עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ההוא משם.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    floret
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    הסטיה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ד. צמרת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לנה_10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    real life:)
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Vered C
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אם החיטה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אשף הפסטה הטרייה משה בראל יתארח בקהילה לקראת חג שבועות

    10/5/10 16:09
    3
    דרג את התוכן:
    2010-05-23 09:13:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
     

     

    משה בראל יתארח בקהילה בתאריך ה13.5 משעה 17:00 לשעה לפחות

    משה יתן , עצות, טיפים ומתכונים לשבועות.

    אשף הפסטה

    משה בראל, מומחה לפסטה טריה,

    מייצר פסטה טריה בארץ למעלה מ-25 שנים, החל משנת 1985.
    למד את רזי הכנת הפסטה הטריה במילאנו ובקומו שבצפון איטליה, התמחה במשך שנתיים אצל אמן הפסטה האיטלקי ז'אן פייר בלוטי.
    מקפיד להתעדכן בתחום ולבקר באיטליה באופן שוטף.
    מתאהב בבצק הפסטה הזהוב והחמים בכל בוקר מחדש.

    משה מוכר לנו מ" פסטה דלה קזה" פגשתי בו בתערוכת מבשלים והתאהבתי...

    בפסטה.

    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "אשף הפסטה הטרייה משה בראל יתארח בקהילה לקראת חג שבועות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    10/5/10 19:12
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-10 19:12:56
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    השף הנכון במקום הנכון!!!

    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי
    10/5/10 19:38
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-10 19:38:23
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    משה, ראשית תודה שמצאת זמן לפני החג להתארח אצלנו.

    שאלתי הראשונה היא, האם ניתן להכין בצק פסטה בבית, ללא מכונה , ז"א עם מערוך

    ואם כן אשמח לקבל הנחיות ומתכון כולל היכן ניתן להשיג קמח מתאים באמת.


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    11/5/10 10:02
    2
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-11 10:02:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    אני רוצה לציין שאני מבקרת אצלכם בכפר מלל, בכל פעם שאני בסביבה ומאד אוהבת את הפסטות, הרטבים והפוקצ'ות של יום שישי ....

     

    אני רוצה בבקשה, מתכון לרוטב שמנת רוקפור, משהו מעבר ללהמיס רוקפור בשמנת.

     


    --
    מחשבה יוצרת מציאות , אז תחשבו מחשבות של אור ואהבה
    11/5/10 10:46
    0
    דרג את התוכן:
    2010-05-11 17:50:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


     ברוך הבא שף בראל, ותודה מראש....

    ברצוני להכין רולים ממולאים לחג שבועות,

     ולהשתמש בעלי אורז....

     מילוי שיכלול גבינה טובה,אפשר פטריות וירקות,,

    אך שלא יהיה נוזלי מידי ואוכל לחתוך באמצע,,

    האם אפשר לאפות בתנור?

     או ללא אפיה,,

    אשמח  לתשובתך....בתודה  גדולה.... 

    ענת.


    --
    \"אמץ לך את דרכו של הטבע,סודו הגדול הוא סבלנות.\"
    אלמוני

    11/5/10 10:54
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-11 10:54:02
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שלום לך משה ותודה,

     

    איזה קמח רצוי? איפה משיגים אותו?

     

    תבורך

     

    רונן


    --
    איננו מפסיקים לצחוק כשאנו מזדקנים, אנו מזדקנים כאשר מפסיקים לצחוק!
    11/5/10 13:09
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-11 13:09:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום לכולם!

     

    אני רוצה להודות לכם על ההזמנה להתארח בקהילה הנפלאה שלכם, אתם מוזמנים לשאול שאלות.

    ניפגש ביום חמישי!

     

    משה


    --
    משה בראל ו פסטה דלה קזה ו pastadellacasa.com
    11/5/10 16:33
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-11 16:33:15
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אמא שלי נהגה להכין כופתאות גבינה. המתכון אבד זה מכבר ואני תוהה אם טעמם זכור לי כאלוהי בגלל הנוסטלגיה או שמא אכן זהו מעדן שלא זכה ליחסי ציבור ראויים.

     

    אם יש לך מתכון משלך, אשמח לקבל אחד כזה.

     

    תודה וחג שמח

     

     

    11/5/10 22:28
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-11 22:28:37
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ברוך הבא :-)

     

    אשמח למתכון שלך לניוקי.

     


    --
    \"I never think of the future - it comes soon enough\" Albert Einstein
    12/5/10 07:31
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-12 07:31:15
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אשמח לקבל מתכון של סלט אגסים עם כרוב לבן...

    תודה

    12/5/10 21:48
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-12 21:48:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אין לי פסטה טריה ואני מבקשת המלצות על

    פסטה הכי טובה בעיניך. אשמח למתכון קל,

    מעניין וטעים.

    13/5/10 11:00
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-13 11:00:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    משה , אשמח לקבל מתכון לקינוח מיוחד לחג

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    13/5/10 11:34
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-05-13 11:34:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    עוד בקשה/שאלה

     

    בא לי להפתיע בערב שבועות ולא מצליחה לחשוב על משהו מיוחד.

    יש לך רעיונות למאפה/תבשיל מיוחד? 


    --
    \"I never think of the future - it comes soon enough\" Albert Einstein


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "אשף הפסטה הטרייה משה בראל יתארח בקהילה לקראת חג שבועות"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה