עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רמיאב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אילנה.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    טוקיו פיצה, בירות וקוקטילים עם בלוגרים בסוהו

    14/9/09 21:07
    1
    דרג את התוכן:
    2009-09-16 17:12:27
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    עדין לא הספקתי להירגע מהארוחה עם איירין בסוהו, ולהצטער שלא הייתי נועז יותר,

    וכבר עכבר העיר יחד עם דמרקר קפה מזמינים את הבלוגרים של עכבר קפה להשקת

    התפריט החדש של ספיישלים בניצוחו של שף אורי וקסלר.  

     

    סוהו נמצאת באזור המסעדות במשה בקר בראשון לציון וכפי שטמיר מגדיר מקום שני אחרי תל אביב.

    היינו שם לדעתי כ עשרים בלוגרים מאתר הקפה של דמרקר. את רובם אני מכיר והייתי שמח להכיר יותר טוב אחרים אלא שהרעש והאפלולית מקשים. ככה זה במקום מודרני המעוצב כמו בר יפני, וזה נכון סוהו זה סושי בר בראש ובראשונה.

    מעניין אם גם ביפן מעשנים בסושי בר כי במסעדה הזו האקשן העיקרי זה איזור המעשנים. הלא מעשנים מנודים במרפסת חסרת כל עיצוב.

    הושיבו אותנו בשולחן האבירים, כן כן שולחן האבירים הזה משמש הרבה קבוצות כדורגל שחוגגות כאן ניצחונות. המלצרית שלנו שאלה מה רוצים לשתות ורשמה הזמנות שמהר מאוד הומרו לקנקני מיצים קולה דאיט ומים קרים. טוב שלא הביאו לי את השנדי שהזמנתי ... זה בהמשך.. אבל למה ליצור ציפיות?

    זהו אחרי ההקדמות הגיע הזמן לאקדמות  או בשמן: מנות ראשונות:

    החגיגה מתחילה עם סלט נבטים אינדונזי (59 ₪) יקיטורי פרגיות במרינדת קארי על מצע נבטים, נבטי חמנייה, ג'ינג'ר כבוש, פטריות יער, צנונית, עגבניות שרי, ברוטב רימונים, צ'ילי, ג'ינג'ר ושמן שומשום.

    מנה מפתיעה וטעימה עם עקצוץ חריפות פתאומי שמרגיש לי פלפל חריף וששת אשכנזי לא אוהב חריף, אבל נהנה מכל רגע של הסלט הנפלא הזה.

     

    קוקטילים מגעים בזה אחר זה לשולחן באקראיות שלא מאפשרת לך להרגיש ממש כי יש  הרבה שותפים לכל כוס, אז אני שתיתי קוקטיל פסיפלורה עם ג'ינג'ר (38 ₪ ) שהיה נפלא וגם לגמתי מהבושם הנוזלי שקוראים לו ליצ'וס- קוקטיל ליצ'י וודקה סיטרון וסירופ אבטיח, ממש בושם.

     

    ואז נוחתת מנה נוספת: סביצ'ה דג בס על סלט בורגול ( 52 ₪ ) סלט הבורגול בשילוב עגבניות כול מיובשות, כוסברה יימח שמה, פטרוזיליה ומעט צ'ילי, שמן זית וחומץ בלסמי, עשוי טוב מבחינת הבורגול אבל חסר לי תיבול. מנת הסביצ'ה מעטה מדי ביחס לכמות ולמחיר.

     

    כעת מגיע קוקטיל  דקירי אבטיח ( 38 ₪ ) רום סירופ אבטיח ואבטיח נדמה לחי שהיו שם רימונים אבל מי מרגיש מה שיש כי נראה לי שבשלב הזה מגיעות הבירות.

    צילום שוש חזן

    בירה ראשונה קוברה ( 83 ₪ ל 750 מ"ל):  בירה חזקה 8% אירופאית חזקה מחד עדינה מאידך שדופקת לך את הראש בסבבה הברמן מסביר שהיא מתאימה למאכלים אוריינטליים.

    מהר מאוד מגיע משהו לאכול, מזמן לא אכלתי, הבנות ליידי לא אכלו צהריים אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לוקסוס כזה. ולומר את האמת הבעיה באירועים של אנשים רעבים בעיקר נשים זה הצילומים!! אני בא בשביל לצלם לכתוב ואחר כך לאכול ואילו הרעבות באו לאכול לכתוב וקבל צילומים.

    אם אתה מרוכז בצילומים סופך שתצא רעב.

    אז כפי שציינתי מגיעה עוד מנה מצוינת: סשימי סלמון ( 59 ₪ ) נתחי סלמון צרוב ברוטב וואסבי ויניגרט ומעל צ'ימיצורי מיונז וביצי סלמון. אני לא יכול להתלונן כי אכלתי ואכלתי ואני עדיין רוצה עוד. מנה מממש לטעמי.

     

    כעת אני טועם בירה פרוני, נדמה לי שידידי גל גרנוב המומחה למשקאות כל הזמן מדבר על בירות והוא חסר לי כאן ( הבן אדם אומר שהוא יושב בחושך? לא ידעתי שאתה פולני, הייתי מכיר לך את רעייתי).

    פרוני זו בירה איטלקית( 23 ₪ ) בירה לאגר שהאיטלקים הצליחו לייצר טוב, מרעננת וקלה לשתיה5%

    לדעתי.

    כעת מגיע מגש של סושי וזאתי מחזיקה ביד " תצלם ואל תיגע" אני מרגיש באוויר. עד שאני מגיע לסושי בר בקושי נשאר לי ( ביקשתי מהמלצרית עוד מגש אבל זה לא עזר כנראה יש גבול לחינם)

    זו שלצידי מנסה ללמד אותי לאכול בצ'ופ סטיק אבל בחשבון מהר אני מבין שאם לא המזלג יחטפו לי מהצלחת ומהר.... אלו היו שתי דקות בעיניים עצומות על סושי נפלא.

    אין לי מושג על הרכב המנה שלא נרשם בתפריט ומחירה ( מגש גדול עם שני סוגי סושי : טונה וסלמון בציפוי שומשום לבו ושחור וביצי סלמון וכל טוב יפן וישראל רק נותר לשיר הלל. הדעות שלי על סושי הפכו בן יום לחיוביות אפילו ליריות.

     

    אני חושב שכעת הגיע הבירה השלישית נורמן פרימיום  לימנדנס אפרסק 2% (33 ₪ ל330 מ"ל)

    עם בירה כזו אני באמת לא צריך שנדי זה משקה קל ונעים כמו פנטזיה אפרסק.

     

    זהו כעת הגיע זמן ל... לא נעים אבל הדלת בשירותים שקופה...

    חזרתי לטוקיו פיצה ( 59 ₪ ) פיצה בעובי של נייר בעצם סוג של טורטיה ( מקסיקו זוכרים) אליה סשימי טונה, עגבנייה , אבוקדו בצל סגול, נבטי חמנייה ברוטב צ'ילי ומיונז. זה דק, לקחתי מנה נכבדת ועם כל הכבודה שמעל היה לי קשה לזהות טעמים.

     

    בטח כעת הביאו בירה פרנסיס קאגר גרמנית ( 30 ₪ ל 500 מ"ל ) ואני חייב מנה עיקרית כי עוד מעט יסתובב לי הראש.

    מגיע פילה בורי ג'מבו ( 119 ₪ ) מוגש על פירה מלוח מאהבת הטבח ברוטב אגדשי ופטריות. לי זה היה יבש הדג, ואכלתי משתי צלחות שונות לאחרים שכתבו היה בסדר וטעים.

     

    כעת מגיעה המנה העיקרית האחרונה: יקיטורי פילה בקר ( 110 ₪ ) הרגו את הפרה פעמיים!1111

    פילה בקר חייב להיות קצת נא אם לא רייר אבל וול אן? , טוב בואו נרגיע שמדובר בנתח מעולה בעל הטעם הכי טעים בבשר מה גם שהוא ספג מרינדת  סויה ופלפל סצ'ואן והוגש על מצע אורז מוקפץ עם פטריות וברוקולי. אומרים שבהתאם למיקום בשיפוד כל  מידת עשיית הבשר, טעים אבל לא מדהים וחבל.

     מי שנגע בעדשה שיקום

    ואז נוחתות הפצצות!!! תגידו לא נראה לכם שזה מוגזם כבר אחרי 22 !!! בלילה ויש מחר עבודה.

    לא הגיע הזמן להפוך את הסדר ולתת את הקינוח בהתחלה?

    פירמידת ברולה עם בננות וקרם רום (37 ₪ ) ומי יודע מה.

     

    ואפל בלגי ( 37 ₪ ) משגע וטעים.

     

    פירמידת קרם עוגיות ( 37 ₪ )  שהיה הכי טעים, מזל שזאתי נדבה לי קצת אבל לא היה לי בכל מקום.

     

    ושמנת מסקרפונה עם פירות יער על אטריות קאדייף (39 ₪ ) כשהביאו עוד מנה לא היה אף אחד שמסוגל לגעת ומדובר בקינוח הדגל של המסעדה.

     צילום שוש חזן

    אמבולנסים לא חיכו בחוץ

    אבל לא ישנתי טוב בלילה התמונות המראות והחוויות יחד עם בטן מלאה וחיוך על הפנים ממש הדירו שינה.

    שנה ובה ידידי

    שנה טובה סוהו

    תודה לעופרי המלצרית שעמלה והתאמצה.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "טוקיו פיצה, בירות וקוקטילים עם בלוגרים בסוהו"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    15/9/09 16:09
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-15 16:09:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    וואו איזה פיספוס גם אני הייתי אמורה בוכהלהגיע, לא נורא  פעם הבאה... וביפן לא מעשנים בשום מקום אפילו לא ברחובות הבעיה כשאתה נכנס לשרותים הכל עשן רק שם הם מעשנים או בביתם (זה לאחר שהות בת 3 שנים).גם לא אוכלים ברחובות ביפן, הכל נקי אין פחי זבל ברחובות.. עולם אחר שווה לראות מקרוב והאוכל שם סוף הדרך....... באמת מכל הסוגים ובכלל לא מדברת על סושי.

    והכי חשוב שנה טובה ובריאה לכולםתמים

    16/9/09 03:46
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 03:46:53
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ואוו..

    לא נעים אבל ברגע שראיתי את התמונה של הפיצה- טונה אדומה נראת לי בדיוק כמו מנה ב"צפרה"

    שגם כך היא נקראת בצפרה

     

    הנה תמונה של המנה בצפרה:

     

    פיצת טונה טרייה. עד כדי כך טובה

     

    לא דומה?

    (רק בלי האבוקדו)

     

    והנה הקישור לכתבה על צפרה שממנה לקחתי את התמונה:

     

    http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/899/124.html

     

     

     

     

    16/9/09 07:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 07:13:19
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: דפי רוס 2009-09-16 03:46:53

    ואוו..

    לא נעים אבל ברגע שראיתי את התמונה של הפיצה- טונה אדומה נראת לי בדיוק כמו מנה ב"צפרה"

    שגם כך היא נקראת בצפרה

     

    הנה תמונה של המנה בצפרה:

     

    פיצת טונה טרייה. עד כדי כך טובה

     

    לא דומה?

    (רק בלי האבוקדו)

     

    והנה הקישור לכתבה על צפרה שממנה לקחתי את התמונה:

     

    http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/899/124.html

     

     

     

     

     

    אכן דמיון תואם

    העיקר שטעים


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    16/9/09 09:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 09:13:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כמה מילים לגבי הבירות,

    קוברה - בירה מסוג לאגר בהיר. במקור יוצרה בהודו, בשנים האחרונות מיוצרת באנגליה. אכן מתאימה למאכלים הודים / אסייתים .
    פרוני - בירת לאגר איטלקית. בירה בהירה וקלילה, פרט ללתת שעורה וכשות מכילה גם תירס.
    לימנדנס אפרסק - בירה מסוג למביק, מיוצרת בתסיסה ספונטנית (שמרי פרא באויר הפתוח), באיזור בריסל בלבד. מיושנת בחביות עץ. האפרסק (או פירות אחרים) מוספים כדי לעדן את החמיצות של הבירות מסגנון זה.
    פרנציסקאנר - בירת חיטה גרמנית (בווארית) מסורתית, לא מסוננת.

     


    --
    בלוג בירה באתר בקבוק
    http://www.bakbuk.co.il/blog
    16/9/09 17:12
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-09-16 17:12:27
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: beernutz 2009-09-16 09:13:39

    כמה מילים לגבי הבירות,

    קוברה - בירה מסוג לאגר בהיר. במקור יוצרה בהודו, בשנים האחרונות מיוצרת באנגליה. אכן מתאימה למאכלים הודים / אסייתים .
    פרוני - בירת לאגר איטלקית. בירה בהירה וקלילה, פרט ללתת שעורה וכשות מכילה גם תירס.
    לימנדנס אפרסק - בירה מסוג למביק, מיוצרת בתסיסה ספונטנית (שמרי פרא באויר הפתוח), באיזור בריסל בלבד. מיושנת בחביות עץ. האפרסק (או פירות אחרים) מוספים כדי לעדן את החמיצות של הבירות מסגנון זה.
    פרנציסקאנר - בירת חיטה גרמנית (בווארית) מסורתית, לא מסוננת.

     

     

    כמי שמאז הביקור בסקוטלנד שותה רק שנדי הבירה חימונדס אפרסק התאימה לי כמו כפפה ליד


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "טוקיו פיצה, בירות וקוקטילים עם בלוגרים בסוהו"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה