עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6442)

    ששת שצ
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ליאורשדמתי
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    הזוהר הצפוני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צxxx
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעל 109
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חכמה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי74
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    esther K
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חני וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shay a
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    סלטים מבושלים לחג

    16/9/09 16:25
    5
    דרג את התוכן:
    2009-09-18 11:21:40
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    איזה סלטים יעלו על השולחן שלכם בחגים ?

    אני מציע שניים מאוד טעימים:

    סלט ארטישוק מבושל

    מרכיבים:
     
     8 ראשי ארטישוק (אפשר קפוא או מקופסא) - חתוכים לרבעים
    4 בצלים ירוקים קצוצים ( 2 ס"מ)
    לימון כבוש קצוץ (כ 3 פרוסות)
    מעט מלח
    כפית מחוקה פפריקה
    רבע כפית כמון
    שמן - רבע כוס
     
     
    הכנה:
     
    לטגן בסיר את הבצל הירוק כ 3-4 דקות
    להוסיף את הארטישוק
    להוסיף לימון כבוש
    לערבב מעט (להיזהר לא למעוך את הארטישוק לפירה) , 5 דקות
    להוסיף 2 כוסות מים
    להוסיף את התבלינים
    ולהרתיח על אש בינונית , כאשר רותח להוריד לאש קטנה
    לתת לזה להתבשל כ - 10 דקות עד שכל המים מתאדים ונשאר רוטב סמיך
    וזהו מוכן

    סלט גזר מבושל

    מרכיבים:

    8 גזרים קלופים וחתוכים למטבעות ברוחב 1 ס"מ
    2 פלפלים חריפים יבשים שלמים (להשיג בשווקים) שטופים היטב ומנוקים מגרעינים

    6 שיני שום קצוצות דק

    כפית סוכר

    רבע כפית מלח
    חצי כפית מחוקה כורכום

    שמן - רבע כוס
    חצי לימון

    הכנה:

    לטגן בסיר את השום , הגזר והפלפלים היבשים כ - 3 דקות
    להוסיף 2 כוסות מים
    להוסיף את הכורכום , סוכר ומלח
    להרתיח על אש בינונית , כאשר רותח להוריד לאש קטנה
    לתת לזה להתבשל כ - 10 דקות עד שכל המים מתאדים ונשאר רוטב סמיך

    לסחוט מיץ מחצי לימון וזהו מוכן !

    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)
    קובץ מספר 2 (jpg)
    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סלטים מבושלים לחג"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    16/9/09 16:30
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 16:30:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תמונות משכנעות...רגוע
    16/9/09 16:33
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 16:33:51
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    תודה על הכוכב.

    צודק !  ובנוסף הטעם  עוד יותר משכנע

    16/9/09 16:42
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 16:42:57
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    צילומים מרהיבים.

    תודה על המתכונים (:

     


    --
    :) חיוך מביא חיוך (:
    האתר הטעים שלי http://www.kisi.co.il/

    https://www.facebook.com/haia.alfi
    16/9/09 17:14
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 17:14:36
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שאפו

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    16/9/09 19:16
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 19:16:29
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    מסכימה עם קודמיי, אכן משכנע וגם נשמר טוב בכל ימות החג.

     

     תודה  ושנה נהדרת

    17/9/09 15:42
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-17 15:42:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    תגיד,

    את הגזרים אתה אוסף מהפיות של הדגים?

     


    --
    מרכז הרכיבה-
    http://www.cuponofesh.co.il/zimcity.php?zid=73
    17/9/09 19:47
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-17 19:47:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    נהדר.. שנה טובה

    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי
    18/9/09 11:20
    0
    דרג את התוכן:
    2009-09-18 11:21:40
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    תודה לכל מי שכיכב , אני מוסיף פה עוד שני סלטים

    והפעם חצילים.

     

    חציל מבושל עם פלפל אדום ( סלט מרוקאי קלאסי בשם "ג'עלוק")

    מרכיבים:

     

     

    1 חציל קלוי על האש

    1 פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות

    6 שיני שום קצוצות

    רבע כוס שמן סויה

    חצי כפית מלח

    כף מחוקה פפריקה אדומה

    1 כפית כמון

     הכנה:

    לנקות את החציל משאריות הקליפות

    לטגן את קוביות הפלפל האדום עם שיני השום  כ- 2-3 דקות (אש בינונית)

    להוסיף את החציל , ולמעוך אותו ולערבב

    להוסיף את הפפריקה מלח וכמון

    לבשל כ 5 דקות ולערבב כל הזמן ( נוטה להידבק לסיר ולהיחרך)

     

     

    חציל עם פלפל ירוק חריף ושמן זית

     

     

    מרכיבים:

     

     

    1 חציל קלוי על האש

    1 פלפל ירוק חריף קצוץ  לקוביות

    6 שיני שום קצוצות

    רבע כוס שמן זית

    חצי כפית מלח

    מיץ מחצי לימון

     

     

    הכנה:

     

     

    לנקות את החציל משאריות הקליפות

    להוסיף את החציל הפלפל הירוק , ולמעוך אותו ולערבב

    להוסיף את המלח , שמן זית ומיץ לימון

    לערבב עד לקבלת מרקם אחיד בלי גושים

    זהו מוכן!

     

     

     

     

     

     

    Attached files:
    קובץ מספר 1 (jpg)


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "סלטים מבושלים לחג"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה