עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי 65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באה מאהבה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יואל עיני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יקבי רמת הגולן מציגים - ייעוץ בנושאי יין מיוחד לחגים!

    30/8/10 14:40
    2
    דרג את התוכן:
    2010-09-02 18:50:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כל מה שרציתם לדעת בנושא יין ולא היה לכם את מי לשאול... 

     

    לרגל ראש השנה והחגים המתקרבים (ומביאים איתם שלל ארוחות חג והזדמנויות לארח ולהתארח), ביום חמישי ה2/9  בשעה 16:00 ייתקיים אירוח של יועצת היין מטעם יקבי רמת הגולן -

    איילה זינגר -מנהלת פיתוח שיווק ביקבי רמת הגולן.
     

    איך יודעים כיצד לחשב את כמות היין שיש לקנות?

    איפה כדאי לקנות את היין? בחנויות מתמחות או אולי ברשתות השיווק?

    איך בוחרים יין מתאים לכל סוג מסויים של אוכל? (האם יין לבן תמיד ילך עם דג או שזה רק מיתוס...)

    כמה יין מגישים בארוחה?

    באיזה גביע יש להגיש כל סוג יין?

    טיפים להחזקת יינות בבית, יינות צעירים אל מול יינות מיושנים.

     

    כל זאת ועוד שאלות בנושא תוכלו לשאול את יועצת היין 

    שתתארח בקהילת אוכל בקפה בתאריך2/9  בשעה 16:00

     

    איך שואלים?

    אתם מוזמנים להעלות שאלות כתגובות לדיון זה.

    על שאלותיכם תשיב איילה זינגר - מנהלת פיתוח שיווק ביקבי רמת הגולן

    מאוהבת ביקב ובאנשיו מזה למעלה מעשור, ועובדת בו 3 וחצי שנים.

    מנהלת את נושא התדמית, התקשורת, אירועים, פעילויות ומיזמים שיווקיים שונים, כחלק מצוות השיווק של היקב.

     

    ''

      

    ''

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "יקבי רמת הגולן מציגים - ייעוץ בנושאי יין מיוחד לחגים!"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    30/8/10 14:44
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-08-30 14:44:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אני מהמקדימים וכבר רוצה לשאול- איזה אופציות ליין מתנה יש לי אם אני רוצה להביא משהו מבעבע שיהיה איכותי ולא ייראה כמשהו צעיר או זול מידי? אני חושבת שבחום הזה מאוד מתאים משהו בסגנון הלמברוסקו או הקאווה אבל יש כאלה שתופסים אותם כזולים או פחותי ערך.. תודה
    30/8/10 19:10
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-08-30 19:10:05
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שלום איילה על איזה יין היית ממליצה לבישול טלה או בשר בקר. תמיד אומרים שהיין לבישול גם הוא צריך להיות משובח, האם זה נכון?

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    31/8/10 21:30
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-08-31 21:30:46
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אשמח לקנות מהיין שלכם ברגע שלא יהיה כשר.


    --
    העמותה לקידום הנחמדות בעולם:
    http://www.nice.org.il

    1/9/10 14:05
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-01 14:05:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שלום איילה, במהלך החגים, אני מוזמנת למספר ארוחות (אצל ההורים שלי, ההורים שלו, חברים וכו'). הייתי שמחה לקבל המלצה על יינות שמתאימים להביא כמתנה למארחים. אני מעוניינת בהמלצה על יין איכותי (אדום או לבן, לא משנה), שיותיר רושם על מארחים שמבינים ביין. והייתי שמחה לקבל יותר מהמלצה אחת, ובטווח מחירים מדורג. תודה ושנה טובה!

    --
    סגנית עורכת
    TheMarker Cafe ועכבר קפה
    2/9/10 00:33
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 00:33:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איילה שלום, מהם הפרמטרים בקביעה/הערכה כמה זמן ניתן ליישן יין ? ומהם התנאים האופטימליים ליישון יין ? תודה
    2/9/10 11:52
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 11:52:23
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    היי, 2 שאלות לי אלייך איילה, הראשונה- איך באמת מחשבים כמות יין לארוחת החג?? זה לפעמים נראה כמו משימה בלתי אפשרית- או שחסר או שנשאר המון.. כי צריך להתחשב בדודה ששותה הרבה, בזה שנוהג וכו'. כמה בקבוקי יין של 750 מ"ל יש לקנות עבור 25 סועדים מבוגרים? השאלה השנייה- האם יש ערך לקניית יין בחנויות בוטיק? כלומר, אולי האחסנה שם עדיפה על זו של רשתות המזון הגדולות? האם בכלל יש הבדל ביין עצמו? כי ברה פעמים אין תחרות למבצעי החג של הרשתות הגדולות וברך כלל יש מבחר גדול של יינות כך שאני לא מוצא סיבה של ממש לטרוח עד לחנויות היין המקצועיות יותר. יש אולי משהו שאני מפספס כאן? תודה וחג שמח, אלי
    2/9/10 12:02
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 12:02:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אהלן! האם בקיץ יש מצב לקרר קצת את היין האדום? אני יודעת שנהוג להגיש צונן את היינות הלבנים אבל חום זוועות עכשיו ולי למשל קשה להתמודד עם כל הכובד של היין האדום ואולי אם הוא יגיע מעט צונן זה יהי יותר נחמד לשתייה בקיץ? האם זה הורס את היין האדום? תודה

    --
    חבובית
    2/9/10 14:43
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 14:43:30
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אלו שמבינים ביין תמיד מריחים את הפקק. מדוע?

    --
    מני מלכה
    2/9/10 16:03
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 16:03:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: הילה שמאי 2010-08-30 14:44:43

    אני מהמקדימים וכבר רוצה לשאול- איזה אופציות ליין מתנה יש לי אם אני רוצה להביא משהו מבעבע שיהיה איכותי ולא ייראה כמשהו צעיר או זול מידי? אני חושבת שבחום הזה מאוד מתאים משהו בסגנון הלמברוסקו או הקאווה אבל יש כאלה שתופסים אותם כזולים או פחותי ערך.. תודה

     

    2/9/10 16:08
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 16:08:22
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: הילה שמאי 2010-08-30 14:44:43

    אני מהמקדימים וכבר רוצה לשאול- איזה אופציות ליין מתנה יש לי אם אני רוצה להביא משהו מבעבע שיהיה איכותי ולא ייראה כמשהו צעיר או זול מידי? אני חושבת שבחום הזה מאוד מתאים משהו בסגנון הלמברוסקו או הקאווה אבל יש כאלה שתופסים אותם כזולים או פחותי ערך.. תודה

     

    היי הילה,

    יש לנו בשבילך את המתנה האולטימטיבית שתרשים את כל מי שיקבל אותה, גמבחוץ ומבפנים גם יחד :)

    לכבוד החג יצאנו במארז יפהפה של גמלא ברוט, יין מבעבע המיוצר בשיטה המסורתית של שמפיין, ושני גביעי פלוט (גביעים המתאימים ליין מבעבע).

    המחיר המומלץ לצרכן הינו 90 ₪.

    הוא יתאים כאפריטיף לפני הארוחה, וכן, יש גם שייהנו ממנו לכל אורכה.

    2/9/10 16:10
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 16:10:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ששת שצ 2010-08-30 19:10:05

    שלום איילה על איזה יין היית ממליצה לבישול טלה או בשר בקר. תמיד אומרים שהיין לבישול גם הוא צריך להיות משובח, האם זה נכון?

    שלום ששת,

    תודה על שאלות כבדות משקל אלה..

    ככלל, אנחנו תמיד נוהגים לומר שבישול ביין- כדאי שיהיה עם יין טוב, אבל כמובן תלוי כמה צריך.

    אם צריך הרבה יין זה לא תמיד חייב להיות יין מאוד יקר. כמו כן יין צריך לשחק תפקיד כחלק ממכלול הטעמים של התבשיל ואופיו (חמיצות, מתיקות, סמיכות וכו').

     

    לגבי שידוך של יין עם בקר – לתבשיל בתנור או בסיר על הגז יכול להתאים יין כבד ועשיר – אדום או לבן. כן, גם לבן.

    לגבי איזה יין, תלוי בטעם האישי ומרכיבים בתבשיל. למשל – לתבשיל בקר שפונדרה עם ירקות שורש, כדאי לשדך מהאדומים של סדרת  ירדן – ירדן מרלו  או ירדן סירה.

     

    טלה וסירה זה תמיד שידוך מוצלח.

    2/9/10 16:12
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-09-02 16:12:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: תומר קרמן 2010-08-31 21:30:46

    אשמח לקנות מהיין שלכם ברגע שלא יהיה כשר.

     

    שלום תומר

    כשרות של יין אינה מעידה על איכות גבוהה או נמוכה יותר שלו.

    לחיי הסובלנות.



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "יקבי רמת הגולן מציגים - ייעוץ בנושאי יין מיוחד לחגים!"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה