עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6507)

    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ציפור לחשה ל...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ש ק ט ה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    נגעת בצמרות ...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shirona
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה///
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אורלינצ'קו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    reverie
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    גן עדן לאנשי...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    נ3.7.2009 - טארק שווהאן (שף 'חוות התבלינים בגלבוע') בסדנת אוכל כפרי צרפתי אצל מאיר השמן

    30/6/09 22:11
    1
    דרג את התוכן:
    2009-07-11 23:41:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בכל ימות השבוע משמש המטבח של מאיר השמן מקום בו ילדים מקבלים ארוחה חמה, מכינים את שיעורי הבית ומשחקים במשחקי חשיבה ואחרים.

    בימי שישי הופך המטבח לאכסניה שבה מתקיימות סדנאות וכיתות אמן המועברות על ידי טובי השפים בארץ. סדנאות אלה הן מפגש בלתי אמצעי עם שפים מובילים ובהן ניתן ללמוד את הסודות העושים תבשיל טוב לתבשיל מדהים ומנה יפה למנה מושקעת.

    אנו קוראים לך לבוא ולהשתתף באחת או יותר מהסדנאות הבאות ובצורה זו שני הצדדים יצאו נשכרים.

    התפריט:
    מרק חצילים מיוחד עם גבינת רוקפור.
    פילה סלמון עם שומר קלוי ברוטב תפוזים, פילה יען על מצע גרטין שורשים ברוטב צימצורי נענע.
    גלידת טחינה נהדרת ברוטב סילאן.

    לפרטים והרשמה: http://www.fatmeir.com/

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "נ3.7.2009 - טארק שווהאן (שף 'חוות התבלינים בגלבוע') בסדנת אוכל כפרי צרפתי אצל מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    3/7/09 23:37
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-07-03 23:37:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    לצערי הגעתי באיחור, הספקטי לטעום ממרק החצילים שהיה ניפלא. הרוקפור פשוט משדרגת אותו.

    גם הגלידה היתה מעולה.

    את העיקריות אני פספסתי.

    האיש העמיד ארוחה, שלכל הדעות של אורחי הסדנא, היתה נהדרת. בתוך שעתיים 4 מנות מעולות עם התוספות.

    הצלחה ותודה.

    אבל הקיץ רק התחיל ובכל שישי יש סדנא, מוזמנים. ושוב - המטרה קדושה.

    כנסו לאתר וראו....

    http://www.fatmeir.com/


    --
    בואו לבקר באתר של איש יקר \"מאיר השמן\"
    http://www.fatmeir.com/
    4/7/09 09:28
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-07-04 09:28:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: avat 2009-07-03 23:37:48


    לצערי הגעתי באיחור, הספקטי לטעום ממרק החצילים שהיה ניפלא. הרוקפור פשוט משדרגת אותו.

    גם הגלידה היתה מעולה.

    את העיקריות אני פספסתי.

    האיש העמיד ארוחה, שלכל הדעות של אורחי הסדנא, היתה נהדרת. בתוך שעתיים 4 מנות מעולות עם התוספות.

    הצלחה ותודה.

    אבל הקיץ רק התחיל ובכל שישי יש סדנא, מוזמנים. ושוב - המטרה קדושה.

    כנסו לאתר וראו....

    http://www.fatmeir.com/

    שאפו

     

    לא לשווא אירחתי את השף טארק שהואן כאן בקהילה

     


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    5/7/09 19:01
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-07-05 19:01:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    שאפו

     

    לא לשווא אירחתי את השף טארק שהואן כאן בקהילה

     

    ומתי אתה מצטרף לסדנא? לדיווח מקצועי יותר? :-)

     


    --
    בואו לבקר באתר של איש יקר \"מאיר השמן\"
    http://www.fatmeir.com/


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "נ3.7.2009 - טארק שווהאן (שף 'חוות התבלינים בגלבוע') בסדנת אוכל כפרי צרפתי אצל מאיר השמן"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה