עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    על אירוע סדנת הבשרים לבלוגרים אצל חינאוי

    3/11/09 14:23
    1
    דרג את התוכן:
    2009-11-10 00:43:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סדנת בשרים אצל בשארה חינאוי

    צילום: איירין אש

    לרגל הקמת מועדון החברים של רשת חינאוי הוזמנתי לסדנת בשרים.

    הסדנא התקיימה בחנות אשר בתל ברוך במרכז מיקדו.

     

    לא כל החברות או רשתות השיווק בתחום עורכות ערב כזה, אנחנו מכירים את אירוח הבלוגרים במסעדות או אירועי הייטק כאלו ואחרים, אבל אולי זו פריצת דרך נוספת לעולם הבלוגרים וזהו בהחלט מיזם מבורך.

    חלק ניכר מעמיתי והקולגות , בלוגרים מובילים בנושא אוכל היו שם.

    ואני חושב שמי שהגיע ממש לא הצטער. זה היה ערב חוויה של מפגש ישיר עם הבשר החל מפירוקו בחדר הקירור ועד לפירוק והחיתוך של כל הנתחים, תוך מתן הסברים.

     

    צילום: בועז לביא

    קדם לכל הנושא הרמת כוסית של יין מרקז מינסטרל MM יין אדום יבש מיובא מספרד.

     היין הוא 30% מרלו ו 70% קברנה. יין משמח ופותח לבבות ואכן נהניתי מאוד מהיין ומהחברה התוססת שמסביבי.

    צילום טמיר כהן והשמנמנים

    אחרי היין קיבלנו הרצאה מדוקטור מרינה שמפקחת על איכות בטיחות המזון ודואגת לבריאותנו,

    מרינה הסבירה את תהליך קליטת הבשר , בדיקתו, אופן הטיפול בו וההיגיינה.

    מניעת התרבות חיידקים, חשיבות ההפרדה בין עוף לבשר כולל שימוש בקרש חיתוך וסכין אחר.

    ורבותי שתדעו סלמנולה חיה בכיף במקפיא -10 שישים יום, אז אל תשחקו בבריאות

    בשר טחון קונים רק מה שטוחנים לך מטרי מול העיניים ולא הקפוא טרי בשקיות! ברור? הקצב צריך לטחון את הבשר במטחנה קפואה.

    צילום: בועז לביא 

    מאחר וכרגע קשה לי להשפיע על הרגלי הקניה שלכם אז בואו איתי להכרת הבשר.

    אבל רגע לפני כן רגע של קניבליזם!! השף מנה שטרום  מומחה למטבח האיטלקי הכין לנו במקום

    קרפצ'יו פילה בקר בשמן זית בלסמי ומלח גס. אכלנו בשר חי ( ה' ישמור)זה היה נמס בפה, לא סתם אני קרניבור!! כעת יש לי תעודה.

    צילום בועז לביא

    צילומים גם בועז לביא וגם טמיר והשמנמנים

    כל האורחים התאספו בפתח חדר הקירור לצפות בפירוק הבהמות. אני שתופס מקום של שניים העדפתי לצפות בנתחים נערמים על השולחן. והיה מה לראות.

     צילום טמיר כהן והשמנמנים

    משהונחו הנתחים נגיב האח של בשארה התחיל לחתוך ביד אומן כאילו הוא מגלף בבשר.

    גם בשארה ביתר וחילק כמה נתחים תוך מתן הסברים.

     

    צילום טמיר כהן והשמנמנים

    החשיבות של צבע הבשר,הריח כמובן שלאף אחד אין סיכוי להריח לא בסופר ולא אצל הקצב..

    צבע השומן לפני יישון כמובן. ככלל בשר ורוד פרה צעירה. זה לא פוסל בשר מפרה בוגרת כלל וכלל.

    יש חלקים שהניקיון מוריד מהן כ 15% עד 20% וכמובן שזה צריך להיכנס לתמחיר.

    כעת מתפרקים החלקים:

     

    צילום טמיר כהן והשמנמנים

    הכף: מעולה לטחון לבולונז, מתאים  להמבורגר

    האווזית: מתאימה לצלי וגולש, מתחלקת לשלושה חלקים, החלק שליד הברך מעולה.

    הוויסבראטן מתאים לצלי בתוך נוזלים. כשבשר נצלה ברוטב ( מים יין) אין צורך לסגור, הנוזלים לא בורחים.

    הסינטה והאנטריקוט לתנור ולסטייקים, מהסינטה נכין רוסטביף מעולה.

     

    צילום בועז לביא

    אנחנו אכלנו וטרפנו סינטה שהוקפצה על מחבת

    הצ'ך או השפיץ, גם לצלי וגם הדרום אמריקניים מכינים כפיקנייה מעל הגריל שעות

    במקום בו הסיבים הולכים לכמה כיוונים הנתח מתאים לטחינה.

    הפילה נתח מוארך יקר ולדעת הדובר חסר טעם של בשר

    קיבלנו הסבר על הטיבון ועל הפורטרהאוס ועל ההבדלים

    ואז מגיע  השייטל: זה הבשר הכי טעים והוא מתאים לשניצל ווינאי, לקרפאצ'יו, לסטייקים ולכל המעדנים. צריך לדעת איך לחלק אותו ואיך לקנות אותו כי הוא בנוי משני חלקים שגיד קשה מפריד ביניהם, ורק אחד הוא הטעים.

    כמובן שפירקו את הסינטה עליה כבר כתבתי. ההבדל בין עגל לפרה הוא הגובה או השטיחות של הנתח. המוקש הוא שעם הגיל השומן הופך לגיד קשה.

     

    צילום 1-4 בועז לביא והאחרון טמיר כהן

    קיבלנו טיפים לטיפול ושימור בשר במקרר ואפילו קיבלנו מגבת לעטוף את הקר במקרר שינשום,

    אבל עוף חייבים להקפיא.נתח בקר שנשאר טרי למחר או מחרתיים לא עוטפים בניילון!

     

    צילום איירין אש

    אז אכלנו גם נתחי פילה בקר, וגם נקניקיות מרגז,אבל הפגז היה הקבב שטעמו לעילא ולעילא,

    דליקטס.

    כל כך היה כף שכתבתי שיר:

    אצל בשארה על המדף

    השפיץ תוקע כף

    הפילה שם מתפלא

    שהמקום כבר מתמלא

    קרפצ'יו הם רוצים

    והנה אותו חותכים

    השייטל מתחבא

    אל תיגע בי לא רוצה

    רק נתח קצבים

    חולם על עננים

    הוייסברטן חיוור כמו סיד

    אותי תכף יכניסו לסיר

    הסינטה מתקוממת

    מתי אני נחתכת

    והנה היא נדחפת

    על האש כבר מתחממת

    הצ'אך נכנס למכונה

    אני כבר אהיה קציצה

    רק הפורטר האוס

    מחכה למסעדה

    וכשהבטן מלאה

    מגיע צלחת עם קבב

    כמוהו לא נטעם

    בכל הממלכה

    אצל בשארה הבשרים

    כל כך מגרים

    שכל הלילה

    רק חלמתי

    על פועה הפרה.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "על אירוע סדנת הבשרים לבלוגרים אצל חינאוי "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    3/11/09 19:23
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-03 19:23:24
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    בואנה אני מצלמת ציגעון !

     

    איזה צילום למנה הזו ...

     

    יופי של סיקור..... נו נו עכשיו תורי

     

    :))

    3/11/09 20:46
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-03 20:46:24
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    האמן לי שהניסוח והפלפל מהטובים שקראתי.

    אני מקווה שירבו אירועים וסדנאות כאלה ושעסקים מתחומים שונים ירימו את הכפפה ויתנו ערך מוסף שמעבר למוצר והשירות אותו הם מספקים.


    --
    אי"מ הדרכות - פיתוח ארגוני יוצר מציאות
    ייעוץ ליווי והדרכה
    www.gosst.co.il
    3/11/09 21:36
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-03 21:36:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    הי,

    רק נותר לי להצטער שלא היתי חלק מכם.

    הבשר של חינאווי  הינו לעילא ולעילא, טרי טעים ונקי.

    לכל סוגי התבשילים יש את התשובה ואפשר להכין כל דבר שניתן לדמיין.

    בפעם הבאה אשמח להגיע

    בברכה

    ורד באר קונטקסט הפקות ונופש


    --
    ורד באר
    4/11/09 09:47
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-04 09:47:50
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יש איזה טעם לגנאי, כאשר איש יח"צ המועסק על ידי חברה מסחרית, במקרה זה חינאווי, מקבל במה פרסומית בלתי רגילה כולל הצגת השם והלוגו בצורה בולטת לצד תצלומים ממקום העסקים ותצלומים פרסומיים בעליל של נתחי בשר (המוצר).

    אני מבין, ששת היקר, שהשוחד \ הצ'ופר היה בדרך של מזון וקורס זריז. על מה היה הקורס בעצם - 

    איך למרוח חמאה משני הצדדים מבלי להסמיק?

    אגב לא ניתן לטעון לאי ידיעה. כבר כאשר גוסט התחיל את הדיון הזה (בפורום אוכל) התרעתי שהשם חינאווי יוזכר באופן פושרי למדי.

    והנה להפתעתי הוא זכה לשיתוף פעולה מפתיע מצד האדמינסטרטור של הקהילה (נדמה לי?) האמור לעמוד בשער.

     

    4/11/09 16:45
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-04 16:45:15
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: דולצ'ה 2009-11-04 09:47:50

    יש איזה טעם לגנאי, כאשר איש יח"צ המועסק על ידי חברה מסחרית, במקרה זה חינאווי, מקבל במה פרסומית בלתי רגילה כולל הצגת השם והלוגו בצורה בולטת לצד תצלומים ממקום העסקים ותצלומים פרסומיים בעליל של נתחי בשר (המוצר).

    אני מבין, ששת היקר, שהשוחד הצ'ופר היה בדרך של מזון וקורס זריז. על מה היה הקורס בעצם - 

    איך למרוח חמאה משני הצדדים מבלי להסמיק?

    אגב לא ניתן לטעון לאי ידיעה. כבר כאשר גוסט התחיל את הדיון הזה (בפורום אוכל) התרעתי שהשם חינאווי יוזכר באופן פושרי למדי.

    והנה להפתעתי הוא זכה לשיתוף פעולה מפתיע מצד האדמינסטרטור של הקהילה (נדמה לי?) האמור לעמוד בשער.

     

     

    מאחר ואני מאד מכבד אותך אות דעותיך. ומאחר ומקצועי הוא ביקורת ואבטחת איכות אז ראשית הביקורת שלך על הפוסט נרשמה.

    אין קשר לדבריו של גוסט אגב כי בזכות הדברים שלו כבר מתוכננן עוד אירוע לבלוגרים כן ירבוו.

    הדמרקר זו רשת חברתית כלכלית.

    למלה שלך שוחד יש ריח של הוצאת דיבה ושם רע!!!

    בלוגר הוא אדם שצמא לפרסם את הנושאים בהם הוא מתמחה או אוהד

    אפשר לומר את מה שאתה אומר על כל ביקורת מסעדות אל כל ביקורת סרטים וקולנוע ועל כל פרסום שדן בחברות

    האירוע של חינאוי אורגן הרבה לפני שגוסט פרסם את אשר פרסם. והפירסום שלו והשאלה שלו היא חשובה וליגיטימית בעולם של היום בו בלוגרים שולחים ידם בכתיבה על כל נושא, והם רק זקוקים למצע . הפעם המצע היה סדנה מועילה אצל חינאוי מחר זו סדנא בערוץ 10 מחרתיים מפגש בבית קולנוע או מסעדה.

    הכל לגיטימי בקפה כל עוד זה לא פרסום מצד גורם אינטרסנטי.

    אני מזמין אנשים עושה טלפונים משקיע שעות במפגשים האלו  לא כל תמורה ויש הוצאות. גם הזמן שאני משקיע בנסיעות לכל אירוע על מנת להביא לציבור בקפה או בקהילה מידע הוא תרומה כול הדלק. הנהלת הקפה לא רק שאינה מצ'פרת אלא לעיתים רחוקות מקדמת פוסטים ודיונים שלי.

    לבקש ממך תודה זה כנראה מיותר

    את התלונה שלך על שוחד תעביר בבקשה לליאת זנד מנהלת הקפה דמרקר והעכבר.

    תודה לך

     


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    4/11/09 18:26
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-04 18:26:10
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    הכל לגיטימי בקפה כל עוד זה לא פרסום מצד גורם אינטרסנטי.

     

    אני לא מבין את המשפט

     

    האם הכוונה למי שמפרסם את עצמו ויש לו אינטרס

     

    או

     

    האם הכוונה למי למפרסם אחרים ויש לו אינטרס

     

    נא לפרשן כדי שגם אחרים ישכילו להשתמש בכלי הדהמארקר לקידום עניינם ולטובת הקהילה

    4/11/09 18:39
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-04 18:39:08
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: עזי אלבוב 2009-11-04 18:26:10


    הכל לגיטימי בקפה כל עוד זה לא פרסום מצד גורם אינטרסנטי.

     

    אני לא מבין את המשפט

     

    האם הכוונה למי שמפרסם את עצמו ויש לו אינטרס

     

    או

     

    האם הכוונה למי למפרסם אחרים ויש לו אינטרס

     

    נא לפרשן כדי שגם אחרים ישכילו להשתמש בכלי הדהמארקר לקידום עניינם ולטובת הקהילה

     

    גורם אינטרסנטי הוא הבעלים או חברה שמפרסמת את הבעלים של החברה ובדרך כלל זה גם מלווה במחירים.

    יש כרגע הועה כזו באירועים.

    הודעות כאלו בדרך כל נמחקות מיידית או ממתינות להסברים מאחורי הקלעים ובירורים עם ההנהלה עד לשלב המחיקה או אי המחיקה בהנחית ההנהלה.

     לדוגמא בעל מסעדה שמפרסם את המסעדה זה אינטרסנטי

    שף שמפרסם מתכון לא קישור עיסקי פרט לחתיימה שלו זה לגיטימי

    מקוה שהצלחתי להסביר

    ל


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    4/11/09 21:46
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-04 21:46:21
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אני אוהב את תכונת התמימות, בעיקר אצל נערות דקות גיזרה בגיל 16 עד 20.

    נדמה לי,ששת, שאתה לא נופל באף אחת מהקטיגוריות.

    גוסט כבר העלה בעבר דיון לכאורה תיאורטי על קצביות, שדי מהר התידרדר לאיזכור חוזר ונשנה של השם חינאווי בלווית סופרלטיבים נלהבים (חלק מהמשתתפים בדיון העירו על כך מספר פעמים). גוסט, יש לדעת, מיחצן את חינאווי תמורת תשלום. 

    כאשר הועלה הפוסט לאחרונה בדבר סדנאות הזהרתי בתגובה לפוסט שמדובר ביחצן של חינאווי ושהשם חינאווי עומד להיות מרכז הדיון, כפי שהיה בפעם הקודמת, ושבאופן כללי מדובר באדם בעל אינטרס מובהק, בדיוק מהסוג שפורום כזה אמור לדחות.

    בהמשך לכך נמחק הדיון בזריזות וביום המחרת הופיעה הכתבה הנ"ל - צבעונית ואופטימית, סומק בלחיי חינאווי, כולל לוגו צבעוני גדול (מספר פעמים) וצילומים פרסומיים להפליא של החנות של חינאווי ושל נתחי בשר מפתים.

     

     

    4/11/09 22:13
    0
    דרג את התוכן:
    2009-11-04 22:23:03
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מה בדיוק הבעיה לא הבנתי.ניתנה כאן חשיפה לחינאווי על ארוע, שהוא תרומה לשידרוג רמת הקצביות בארץ. החשיפה הזאת

    היא פירסום, בדיוק כפי שכל שף בעל מסעדה, שמתארח בפורום זוכה לה, ובדיוק כפי ששף בעל מסעדה, דוגמת רפי כהן, מביא פרקים מהבלוג שלו וזוכה לחשיפה=פירסום.

    ששת לא המליץ לקנות אצל חינאווי, ולא ערך השוואות בינו לבין אחרים. ששת גם רשם בתם לב דברים, כפי ששמע מאנשי חינאווי,בלי להבחין בשגיאות מקצועיות כמו: שאסור בתכלית האיסור לעטוף בשר במגבת, משום שהיא מעבירת חיידקים סופר יעילה.או שנתח סינטה של עגל ובקר נבדלים בגובה ובשטיחות.הם נבדלים גם ברמת השיוש של השומן,ולא רק.

    מה הבעיה שאתה רואה מעבר להתחשבנות שלך עם ששת?


    --


    4/11/09 22:43
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-04 22:43:29
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אין לי שום בעייה אשר תהיה עם ששת, ובכלל הספר רובינזון קרוזו הוא בין הספרים החביבים עלי. הבעייה מתחילה כאשר בעלי עסקים מפרסמים את עצמם במסווה של פוסטים תמימים. "הבעייה" היא בהצגת פרסומת, מבלי לציין שזה פרסומת, או במילים אחרות - גניבת דעת.

    אני סבור, משום מה, שהרעיון לקיים קהילה של חובבי עניין כלשהו היא לאפשר דיאלוג נקי ונטול אינטרסים מסחריים.

     

    4/11/09 23:11
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-04 23:11:31
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    דולצ'ה, כנראה אינך מכיר אותי מספיק ואינך מבין בכל איך קהילה כזו מתנהלת ומתקיימת. נכון הצלחתם במשך השנים לשחוק כאן את המנהלים והם העדיפו ללכת. כך קורה כעת בקהילת רפואה. בסך הכל מנהל קהילה לא זוכה בשום טובת הנאה כזו או אחרת. אפילו  הפוסטים שלו לא זוכים לקידום כראוי.

     

    הדיון של גוסט נמחק על ידי כיוון שלא היה במקום הנכון הוא שם אותו ב" אוכל ומתכונים" והתבקש להעביר אותו לפורום אירועים.

    אל תדמיין לעצמך סיטואציות שלא היו קיימות.למחוק דיון תוך הודעה לכותב לוקח זמן, אנחנו אנשים עובדים ועסוקים.

    נוח לך לנסות להכפיש ואתה שוכח שאתה לא כותב על זכוכית שקופה. כל המילים שלך שמנותקות מכל מציאות נרשמות ונסרקות בגוגל ומנועי חיפוש אחרים לדיראון עולם כולל האשמת שוחד שלא התנצלת עליה עדין.

     

    זה לא שאני תמים למרות שבמידה מסוימת אני כזה אלא הבעיה היא שאינך מבין את עולם הבלוגרים!!! והתנהלות הבלוגים!

     

    כשקולנוע לב מחלק לבלוגרים כרטיסים תמורת ביקורת, מה דעתך על זה? (אל תענה) ככה זה עובד, אנחנו הולכים לסרט וכותבים חוות דעת.

    כשחברת החדשות מזמינה בלוגרים לסיור באתר החדשות , מה זה? ככה זה עובד, הבלוגר רוצה וצמא לחומר

    כשמסעדה עורכת ארוחת בלוגרים זה שימוש בבלוגרים כיכולת פרסום במחיר ארוחה . אבל ככה זה עובד. הבלוגר לא מתחייב לכתוב שהאוכל טוב אבל יש לו חומר לכתוב

    כשחברת תקשורת עושה אירוע לבלוגרים המצב בדיוק זהה

    וחברה מסחרית או רשת מכירות עושה את זה, זה בדיוק אותו דבר.

    הבלוגר מרחיב את הידע שלו וכותב על כך. זהו עולמם של הבלוגרים, אם אני לא כותב ביום מסוים אני מרגיש חסר, שפספסתי משהו שהפסדתי יום פרסום לנושא.

    זהו עולמם של הבלוגרים אם תרצה או לא תרצה ואם לא נוח לך עם הפורמט הזה אתה לא נמצא במקום הנכון.

     

    לידיעתך גוסט ביקש מממני למחוק את הדיון שלו ואני סירבתי. ראשית עדיין לא התפניתי לכתוב שם, אבל כבר הרווחתי עוד אירוע לבלוגרים. כן אני רק מחפש לעשות אירועים ולשמח אנשים ולתת להם כיף וידע ומפגשים עם אוכל ושפים

    גוסט הוא בלוגר וכותב בקפה וחבר במועדון מבקרי המסעדות בקפה ואין לך שום זכות למתוח ביקורת ולכוון את חיצים שלך למטרות שלך כלפיו כל עוד הדיון שלו לא היה מסחרי והוא לא היה מסחרי!

     

    לצערי שכחתי את המצלמה באירוע של חינואי יש לכך הוכחות בפייס בוק שלי על התאריך הנקוב

    את הצילומים של הבשר המגרה קיבלתי מבלוגר אחר ונתתי קרדיט לכל הצילומים

     

    זו האמת שלי

    לא נוח לך עם זה. אתה מוזמן שוב לפנות להנהלת האתר לליאת זנד או מי שנוח לך

     

    נ.ב השתמשתי בלוגו של חינאוי על דעתי כי היה לי כיף להשתמש בו, האירוע פתח לי אופקים ,ידע וקשרים ולי יש כיף לפרגן לאנשים

    שתורמים לעולמם של הבלוגרים.

     

    ליל מנוחה יום נעים

     


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    5/11/09 15:03
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-11-05 15:03:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    צר לי לראות שייתכן שפגעתי במישהו. לא הייתה לי כל כוונה כזאת.

    במיוחד צר לי שכפי הנראה עלבתי בששת, שהוא כפי התרשמותי עד כה איש חביב למדי, אוהב אוכל ושתייה.

    מכל מקום, המילה שוחד הייתה לבטח נמהרת מדיי, כל שכן שמדובר בתגמול צנוע למצער עבור עמל תובעני.

    מעבר לכך, כנראה שלא הבנתי את מהות הפורום לאשורה.

    אני מבין כעת שמדובר בפלטפורמה מסחרית לכל דבר ושמן הראוי להתייחס לתכנים המועלים ברוח שכזאת.



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "על אירוע סדנת הבשרים לבלוגרים אצל חינאוי "

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה