עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שרון קדם
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יעלי 65
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    באה מאהבה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    יואל עיני
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מקבץ אירועים קולינארים

    16/8/07 11:26
    0
    דרג את התוכן:
    2007-08-16 23:13:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כפי שמפורסם בקהילה,  אחת לשבוע נכניס עדכונים על אירועים קולינאריים ומסעדות חדשות שנפתחו.
    הפרטים המופיעים כאן הם על בסיס המידע שהועבר מבעלי המסעדות, והאחריות על נכונותם היא עליהם בלבד.


    אין למנהלי הקהילה ולמערכת כל אחריות על התכנים המתפרסמים בדיון זה.


    אם ברצונכם להוסיף אירוע חדש אנא פנו אל המייל הזה  וציינו את כל הפרטים הנדרשים.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מקבץ אירועים קולינארים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    16/8/07 11:30
    0
    דרג את התוכן:
    2007-08-16 11:35:00
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    עד מאה ועשרים... וחמש

    טעימה מיוחדת ב"אירוע עמידה" אינטימי וקלילי.

    טעימת 11 יינות שמחירם אינו עולה על 125 ₪ לכל בקבוק יין.

    המחיר מקנה טעימה אחת מכל אחד מאחד עשר היינות המוצגים יוגש כיבוד קל.

     

    הטעימה תתקיים בתאריך 24.8.07 בשעה 11:00

    מחיר הטעימה 125 ₪

    מס' המקומות מוגבל ובהרשמה מוקדמת באמצעות כרטיס אשראי בטל: 03-6022746

    לפרטים נוספים ניתן להכנס לאתר

    16/8/07 11:32
    0
    דרג את התוכן:
    2007-08-16 11:35:49
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    כצל'ה פותח את עונת החגים בחגיגת בשרים ובירות מנזר ביום שישי 31.8.07 החל מהשעה 13:00 ועד 16:30 במרכז שרונה, כפר סבא.

     

    איל כץ, רועי פרס וצוות כצל'ה חוגגים את תחילת השנה החדשה באירוע טעימות, מבצעים ומתנות לכל המשפחה. כמיטב המסורת של המקום, חגיגת הטעימות תחל בשעה 13:00 והחוגגים יכובדו ממגוון מוצרים בלעדיים של כצל'ה אשר יוכנו במקום על הגריל- כולל המבורגרים, כבאבים שונים, חטיפי עגל ועוד. כמו כן יחולקו טעימות יין ובירות מנזר בלגיות.

     

    במסגרת חגיגת עונת החגים תיערך תחרות תבשילים לחג נושאת פרסים בחסות Barazzoni - כלים איכותיים מאיטליה, חברת VICTORINOX - סכיני איכות משוויץ ויינות שקד. הקהל הרחב מוזמן להשתתף ולהעביר אל צוות כצל'ה הצעות למתכונים לחג עד תאריך 24.8.07.
    מכלל השולחים יבחרו 10 מתכונים ובעליהם יקבלו 1 ק"ג צלי כתף להכנת התבשיל. תבשילי המתחרים ינתנו לטעימות במהלך האירוע ובסופו יוכרזו 3 המנצחים.
    בין חבר השופטים בתחרות יהיו אסף מרגלית מיקב מרגלית, ירה אזובל דור שפית מסעדת לטרטוריה, נועם דקרס שף מסעדת ברקרולה, טל חוטינר שגריר ג'וני ווקר בארץ.

    בנוסף יוצבו באירוע מתקני שעשועים לילדים ויחולקו הפתעות כולל שערות סבתא, נקניקיות, ועוד.
    כצל'ה בהנהלת אייל כץ ורועי פרס, ממוקם במרכז שרונה, כפר סבא, טל' 09.7401091. לפרטים נוספים ניתן לבקר ב: http://www.ketzale.co.il/_main.php

     

    16/8/07 11:44
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2007-08-16 11:44:44
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    לראשונה בארץ: קורס יין וקורס שמן זית במכללת רמת גן..

     

    "בציר הלימודים" השני של WINE ACADEMY במכללת רמת-גן יוצא לדרך.

    תוכנית הלימודים העדכנית לשנת 2007-2008 תכלול 160 שעות אקדמאיות כולל שיעור מעבדה לכימיה, סדנאות טעימה של סוגי יינות שונים ומובחרים מהארץ ומהעולם ובנוסף 6 או 7 סיורים ביקבים שונים ברחבי הארץ (יקבים מסחריים ויקבי בוטיק) וסיור ברשת שיווק והפצת יין.

    בין הנושאים העיקריים שיכללו בקורס : פילוסופיה של היין, הטרואר והשפעותיו, הגפן, הבציר, זנים וכנות, עולם חדש מול עולם ישן, פיזיולוגיה והנדסה גנטית, תהליכי ייצור, כימיה של היין, מעבדה לכימיה, ויניפיקציות, הערכת יין וזיהוי פגמים, סוגי היינות השונים (לבנים, אדומים, מבעבעים ויינות קינוח), ציודים ביקב ויישון חביות, מסע עולמי (צרפת, איטליה, ספרד ופורטוגל, אוסטרליה, ניו זילנד, דרא"פ, ד' אמריקה, גרמניה ואוסטריה, ארצות אגן הים התיכון, יינות ישראל ועוד), הסומלייה-הגשה, והתאמת כוסות, התאמת אוכל ליין, מעגל הריחות ועוד.

    בנוסף, הקורס יכלול 2 מפגשים בשלשה נושאים שונים (עולם חדש מול עולם ישן, השפעות הטרואר באזורים שונים ויינות ישראל לאן ) המפגשים יתקיימו בצורת פאנל שינוהל ע"י 3 או 4 מטובי המומחים ובהשתתפות קהל התלמידים.

    בקורס אשר ינוהל אקדמית ע"י פרופסור עודד שוסיוב - מרצה וחוקר בינ"ל מהאוניברסיטה העברית בי-ם (ומבעלי יקב ברבדו כרמי יוסף) ישתתפו מטובי ובכירי המרצים בארץ.
    הקורס שתחילתו ב 14 לאוקטובר יתקיים ב 33 מפגשים שבועיים, אחת לשבוע בכל יום א' בין השעות 18:00 עד 21:30. הסיורים מתקיימים בימי ו' כשמרבית הסיורים כוללים הסעה.
    רובם של השיעורים כוללים סדנאות טעימה, ליווי של מצגות וירטואליות וחומרי עזר נוספים, התלמידים מקבלים מצגת מודפסת ובנוסף תקליטורים המכילים את תוכני ההרצאות כפי שמועברים ע"י המרצים.

    המחיר הכולל לקורס הוא : 6,900 ₪.
    לחברי הדה מרקר קפה תינתן הנחה על סך של 900 ₪ (כ 15%).
    מספר המקומות בקורס מוגבל.

     

    קורס שמן זית במכללת רמת-גן, אוקטובר 2007

    לנוכח הביקוש הרב וההתעניינות ההולכת וגוברת בכל הקשור לענף שמן הזית, החליטה מכללת רמת גן לפתוח קורס העוסק בשמן הזית.

    הקורס אמור להיפתח ב 22 באוקטובר תחת ניהולו האקדמי של ד"ר זהר כרם - חוקר מטעם הפקולטה למדעי החקלאות, המזון ואיכות הסביבה באוניברסיטה העברית בי-ם וייקחו בו חלק מטובי המרצים בתחום.

    הקורס יתקיים בקמפוס מכללת רמת-גן בימי ב' החל מהשעה 18:00 ועד השעה 21:30 , בהיקף של 60 שע' אקדמיות ב 15 מפגשים ובכלל זאת שיעור מעבדה לכימיה.
    מרביתן של ההרצאות תהיינה מלוות בסדנאות טעימה של שמני זית מזנים שונים מהארץ ומהעולם ובנוסף יכלול הקורס 2 או 3 סיורים לבתי בד שונים בארץ ובמפעל איה נוטרל. (הסיורים יתקיימו בימי ו')

    בין הנושאים שיילמדו בקורס : שיטות גידול ומסיק, גידולים אורגניים, הליכי ייצור שונים, השמן בעולם החדש ובעולם הישן, היסטוריה של שמן הזית בארץ, ביהדות ובעולם, תזונה ושמן זית, בריאות ושמן זית, קוסמטיקה ושמן זית, שמן הזית בארצות הים התיכון ועוד.

    עלות הקורס כולל הסיורים היא 3,450 ₪.

    לחברי הדה מרקר קפה תינתן הנחה על סך של 10%. ניתן לשלם ב 6 תשלומים שווים.

    לפרטים נוספים, תוכנית הלימודים המלאה והרשמה ניתן לפנות למכללת רמת גן בטלפון 03-6710000 או באתר המכללה

     

    16/8/07 11:50
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2007-08-16 11:50:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    2 פסטיבלי מסעדות נפתחים השבוע..

     

    האחד פסטיבל שבוע הגורמה של מעריב וREST - 3 מנות ב-79 ש"ח.. על רשימת המסעדות ניתן לקרוא כאן

     

    והשני פסטיבל שף תאכל של האתר ROL שמציע 50 מסעדות כשרות עם תפריט של 3 מנות ב-79 ש"ח. את רשימת המסעדות ניתן למצוא כאן.

    16/8/07 11:53
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2007-08-16 11:53:30
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ערב לובסטרים במסעדת אל בריו

     

    מידי יום ראשון במהלך חודש אוגוסט - ערב לובסטרים ויין רוזה צונן של מרקס דה קסרס במסעדת אל בריו הספרדית.
    הלובסטרים מוגשים שלוקים במים רותחים ומועברים לגריל למספר דקות בלבד עם קצת חמאה, ג'ינג'ר וליים טרי, כאשר לחובבי הרטבים הפיקנטיים מוצע רוטב שמנת ורוקפור או רוטב חמאה ואוזו.
    מחיר ללובסטר במשקל 600 גר' + כוס יין: 160 ₪ לסועד.
    הערבים מתחילים בשעה 19:30 ונמשכים עד חצות.

    El Barrio
    נח מוזס 22, תל אביב 03-6960512

     

    הערת המערכת: כדאי לצלצל ולברר לפני שמגיעים.. לפני שבועיים הגענו והמקום היה סגור.. ובשיחה שלי כרגע עם המקום עדיין לא ברור אם יגיעו לובסטרים.

    16/8/07 12:01
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2007-08-16 12:01:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בירה..

     

    פסטיבל גולדסטאר בחיפה: 29-30 באוגוסט בחוף הסטודנטים.

    ב-29 לאוגוסט יופיעו: מלכת הפלקט, חמי רודנר מארח את דנה ברגר, אריק ברמק ומטרופולין.

    ב-30 באוגוסט יופיעו: טרי פויזן, אסף אמדורסקי מארח את ירמי קפלן, מופע  האיחוד של ד"ר קספר וכנסיית השכל.

     

    ובנוסף היום נסגר פסטיבל בירה (אחר) בגן צ'רלס קלור בת"א

    16/8/07 23:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2007-08-16 23:13:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מסעדת coolinary והשפית מירית הראל מארחים את יקב עמק האלה
    לחוויה קולינארית מלאת עפיצות  ביום שלישי, ה-21 באוגוסט בשעה 19:30

     

    טעימות מיינות היקב תלווה בהסברים מהיינן דורון רב-און ובארוחת ערב בניצוחה של שפית המסעדה, מירית הראל.

    בתפריט:
    לחם הבית עם שלושה מטבלים
    סלק אפוי ממולא בסביצ'ה של דג ים
    סלט קייצי של רוקט, ענבי מוסקט, אגוזי קשיו ונתחי רוסטביף
    פילה בס על מצע של שעועית לבנה ועשבי תיבול (בחירה של מנה עיקרית)
    קציפות של שוקולד.


    יקב עמק האלה אחד מיקבי הבוטיק המובילים בארץ, משלב מסורת עם קידמה, כתפיסת עולם הלכה למעשה. לייצור היין משתמשים בשיטות טכנולוגיות מתקדמות בד בבד עם היישון המסורתי בחביות עץ אלון צרפתי התורם לאישיותו ולטעמו הייחודי של היין.

     

    המחיר 190 ₪ למשתתף (לא כולל שרות) מספר המקומות מוגבל וההשתתפות מותנית בהזמנה מראש.

     

    טלפון להזמנות: 02-5662671
    Coolinary, שפית ויין. רח' עמק רפאים 38, ירושלים. כשר



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "מקבץ אירועים קולינארים"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה