עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי 65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באה מאהבה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יואל עיני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תפוחי אדמה גבינת עיזים ופטריות מוקרמים

    21/11/09 17:42
    1
    דרג את התוכן:
    2009-11-25 16:14:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    10 תבניות אישיות חד פעמיות

    חצי קופסא גבינת עיזים פיראוס
    25 גרם מרגרינה על קנולה חמאה וכד'
    1 תפוחי אדמה פרוס, מבושל עד לריכוך ( לא פירה)
    1 סלסלה פטריות

    2 כפות גבינה צהובה מגורדת
    בצל קצוץ
    2 שיני שום
    מיכל שמנת מתוקה
    1  כוס חלב

    2 כפות שמן זית לטיגון
    כף קמח
    מלח

    פלפל


    במחבת מזהיבים בצל קצוץ, פטריות קצוצות, שום כתוש, מלח, פלפל. כל אחד לפי טעמו.

    מסננים במסננת להוצאת נוזלים ושמן מיותר.
    מכניסים לכל קערית תפו"א, פטריות וגבינת עיזים מגורדת (כמה שנכנס בהתאם למקום שיש)

    בסיר שמים כ- 25 גרם חמאה, את החלב המלח השמנת ובעזרת מקציף מוסיפים את הקמח תוך ערבוב שלא ייווצרו גושים

    כשמסמיך (הרוטב צריך להיות סמיך ולא דליל) מוסיפים גבנ"צ מגוררת, ומערבבים היטב.
    נותנים לרוטב להתקרר ולהתקשות קצת.
    שמים מעל הפטריות מהרוטב ולמעלה מפזרים פירורי גבנ"צ.

    מקשטים בפרוסת פטרייה.
    מכניסים לתנור עד שמשחים ומוקרם יפה מלמעלה.

     

    להוציא בהגשה מהתבניות בזהירות ולהפוך או בתבניות עצמן לאירוח.

     

    רוצים לראות איך החברןת בעבודה נהנות:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=BaFWLFcp3Kg

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תפוחי אדמה גבינת עיזים ופטריות מוקרמים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    25/11/09 13:09
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-25 13:09:06
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    ששת רעיון מדהים שבא לי בדיוק בזמן הנכון

    הערב אני מארחת ואני חושבת שזו מנה עיקרית אולטימטיבית

    רק.... יש בבקשה דרך להפחית קלוריות מעט ???

     

    תודה ויום מקסים, מירה

    25/11/09 16:14
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-25 16:14:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: תמירה מהשרון 2009-11-25 13:09:06


    ששת רעיון מדהים שבא לי בדיוק בזמן הנכון

    הערב אני מארחת ואני חושבת שזו מנה עיקרית אולטימטיבית

    רק.... יש בבקשה דרך להפחית קלוריות מעט ???

     

    תודה ויום מקסים, מירה

     

     


    לחפש שמנת פחותת קלוריות

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תפוחי אדמה גבינת עיזים ופטריות מוקרמים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה