עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6455)

    לבנה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אוראור
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    sari10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יסינראל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    כוכבי שמש
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יואב...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    topron
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איריס מדלן ג...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    השכן ממול
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חגי אורדן
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צ'יקיטיקה...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פטריות מוקרמות במילוי גבינה ואגוזים

    12/11/09 00:12
    8
    דרג את התוכן:
    2009-11-29 17:10:27
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    רוצים להפתיע את הקרואים לשולחן? אין כמו פיטריות מוקרמות ממולאות, תמיד המילוי הוא הפתעה גם אם יודעים מהו הטעמים מפתיעים.מנה חמה לצד ירקות או כמנה ראשונה פשוט נפלא,אין  צורך לרחוץ את התבנית בסיום הארוחה כי כל פירור מעדן

           

       

     

     פטריות מוקרמות בתבנית

    נמצא גם בבלוג שלי 

    כאן 

     

                

    פטריות מוקרמות במילוי גבינה ואגוזים  -   המתכון

     

    החומרים  

     

    סלסלת פיטריות קטנה  

     

    מילוי

    פטה כבשים 50 גרם  

    חמאה רכה 30 גרם

    פרמזן 50 גרם

    צפתית פיראוס 5%

    50 גרם חופן אגוזי מלך קצוצים דק

    אגוז מוסקט קורט

    מלח פלפל לפי הטעם  

     

    בשמל

    כף חמאה 

    כף קמח

    כוס חלב

    סוכר 1/2 כפית

    מלח פלפל  

     

    מעל הבשמל

    פירורי לחם

    תלתלי חמאה קפואה 10 גרם  

    פלפל שחור טרי גרוס 1/4 כפית  

     

    תה

                 

     

    אופן ההכנה  

    לפזר פיטריות שטופות ללא רגל על תבנית אפייה משומנת - לאחר פיזור פירורי לחם בתבנית

    להכין את המילוי בקערה ולמלא כל פטריה  

    לחמם סיר קטן לבשמל לשים חמאה +קמח+סוכר+תבלינים ולערבב

    להוסיף את החלב לסיר הקטן ולבחוש ללא הרף עד רתיחה - שלא יווצרו גושים

    לפזר מעל את הבשמל  

    לפזר מעל שוב פירורי לחם  + פלפל שחור גרוס  + תלתלי חמאה  

    לאפות בחום גבוה כ 15-20 דקות  

    להגיש חם

     

                   

     

    לאחר אפייה של 20 דקות

                   ובמנות אישיות זה נראה כך  

       

     

     

     

    בהצלחה ובתאבון

     

                                                 *                                            

     ©    Irene

             כל הזכויות שמורות לי איירין אש       

    11.11.2009

    ליך הסידור בתבנית

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פטריות מוקרמות במילוי גבינה ואגוזים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    12/11/09 03:55
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 03:55:25
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    נישמע כמו יופי של מתכון.

    מחר עם הסלט (:


    --
    מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול
    12/11/09 06:54
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 06:54:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ענבר מגן 2009-11-12 03:55:25

    נישמע כמו יופי של מתכון.

    מחר עם הסלט (:

     

    תודה ענברוש

     

     כייף לראות אותך על הבוקר כאן

     

     יום נפלא

    12/11/09 08:27
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 08:27:54
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מקום ראשון בליגה. לשון בחוץ

    --
    :) חיוך מביא חיוך (:
    האתר הטעים שלי http://www.kisi.co.il/

    https://www.facebook.com/haia.alfi
    12/11/09 09:01
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 09:01:26
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ק י צ י 2009-11-12 08:27:54

    מקום ראשון בליגה. לשון בחוץ

     

    תודה יקרה

     

    נשיקה

     

    ובוקר נפלא

    12/11/09 10:08
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 10:08:56
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    קבלי א"ש (אדוני שפירא)

    וגם י"ו (יא ווראדי)

    וכוכב

    נראה נהדר ! 

     


    --
    את האדיוט שעיצב את ממשק המשתמש באתר פה
    12/11/09 10:25
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 10:25:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: סאם אדאמס 2009-11-12 10:08:56

    קבלי א"ש (אדוני שפירא)

    וגם י"ו (יא ווראדי)

    וכוכב

    נראה נהדר ! 

     

     

    חחח

     

    שאני אבין

     

    א"ש  + התוסף הספציפי הזה =  א"ש רמה ....     3     ?


    תודה חבר
    12/11/09 15:30
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 15:30:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    אלופההה! :) זכרת שביקשתי או מה?!....

     

    איזה מלכה את...  הולכת להכין גם את זה ולכתוב לך איך יצא.. :)

     

    בהתחשב בהצלחה של המרק, אני בטוחה שגם זה ייעלם צ'יק צ'ק.... :)

     

    יום נפלא יקירה !

    12/11/09 15:42
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 15:42:16
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: marten 2009-11-12 15:30:09


    אלופההה! :) זכרת שביקשתי או מה?!....

     

    איזה מלכה את...  הולכת להכין גם את זה ולכתוב לך איך יצא.. :)

     

    בהתחשב בהצלחה של המרק, אני בטוחה שגם זה ייעלם צ'יק צ'ק.... :)

     

    יום נפלא יקירה !

     

    בוודאי שזכרתי ... 

     

    והייתה ארוחת ערב מדהימה בזכותך :))

     

    מראש תגישי את זה עם טישו שישאלו למה ..

    תגידי שבטוח תבכו כי זה נגמר מהר :)))

    12/11/09 15:42
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 15:42:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    וואו! אחד המתכונים המגרים שראיתי...

    12/11/09 18:11
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 18:11:10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: הילה פלד 2009-11-12 15:42:57

    וואו! אחד המתכונים המגרים שראיתי...

     

    תודה הילה קסומה

    12/11/09 19:07
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-12 19:07:46
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    נפלא אז למחר אני עושה

    שאלה ; לא ציינת אם צריך לבשל את רוטב הבשמל

    אז הבנתי שצריך רק לערבב את המוצרים של הבשמל

    ולשפוך למעלה, אגב האם אפשר ללקט את כל השאריות

    של הגבינות שיש לי  או שצריכים להיות צמודים לגבינות

    שלך ברשימה ?  נראה ממש טוב  ומהיר למנה ראשונה

    לפתיח כזה ....... אחלה כי אני אוהבת פטריות האם מתאים

    גם פטריות פורטבלו ?  באהבה רינת.


    --
    רינת אגרנט
    12/11/09 19:21
    0
    דרג את התוכן:
    2009-11-12 19:27:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: אמנון ותמר 2009-11-12 19:07:46


    נפלא אז למחר אני עושה

    שאלה ; לא ציינת אם צריך לבשל את רוטב הבשמל

    אז הבנתי שצריך רק לערבב את המוצרים של הבשמל

    ולשפוך למעלה, אגב האם אפשר ללקט את כל השאריות

    של הגבינות שיש לי  או שצריכים להיות צמודים לגבינות

    שלך ברשימה ?  נראה ממש טוב  ומהיר למנה ראשונה

    לפתיח כזה ....... אחלה כי אני אוהבת פטריות האם מתאים

    גם פטריות פורטבלו ?  באהבה רינת.

     

     או הו תודה על הארה

    בטח שחייבים להרתיח ולערבב ללא הרף שלא יהיו גושים

    לפי הסדר הבא חמאה + קמח+ סוכר+ תבלינים+ החלב

    העניין הודגש שם במתכון.

    בגדול את המילוי הזה ניתן לטעום לפני... וכך עשיתי אז תנסי ותטעמי קודם :))

    בג'ירף מגישים מנה מהוללת מפיטריות פורטובלו ממולאות בהחלט אפשר

     

    תודה על שאלות אש מח לשיתוף בתוצאות  ובהצלחה

     

    מוזמנת תמיד :)  

    תביאי  גם את אמנון :))

     



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "פטריות מוקרמות במילוי גבינה ואגוזים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה