עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי 65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באה מאהבה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יואל עיני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תחרות מתכוני תנובה - פיראוס

    18/10/09 12:02
    1
    דרג את התוכן:
    2009-11-19 13:38:46
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יש לכם סלט שהחברים מזמינים בכל ארוע? עוגת גבינה אלוהית? פשטידה נצחית ומנצחת?

     

    פיראוס-תנובה ו-TheMarkerCafe שמחים להביא לקהילת אוכל את תחרות המתכונים המנצחת.

     

    הזוכה במקום הראשון יזכה בסדנת שף זוגית ויוקרתית של Spices ובסל מוצרים של פיראוס ותשעה זוכים נוספים עם המתכונים הכי מוצלחים יזכו גם הם בסדנת שף זוגית של Spices

     

     

     

    אז איך משתתפים?

    פרסמו בתגובה להודעה זו מתכון או קישור למתכון שמכיל גבינה מסדרת הצאן של פיראוס-תנובה. זה יכול להיות סלט, פשטידה, לזניה, עוגה, מאפה או כל מתכון אחר שאתם אוהבים.

    ניתן לפרסם את המתכון ישירות בתגובה, או להעלות אותו לבלוג שלכם ולצרף קישור אליו.

    איך מגדילים את הסיכוי לזכות? מומלץ (אבל לא חובה) להוסיף תמונה של המתכון, שתעורר לנו את התיאבון

    עד מתי אפשר להשתתף? אפשר לפרסם מתכונים עד ה-18/11.

    מי יכול להשתתף? כל גולשי הקפה שבכרטיסם מופיעה תמונה אותנטית.

     



    מי יזכה? הגולשים שיעלו את מתכוניהם וייבחרו על ידי אנשי תנובה.

    אנחנו מקווים שתביאו לנו את המתכונים הטעימים ביותר.

    בהצלחה!

     

    ההשתתפות בתחרות בכפוף לתקנון

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תחרות מתכוני תנובה - פיראוס"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    18/10/09 18:27
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-18 18:27:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מתכון לסלט פראוס 5%

    הסלט והסנוויץ

     מרכיבים:

    סלק

    צפתית פראוס 5%  או יותר

    אפשר  גבינה  לבנה או חומוס  או  כל ממרח  שאתם אוהבים

    פטרוזליה 

    אופן  הכנה:

    קלי קלות

    לוקחים את הסלק שופכים את  כולו  עם המיץ  שלו

    את הצפתית חותכים לחתכיכות דקות  וזרקו לקערה

    לוקחים  את  אחד המרכיבים ושמים  את  כולו  על  הסלט

    ופטרוזליה מפזרים  לפחות 15  עלים  או  כמה  שאתם  אוהבים

     

     

    18/10/09 18:41
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-18 18:41:04
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אבל למה עם הגבינות של תנובה?

    הן הכי פחות מוצלחות מגבינות הצאן....

    18/10/09 22:26
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-18 22:26:12
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שמן זית איכותי מעל:

    בזיליקום (עם עדיפות לבזיליקום מנטה)

    עגבניות (עדיפות לחמות, לא מחוממת)

    גבינה וואטאבאר של פיראוס...

    ברוסקטה בצד, חמה, עם גבינת עיזים חמה חמה...

     

     

    19/10/09 00:20
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-19 00:20:52
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: אני השני 2009-10-18 18:41:04

    אבל למה עם הגבינות של תנובה?

    הן הכי פחות מוצלחות מגבינות הצאן....

     

    מי אמר שתש כוחו של התוכן השיווקי?. . .

    :))

     

    19/10/09 08:10
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-19 08:10:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    --
    מימי אמנית יוצרת ,כותבת ולאחרונה עוסקת ביודאיקה
    כל התמונות בכרטיס הן עבודות יד שלי, והן בהחלט למכירה(חלקן לפחות)
    19/10/09 20:41
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-19 20:41:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סלט יווני

    צפתית פיראוס 5%

    4 מלפופונים

     3 עגבניות

    2 עלי חסה

    בצל סגול

    עלי בייבי 

    גזר

    גמבה אדומה

    גמבה ירוקה

    פיטרוזיליה

    מלח

    פלפל שחור

    אורגנו מיץ לימון 

     

    אופן ההכנה

     חותכים דק את כל הירקות מלבד החסה ועלי בייבי ומוסיפים לקערה

    חותכים את החסה לחלקים גדולים ומוסיפים לקערה יחד עם הירקות, ומוסיפים גם את עלי הבייבי

    חותכים לקוביות את הגבינה הצפתית ומוסיפים מעל הכל

    מוסיפים את המלח, פלפל מיץ לימון ואורגנו

     

    רוטב מומלץ: אלף האיים 

    21/10/09 10:45
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-21 10:45:56
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    500 גר ספגטי

    רבע כוס שמן זית

    100 גר' גבינת צפתית עזים- יבשה. 

     

    אופן ההכנה:
    מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים לפי הוראות היצרן.

    מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים את השמן ומערבבים. מגררים את הגבינה מעל הפסטה, מערבבים ומגישים. אפשר להגיש את המנה גם קרה.

     

    21/10/09 14:28
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-21 14:28:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אפשר להכניס את המתכון כאן, כי הבלוג שלי כבר לא פעיל?

    --
    החיים מובילים אותנו למקומות בלתי צפויים
    21/10/09 15:14
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-21 15:14:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    רשפים - כן, בהחלט ניתן.

    אם אין בלוג אפשר לפרסם את המתכון בתגובה להודעה.

    21/10/09 16:59
    0
    דרג את התוכן:
    2009-10-21 17:02:14
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    22/10/09 15:27
    2
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-10-22 15:27:22
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    יש לי מתכון פשוט מצויין לבלינצ'ס גבינה 5% אבל עד שהמנהל של האתר לא יצהיר שקבוצת הארץ לא תיקח לי את המתכון ותפיץ אותו כתוכן מסחרי בכל אתרי וערוצי הקבוצה - אני לא מפרסמת.

     

    מה אני צריכה, שאמא שלי תקרא את מוסף הארץ ותראה את המתכון שעובר מדור לדור במשפחה מרוח על העמוד הראשי?

     

    לא.

     

    אם מישהו ממש רוצה בלינצ'ס, הכי חשוב לא לקנות אבקה של אפיקול. יש לזה טעם של חרובים.


    --
    לאן הגענו?
    22/10/09 18:34
    1
    דרג את התוכן:
    2009-10-25 17:44:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סלט פנה, ברוקולי וכרובית בפסטו וגבינה
         
     500 גר' פנה [פסטה חלולה, צינור דק]
    צלחת ברוקולי,
     ראש כרובית בינונית,
    עגבניות אנה קטנטנות,
    ממרח פסטו
    גבינה צפתית עיזים,
    מלח,
    פלפל שחור טרי גרוס,
    שמן זית,
    כמה עלי ריחן [בזיליקום] לקישוט,

    אופן ההכנה:
    1. מבשלים את הפנה במי מלח, מניחים בצד
    2.מאדים את הברוקולי והכרובית, מפרידים לפרחים קטנים.
    3.חוצים את העגבניות לשניים.
    4.מכינים רוטב משמן זית,פסטו [כמה שאוהבים] מלח, פלפל שחור טרי גרוס,
    5.מערבבים בעדינות את הרוטב עם הפנה, הברוקולי והכרובית והעגבנית,,,מעל מניחים פרוסות גבינה צפתית עיזים,
    ולקישוט עלה בזיליקום 

    בתיאבון!
      
       
     © כל הזכויות שמורות  לתוכן ולתמונות שייכות ל-anaatti
                                                          

    --
    \"אמץ לך את דרכו של הטבע,סודו הגדול הוא סבלנות.\"
    אלמוני



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "תחרות מתכוני תנובה - פיראוס"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה