07:43
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-04 07:43:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    המתכון נחמד רק חבל שאתם מבלבלים בין טלה לעגל במתכון רשום עגל בתמונה מצולם טלה ובהמשך מדובר על טלה (סעיף 8) אבל אחלה מתכון ומתאים לחג

    --
    גיתי זמיר
    0525554946
    4/9/10 12:05
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-04 12:05:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: גיתי זמיר 2010-09-04 07:43:13

    המתכון נחמד רק חבל שאתם מבלבלים בין טלה לעגל במתכון רשום עגל בתמונה מצולם טלה ובהמשך מדובר על טלה (סעיף 8) אבל אחלה מתכון ומתאים לחג

     

    ____

     

    תיקנו את סעיף 8. הכוונה היתה, אכן, לעגל.

    לגבי התמונה - כן, זוהי התמונה המקורית עם הטלה.

    רצינו להדגים את צורת ההגשה, ולא היה לנו תמונה אחרת "בשלוף". 

     

    תודה על תשומת הלב ושנה טובה וטעימה לך, גילי, מכל צוות האיטלקיה בתחנה.


    --
    איטלקיה בתחנה - מסעדה דרום איטלקית
    מתחם התחנה, נווה צדק
    http://www.italiantlv.co.il
    4/9/10 13:51
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-04 13:51:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: גיתי זמיר 2010-09-04 07:43:13

    המתכון נחמד רק חבל שאתם מבלבלים בין טלה לעגל במתכון רשום עגל בתמונה מצולם טלה ובהמשך מדובר על טלה (סעיף 8) אבל אחלה מתכון ומתאים לחג

     

    היי גיתי

    נשמח שגם אתה תצרף לנו מתכון  לחג


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    12/9/10 20:52
    0
    דרג את התוכן:
    2010-09-12 20:54:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

     

    נראה מצויין ,בטח גם טעים

    שנה טובה וחתימה טובה

     

    ''



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "שנה טובה / אוסובוקו עגל לשולחן החג"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה