עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    קרמיקה גסטרו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ב28/5סדנא של דגים ויין, השף מאסטר מיכאל כ"ץ (אדום, קולוני, לבן) במטבח של מאיר השמן

    17/5/10 23:19
    0
    דרג את התוכן:
    2010-05-25 06:57:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שף מאסטר מיכאל כ"ץ מגיע למטבח של מאיר השמן. מיכאל שב לארץ לפני כשמונה חודשים אחרי "גלות" ארוכה במקומות הטובים:
    מיכאל החל את הקריירה בבלגיה בשנים 1991 עד 1996 שם עבד ב4 מסעדות כולן בזמנו 2 ו3 כוכבי מישלן, לאחר מכן שב לארץ, לירושלים שם הקים את "מיכאל אנדרו" עם שותפו אנדרו ג'ייקובס. מסעדה שדורגה ב10 המסעדות הטובות בארץ בזמנו על ידי מפה, גו מיו, פודורס ואחרים. ב2001 נסע מיכאל ללונדון שם לימד ב"קורדון בלו". למיטב ידיעתנו, מיכאל הינו המורה הראשון והיחיד מישראל שלימד בבית הספר הזה.
    ב2005 קיבל מיכאל את תואר MASTER CHEF OF BELGIUM.
    כיום מיכאל הוא השף הראשי של המסעדות: קולוני, אדום ולבן בירושלים.
    אז מה מצפה לנו?
    מיכאל יעביר סדנת דגים, "הכל על דגים," או אולי נכון לאמר – "הרבה על דגים":
    צורות בישול שונות עם הסבר מעמיק על כל טכניקה
    רטבים לדגים נלמד 4 קבוצות מובילות לרטבים:
    על בסיס חמאה שרופה
    על בסיס זביון
    על בסיס איולי / מיונז
    על בסיס חמאה לבנה
    וכמובן גם תוספות מתאימות
    פרטים נוספים והרשמה באתר המטבח:
    http://www.fatmeir.com/
    ולהזכיר לכולם, המטבח של מאיר הינו מטבח הזנה לילדים ניזקקים בבת ים. הסדנא הינה תרומת השף למקום. כל ההכנסות הינן למימון רכישת מזון לילדים.
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ב28/5סדנא של דגים ויין, השף מאסטר מיכאל כ"ץ (אדום, קולוני, לבן) במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    25/5/10 06:57
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-25 06:57:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    וכמה דברים שמיכאל מתכנן לסדנא:

    הנושאים עליהם נדבר:

    קניית דגים

    שבירת מיתוסים ומעט עובדות

    שמירה על דגים במקרר

    שמירה על דגים בהקפאה

    מעט על פילוט

    הוצאת שדרה מלמעלה או למטה לצורך מילוי

     שיטות בישול שנדגים:

    שליקת דג

    דג בפפיוט

    דג  במחבת

    דג מטוגן

    רוטב טרטר

    דג בתנור

    בניית דג ממולא-

    חלק שני רטבים לדגים - בסיס טוב

    רטבים קלאסים על בסיס חמאה עם ריכוז טעמים:

    קולי עבניות – רוטב קליל על בסיס עגבניות מצויין כבסיס לרטבים שונים

    אז בהחלט יש למה לצפות


    --
    בואו לבקר באתר של איש יקר \"מאיר השמן\"
    http://www.fatmeir.com/


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "ב28/5סדנא של דגים ויין, השף מאסטר מיכאל כ"ץ (אדום, קולוני, לבן) במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה