עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בשישי הקרוב - סדנת בישול של - אייל לביא - ביסטרו צרפתי, תרומה להחזקת המטבח

    5/8/09 23:04
    1
    דרג את התוכן:
    2009-08-08 11:35:05
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
      אייל לביא מביא את הכשרון והידע שלו ויעביר סדנא נהדרת ומיוחדת. הרשמו עכשיו!
    בתפריט:
    פנקוטה חלב עיזים
    סביצה סלמון ומלון
    טרטר שייטל
    גספציו
    אספרגוס בפילו

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "בשישי הקרוב - סדנת בישול של - אייל לביא - ביסטרו צרפתי, תרומה להחזקת המטבח"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    8/8/09 11:08
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-08-08 11:08:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    אייל לביא אצל מאיר השמן:

     

    אני אוהב את אייל לביא. החל מהמראה שלו, דרך הגישה שלו לאוכל, ובעיקר את המנות המצוינות שהוא מוציא מתחת ידיו.

    הסדנה שערך במטבח של מאיר השמן, היתה בהתאם למצופה: תענוג טהור. כ-20 חובבי אוכל בילו את הבוקר בלימוד, בטעימות ובהעמקת ההבנה ברזי הבישול.

      

    המתכונים שהוכנו (ונטרפו)בסדנה היו:

    גספצ'ו סלק עם קציפת סנט-מור, אגוזי לוז וכמון
  • אספרגוס ירוק, עטוף בפרושוטו, פרמזן ועלי פילו פריכים, מוגש עם סלט ארוגולה, מלון ובלסמי
  • טרטר סלמון ומלון בוינגרט קונפי עגבניות ועלי רשאד
  • טרטר שייטל בקר
  • פנהקוטה מחלב עזים עם פטל (שהובאה מוכנה ונאכלה ללא שיהוי)
  •  

    לפירוט רב יותר:  http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum.asp?pc=393235558

     

    אני מתכנן להמשיך לעקוב אחריו בענין רב, הן דרך הסדנאות והן במסעדה (במיוחד לאחר שגליתי שיש שם "יום שני צמחוני", ואפשר לקחת את בתי ליום כיף!) 

    8/8/09 11:35
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-08-08 11:35:05
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

     תודה על הקישור  .


    --
    "One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well." – Virginia Woolf, A Room of One's Own



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "בשישי הקרוב - סדנת בישול של - אייל לביא - ביסטרו צרפתי, תרומה להחזקת המטבח"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה