עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי 65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באה מאהבה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יואל עיני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פטריות ממולאות בפטה עיזים פיראוס ואגוזים

    21/11/09 17:48
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-21 17:48:17
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    4 פטריות שמפיניון גדולות ( ענקיות)

    2 פטריות שמפיניון קטנות למילוי

    בצל קטן

    4-6 אגוזי מלך

    4-8  אגוזי קשיו

    חצי מיכל שמנת מתוקה

    חצי  חבילה גבינה פטה עיזים פיראוס מפוררת

    3 כפות פירורי לחם

    כפית שום כתוש

    4 גבעולי טימין

    כף פטרוזיליה קצוצה

    מלח, פלפל

    שמן זית

     

    קוצצים עם שני הפטריות הקטנות. מטגנים בצל במעט שמן זית כשמשחים מוסיפים את הפטריות הקצוצות.

    בינתיים מנקים ומנגבים את הפטריות הגדולות ג'מבו, מרוקנים מהנבגים השחורים את הפנים.

    מחממים מעט שמן זית בסיר ומטגנים מעט את הפטריות משני הצדדים.

    מניחים בתבנית על הצד הקעור ומחזירים לתנור ומכבים

    מסירים את הפטריות הקצוצות המטוגנות מהמחבת. מוסיפים את האגוזים למחבת ומטגנים, מסירים ומטגנים מעט את פירורי הלחם.

    מכינים את המלית: מערבבים את כל החומרים, יוצקים שמנת מתוקה לדילול " היציקה" וטעם.

    ממלאים את הפטריות הגדולות במלית. מקשטים באגוז מלך.

    מחממים ל180 מעלות ומכניסים את הפטריות הממולאות ל חצי שעה לערך.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פטריות ממולאות בפטה עיזים פיראוס ואגוזים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פטריות ממולאות בפטה עיזים פיראוס ואגוזים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה