עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    18.12.2009 קובי ועפר - מעבירים בהתנדבות סדנא מיוחדת במטבח של מאיר השמן

    18/11/09 22:09
    1
    דרג את התוכן:
    2009-11-18 22:13:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מאיר השמן מפעיל מטבח הזנה לילדים בבת ים. קיומו השוטף של המטבח הוא מסדנאות בישול אשר מועברות בהתנדבות ע"י מיטב השפים בארץ. התשלום של האורחים מממן את ההוצאות השוטפות.

    18.12.2009 קובי ועפר - תפריט מיוחד למטבח של מאיר השמן

    קובי בנדלק (32), החל את דרכו הקולינרית במסעדת "שלו ביער", של השף איתי שלו. לאחר שישה חודשים הגיע לדרגת סו שף. באפריל 2003  עבר יחד עם איתי שלו אל "ברקרולה" שבכפר סבא. עם עזיבתו של איתי שלו התמנה יחד עם עפר אלמליח לשף המסעדה. במהלך התקופה השתלם בצרפת במסעדת "AUBERGE D"LIL "  אצל מארק ופול האברלין.  למד ב LENOTRE בישול בשרים ובעלי כנף עפ"י שיטתו של השף ג'ואל רובושון. 
    עפר אלמליח (26), החל את דרכו הקולינרית ב"אלומה" בתרשיחא, שם שימש כקונדיטור.  לאחר כשנה, השתלם ב "Lenotre"  באפיית לחמים, גלידות, וקינוחים אישיים. כששב לארץ עבד ב"שלו ביער" במשך שנה ועבר יחד עם קובי ואיתי שלו ל"ברקרולה" שבכפר סבא.  לאחר עזיבתו של איתי שלו התמנה ביחד עם קובי בנדלק לשף המסעדה.  במהלך התקופה השתלם במסעדת "מארק ורה" באנסי.
    היום עופר וקובי מפעילים יחדיו את Mirabelle Boutique Catering - קייטרינג בוטיק לארוחות גורמה אקסקלוסיביות והם הבעלים של Zuppa- Soup to go - חנות לממכר מרקים  באבן גבירול בת"א.
    להרשמה:   http://www.fatmeir.com/
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "18.12.2009 קובי ועפר - מעבירים בהתנדבות סדנא מיוחדת במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "18.12.2009 קובי ועפר - מעבירים בהתנדבות סדנא מיוחדת במטבח של מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה