עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אפרת....
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לירן ז
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חיים מור יוס...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    טובסדר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ירוןפז1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    המדור לחיפוש מתכונים=מתכונים שהלכו לאיבוד

    16/4/10 18:50
    2
    דרג את התוכן:
    2010-04-17 23:14:50
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    לפני זמן מה נזכרתי במנת אוכל אהובה, ממרח אגוזים בטעם כבד .רציתי לשחזר את טעם הילדות ולהכין את הממרח במטבחי הקט. הממרח כלל אגוזים טחונים (אני חושבת שאגוזי מלך אולי פקנים)  ביצים קשות ובצל מטוגן והוא היה טעים מאוד . חיפשתי את המתכון, שאלתי במשפחה.. פתחתי מחברות וספרים ישנים, גם ברשת לא נמצא..

    המתכון האבוד הוא זה שהעלה לי רעיון לדיון הזה. מישהו מכיר את הממרח הזה ? (לפני שאני מנסה לאלתר..)

    - 

    אולי גם אתם מחפשים מתכון אהוב שהלך לאיבוד  ?

    אולי נוכל לסייע אחד לשני למצא ולהכין ולהיזכר בטעמים של פעם ?

     

    כולכם מוזמנים !

    שבת נפלאה :-)

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "המדור לחיפוש מתכונים=מתכונים שהלכו לאיבוד"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    16/4/10 21:53
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-04-16 21:53:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ה"כבד" הזה עשוי מאגוזי מלך ואפונה. נפוץ אצל הדתיים לכן אם את לא יכולה לחכות עד צאת השבת שאוכל לדבר עם אחותי, תנסי באתרים של אוכל כשר או פרווה.

    --
    Life is what happens while you are busy making other plans-John Lennon
    16/4/10 22:21
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-04-16 22:21:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אשמח לקבל את המתכון ,בזמנך . הממרח אצלנו  בוודאות לא כלל אפונה , תודה ושבת שלום .

    --
    מנהלת משותפת בקהילת אוכלים בחוץ - טעים כאן !

    One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well – Virginia Woolf
    17/4/10 14:00
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-04-17 14:00:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בבקשה

     

    פטה כבד צמחוני

    החומרים

    2 בצלים גדולים מטוגנים
    3 ביצים קשות
    100 גרם אגוזי מלך
    קופסה אפונה
    כף שטוחה מיונז (לא חובה)
    מלח ופלפל לפי הטעם

    אופן ההכנה

    לשים במג'ימיקס את האגוזים ולרסק. להוסיף את שאר החומרים ולערבב עד לקבלת הפטה.

    17/4/10 17:55
    0
    דרג את התוכן:
    2010-04-17 17:57:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    נסיון ראשון של ה'כבד' הצמחוני . (הצבע לא משו אבל גם של הכבד לא..)

    כוס אגוזי מלך

    2 ביצים קשות

    בצל מטוגן

    מלח גס

    פלפל שחור

    לטחון הכל במעבד מזון . בזקתי למעלה פלפל שחור ומעט בצל מטוגן (את רובו הכנסתי לממרח)

    זה טעים וממרח ממש. יחד עם זה שאני זוכרת טעם אגוזי דומיננטי יותר,אולי יחס החומרים היה מעט שונה (אולי ביצים קטנות עוד יותר) .

    מצורפות תמונות של המרכיבים ושל הממרח המוכן  .

    תודה לכל מי שהציע מתכונים .


     

    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)
    קובץ מספר 2 (jpg)

    --
    מנהלת משותפת בקהילת אוכלים בחוץ - טעים כאן !

    One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well – Virginia Woolf
    17/4/10 19:32
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-04-17 19:32:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    נסי להחליף את הכבד בקישואים.

    טיגון הקישואים ואח"כ מעיכתם נותן מרקם של פאטה כפרי גס.

    העיקר הוא טיגון הבצל שנותן טען של כבד קצוץ מבצול לממרח.

    לתאבון


    --
    אהד 050-9906199 ohad@arnon-paz.co.il
    17/4/10 19:51
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-04-17 19:51:46
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    --
    אהד 050-9906199 ohad@arnon-paz.co.il
    17/4/10 23:14
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-04-17 23:14:50
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: אהד בלי וו' 2010-04-17 19:32:18


    נסי להחליף את הכבד בקישואים.

    טיגון הקישואים ואח"כ מעיכתם נותן מרקם של פאטה כפרי גס.

    העיקר הוא טיגון הבצל שנותן טען של כבד קצוץ מבצול לממרח.

    לתאבון

     

    תודה רבה אהד, רעיון נהדר.

    לאחר טעימה נוספת וגם של טועמים נוספים (ושהייה במקרר) הממרח נהדר .

    ויש פוסט 'כבד' - כאן  



    --
    מנהלת משותפת בקהילת אוכלים בחוץ - טעים כאן !

    One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well – Virginia Woolf


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "המדור לחיפוש מתכונים=מתכונים שהלכו לאיבוד"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה