עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רמיאב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אילנה.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בישול צרפתי - יש חיה כזו? שף רן ראש התארח בקהילת האוכל ב 8.3 בשעות 15:00-17:00

    3/3/10 08:01
    5
    דרג את התוכן:
    2010-03-14 18:46:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
     

     

    לקראת חג הפסח ותערוכת " מבשלים " שף רן ראש יענה על שאלותיכם בעניין אוכל צרפתי לפסח. רן ראש, היה מנהל קהילת השפים ואחד הנפשות הפעילות והתוססות בקהילת האוכל חוזר אליה לארוח חגיגי במיוחד.

    רן ראש

    ראש הוא השף והבעלים של מסעדת הנמל 24 בחיפה, בוגר בי"ס לבישול של Paul Boucuse בליון שבצרפת. הוא עבד במסעדת La Belle Otero הממוקמת ברייבירה הצרפתית ובעלת השני כוכבי מישלן  ולאחר מכן היה שף במסעדת Au Gre Des Saisons שבפאתי פריז.
    תפריטו היצירתי של ראש מורכב מחומרי הגלם המשובחים ביותר מהארץ ומהעולם ומושפע גם מעונות השנה.  

    הוא לוקח חלק בתערוכת מבשלים - התערוכה המקצועית לאוהבי הבישול והאפייה, שתתקיים בין התאריכים 14 - 16 באפריל 2010- ויעביר שם הרצאה על פסטה.

    ראש יתארח בפורום ויענה על כל שאלותיכם בנוגע לבישול צרפתי (כגון איך מכינים ציר דמי גלאס) ולא רק, ביום ב' 8.3, בין השעות 15:00-17:00.

    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "בישול צרפתי - יש חיה כזו? שף רן ראש התארח בקהילת האוכל ב 8.3 בשעות 15:00-17:00"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    3/3/10 09:11
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-03 09:11:02
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צרפו בשירשור בבקשהאת שאלותיכם והשף ישמח לענות באירוח

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    3/3/10 09:32
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-03 09:32:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מתנה יפה ליום האישה הבינלאומי

     

    ואם אנחנו באווירה הזו 

    אשמח למשהו שנשים אוהבות

    פטנט כזה  מיוחד שמרעיד 

    את כל הסיפים.

    המתאים לאירוח חגיגי

     

    אישית אני אוהבת אירוח

    של ערב שלם  באותו סגנון

    אז משהו בשרי לפסח

    בהחלט יוסיף

     

         תודתי מראש

      וחג שמח !

    5/3/10 20:48
    0
    דרג את התוכן:
    2010-03-06 09:44:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שף, באירוח הקודם של שף יאיר פיינברג קיבלתי מתכון לאסאדו לחג שכבש את האורחים.

     

    מהו המתכון שלך לפסח, משהו שכל אחד יכול להכין גם אם אינו שף ( או היא) שיהיה במנה משהו מפתיע, כשר לפסח שהאורחים לא ישכחו הרבה זמן.

     

    תודה


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    5/3/10 23:52
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-05 23:52:02
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ד"ש לרן ממני :-)

    --
    https://www.facebook.com/culinary.tech
    http://adarkaplanmor.com/
    6/3/10 07:51
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-06 07:51:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תודה על ההזמנה לבקש מתכון

     

    היית מבקשת לפסח תוספות טעימות לשולחן ואם אפשר גם קינוח

    מיוחד וחדשני

     

    תודה מכל הלב,

     

    רוחלה

    6/3/10 08:34
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-06 08:34:11
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    יופי של רעיון.

    גם התערוכה וגם הנושא של השאלות.

    הכין שאלה ואשוב...

    תודה וסופ"ש טעים לכולם!!!

     

     

    7/3/10 00:17
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-07 00:17:31
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    הבעיה (לפחות אצלנו) שארוחת ליל הסדר היא מסורתית ושמרנית ושינויים וחידושים לא מתקבלים באהדה.

    למרות זה אשמח לשמוע רעיון שאולי "ינצח"את השמרנות.

    7/3/10 07:04
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-07 07:04:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    ואני רציתי לשאול על תערוכת מבשלים:

     

    מהו הערך המוסף של התערוכה לבשלנים ובשלניות חובבי אוכל שאינם קשורים לענף המזון או המסעדנות.

     

    תודה


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    7/3/10 08:41
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-07 08:41:27
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    אני אשמח לאיזה מתכון מקורי לקינוח.

    תודה וחג שמח

     

     


    --
    מחשבה יוצרת מציאות , אז תחשבו מחשבות של אור ואהבה
    7/3/10 10:21
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-07 10:21:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    רן יקר,

     

    אשמח למתכון מנצח לפטה כבד, אחד מאהבותיי הקולינריות הגדולות

     

    תודה מראש, הילה

    8/3/10 01:06
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-08 01:06:29
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    היי רן,

    אני מאוד מתעניינת בלימודי קולינאריה ומנסה לדלות כמה שיותר מידע ופרטים לפני שאקבל החלטה:

     

    האם תוכל להרחיב מעט על הלימודים בצרפת?  

    האם זה היה קשה?

    חייבים לדעת צרפתית לפני?

    איך המשמעת?

    האם לומדים מטבחים אחרים או רק את המטבח הצרפתי?

    מי הם השפים שהשפיעו עלייך?

     

    ושאלה אחרונה, מה היא הארוחה המושלמת בעיניך? וכמובן אשמח למתכון מאותה ארוחה. 

     

     


    --
    אביב
    8/3/10 09:30
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2010-03-08 09:30:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    הבישול הצרפתי חובב בשר

    אני מעוניינת דווקא במתכון לרוטב מיוחד לכרעי עוף ,  משהו שיקפיץ את שולחן הסדר .


    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "בישול צרפתי - יש חיה כזו? שף רן ראש התארח בקהילת האוכל ב 8.3 בשעות 15:00-17:00"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה