עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רמיאב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אילנה.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שף יואב בר שזכה באליפות המסעדות מתארח בקהילת האוכל

    28/6/09 19:59
    2
    דרג את התוכן:
    2009-07-01 17:35:11
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    השף יואב בר יתארח בקהילה ביום רביעי ה 1.7 משעה 16:00  עד 17:00

     

    השף יואב בן 38 התחיל את דרכו במלון דן פנורמה לאחר סיום לימודיו.

    יש לו בסיס מוצק תוך הכרת המוצרים.

    השף עבד גם בבתי המלונות מוריה ים המלח שם עבד במסעדות המלון.

    משם עבר למלון פלמירה באילת שם עבד כ -10 שנים, מתוכם 8 שנים כשף המלון.

    השף למד והשתלם בחו"ל  ב-cia, ניו יורק ו-le cordon bleu London.

    סיים מאסטר שף בשיתוף האוניברסיטה העברית בירושלים והפקולטה לחקלאות .

    סגנון הבישול שלו הוא בעיקר ארץ ישראלי, ים-תיכוני המושפע מהמטבח האיטלקי והצרפתי

    משולב עם  חומרי הגלם והבישול הצפון אפריקאי עליו גדל.

    שף יואב בר הוא בעלים שותף במסעדת " מאראבו " שזכתה באליפות המסעדות של ערוץ 10

    והדגים לנו את כישרונו מבעד למרקע.

    האמונה של השף היא כי אוכל צריך להסב הנאה ולגרות את מנעד החושים של הסועדים.

     

    השף ישמח לענות על שאלות ולתת מתכונים בתחום הגסטרונומיה 

     

     

     

     

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "שף יואב בר שזכה באליפות המסעדות מתארח בקהילת האוכל"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    28/6/09 20:46
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-06-28 20:46:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    התארחנו אצלו במסעדה והוא פשוט נהדר,

    הוא, אגב, מיועד להעביר סדנא בעוד חודש במטבח של מאיר השמן.

    http://www.fatmeir.com/?categoryId=26070


    --
    בואו לבקר באתר של איש יקר \"מאיר השמן\"
    http://www.fatmeir.com/
    29/6/09 16:33
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-06-29 16:33:56
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שף יואב בר, תודה שהסכמת להקדיש מזמנך לקהילת האוכל בקפה שמספר חבריה מתקרב ל 5000

     

    יש לי המון שאלות אבל נתחיל באחת כרגע

     

    מהו הטיפול הנכון בארטישוק הכוונה לחיתוך , וגם להסרת הקוצים מהתפרחת במרכז.

     

    הייתי מעוניין בשני מתכונים  מיוחדים פרט לארטישוק ממולא.

     

    תודה ששת

     

    זו ששאלה ( א. איטליה) על הפסטה לימון על טחינה  גרגרי חומוס אריסה לימון כבוש ושרימפס

    כל הכבוד

    מנה שמגיעה לה מדליה


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    30/6/09 08:59
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-06-30 08:59:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שף, אנצל את חלון ההזדמנויות על מנת ללמוד על רטבים. אני מבשל אבל לומר את האמת מעולם לא נתתי את הדעת על רטבים.

    ראיתי באליפות המסעדות הכנה של רוטב על בסיס שומר

    אשמח לשמוע כיצד מכינים

    ואשמח להצעה לרוטב נוסף

    תודה


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    30/6/09 16:55
    0
    דרג את התוכן:
    2009-06-30 16:58:28
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ברוך הבא שף יואב

     

    אני אשמח לקבל מתכון לפטה כבדים שששת אכל אצלך

    זה נראה משו משו (:

     

    תודה

     

     

     

     


    --
    :) חיוך מביא חיוך (:
    האתר הטעים שלי http://www.kisi.co.il/

    https://www.facebook.com/haia.alfi
    30/6/09 17:48
    0
    דרג את התוכן:
    2009-06-30 17:56:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שף

     

    מאיה שובל מבקשת את המתכון לעוגת גבינה שניצחה את  סטפן

     עוגת גבינה מנצחת

     

    Whitemayashoval@sesht תבקש ממנו בשמי את המתכון לעוגת גבינה! או אפילו רק למלית, זה מספיק טוב בשבילי


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    30/6/09 18:06
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-06-30 18:06:53
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שלום יואב ותודה על הנכונות לחלוק...

    אני אשמח לאיזה שהוא מתכון קליל שעשוי לשדרג כל ארוחה.

    הכל פתוח... ראשונה,עיקרית או קינוח....

     

    נ.ב. הפסטה שא. איטליה דיברה עליה נראית טעימה להפליא

    חגיגה של טעמים ומרקמים בפה... כל הכבוד.

     


    --
    באה מאהבה.... עם חיוך, קצב, ועשב....
    30/6/09 21:00
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-06-30 21:00:47
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    היי שף יקר שמעתי עלייך רבות אתה מוכשר אמיתי אשמח לקבל מתכון טוב

    לתפוח אדמה שנאפה ביום שישי ונשאר באותו טעם ביום שבת האם יש מתכון כזה? נבוך


    --
    pizza smadar
    1/7/09 13:54
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-07-01 13:54:26
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    היי יואב,

    שוב מזל טוב על אליפות המסעדות.

    אני מכורה לתבשיל הזנב שור שלכם, אבל נראה לי שזו מנה מורכבת להכנה, האם אני צודקת?

    1/7/09 16:10
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-07-01 16:10:40
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: א.איטליה 2009-06-29 15:32:58

    *כוכב תודה לכם קיצי על הבאת הדיון והשיף אלינו, כל הכבוד לכם והעונג לכולנו.

    -

     

    בוקר אור לך שף יקר,

    -

    ראשית ,ברוך בואך לקהילה הכי מדהימה בקפה דה מרקר.

    -

    שנית ,מנהל הקהילה מר ששת ,הצליח לשגע אותי בדיון הטורטליני שלי ,לפיכך המתנתי לבואך .

    -

    שף יקר, האם אתה מכיר את המנה הכי שווה בעיר? קריצהחיוך,

    -

                  טורטליני ממולא בספריבס טלה ,מוגש עם סינטה צרובה ורוטב פטריות שלך .

     

    -

    טורטליני על סינטה

     

     לאור התיאבון הרב לשון בחוץוהתאווה להגישו לאורחיי ברומא ,אשמח באם אקבל מתכון להכנת המנה המשגעת.

     

    יישר כח והמון תודות לך.

     

     

     

     שלום א. איטליה,

     

    רומא !!! אני מתכוון להתקשר לפני הביקור הבא (אני מת על רומא, שם הצעתי נישואין לאישתי. . . .).

     

    להלן המתכון, בהצלחה !!!

     

     

    טורטליני ספר ריבס טלה על סינטה צרובה ,ציר בקר ופטריות

     

     

    מתכון ל 8 סועדים

    8 נתחי סינטה מיושנת

    למילוי הטורטליני:

     

    1/2 ק"ג בצל קלוף וחתוך לפרוסות

    1/2 ק"ג בשר ספר ריבס טלה (ללא שומן)חתוך לקוביות בעובי 2 ס"מ

    100 גר' צנוברים קלויים

    3  ליטר מים מינרליים

    2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות

    1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך

    1 שורש סלרי חתוך וקלוף

    4 כפות שמן זית

    1 כף ראס אל חנות

    מלח,פלפל

     

    אופן הכנת המילוי

     

    מטגנים בסיר עם שמן זית את הבצל וירקות השורש

    מוסיפים את הבשר ולאחר טיגון קצר מוסיפים את העגבניות והמים

    מתבלים במעט מלח, פלפל וראס אל חנות

     

    מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהבשר רך

    מעבירים את התבשיל למעבד מזון וטוחנים כדקה

    מוציאים ומוסיפים את הצנוברים

     

    להכנת הפסטה

    200 גר קמח סמולינה

    10 חלמונים

    1 ביצה

     

    אופן הכנת הטורטליני

    • 1. מערבבים את כל החומרים במיקסר עד קבלת מרקם חלק,מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.. מרדדים את הבצק(בכל פעם חלק ממנו) לעלה דק ככל שניתן (עדיף במכונת פסטה)
    • 2. קורצים עיגולים בעזרת פורמה עגולה . ממלאים שק זילוף במילוי ויוצקים מהמילוי למרכז העיגול ומקפלים לחצי ירח . מברישים את הקצוות עם ביצה טרופה ומהדקים היטב
    • 3. ליצירת הטורטליני מביאים את שני הקצוות למרכז ומהדקים . כך עד שמכינים את כל הכמות

     

    • 4. מרתיחים מים עם מעט מלח ומבשלים את הטורטליני כ 4 דקות

     

     

    רוטב ציר בקר ופטריות

     

    מכינים ציר בקר

    מקפיצים פטריות בשמן במעט שמן זית

    מוסיפים את ציר הבקר עד שמצטמצם לרוטב

     

    אופן הגשת המנה

     

    צורבים את נתח הסינטה משני צדדיו כל אחד לפי מידת העשייה שאוהב

    מסדרים על הצלחת ,על הסינטה מניחים את הטורטליני ומוסיפים את הרוטב

     

     

     

     

    1/7/09 16:12
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-07-01 16:12:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: א.איטליה 2009-06-29 09:14:55


    שף יקר שלום לך ,

    -

    שוב אני עם המנה השנייה שמר ששת הציג בדיון שלי ,שגרמה לי לאבד את כל חושי הטעם הריח קריצה.

    -

    אודה לך מאוד באם אקבל גם מתכון למנה חלומית זו .

    -

    תודתי לך שף נכבד.

    -

    איחוליי להמשך עשייה פורה ומשגשגת לך.

     

    -

    פסטה עם גרידת לימון על טחינה , גרגרי חומוס, אריסה, בזיליקום, שרימפס ופרמז'ן , יאממממי ! למות צוחק!

     

    -

    פסטה של שף יואב

     

     

     

     

     

     

    שרימפס על פסטה לימון

     

    מתכון ל 4 סועדים

    24 שרימפס קריסטל נקיים

    100 גר' לימון כבוש פרוס דק

    300 גר' גרגרי חומוס מבושלים

    עלי בזיליקום

    4 כפות שמן זית

    400 גר עלי פסטה

    60 גר אריסה

    1 שן שום פרוס דק

    1 כף מים מינרליים

    8 כפות טחינה

    קורט מלח,פלפל

     

    אופן הכנה

     

    הכנת הפסטה

    10 חלמונים

    200 גר' קמח סמולינה

    1 ביצה

    2 גר' גרירת לימון

    מערבבים את כל החומרים במיקסר עד לקבלת מרקם חלק ,מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך חצי שעה.

    מרדדים את הבצק במכונת פסטה ויוצרים רצועות דקות של הבצק

    מרתיחים מים עם מעט מלח

    ומבשלים כ 5 דקות

     

    הכנת המנה

    צורבים את השרימפס במחבת חמה עם שמן זית, מוסיפים את גרגרי החומוס,עלי בזיליקום,לימון כבוש,שן שום פרוסה,מים ומתבלים במלח ופלפל

    יוצקים את הפסטה לצלחת עמוקה, מוסיפים לה את השרימפס עם החומוס והרוטב

    מוסיפים את הטחינה ומקשטים עם אריסה

    אפשר להוסיף פרמזן אם אוהבים

     

     

     

    1/7/09 16:15
    1
    דרג את התוכן:
    2009-07-01 16:40:13
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ק י צ י 2009-06-30 16:58:28

    ברוך הבא שף יואב

    אני אשמח לקבל מתכון לפטה כבדים שששת אכל אצלך

    זה נראה משו משו (:

    תודה

     

     

     

     

     

     

    היי קיצי,

     

    החלטתי לשלוח מתכון קצת משודרג, אני מקווה שתאהבי.

     

    פטה כבד עוף עם כבד אווז חם8 סועדיםלפטה כבד:700 גרם כבד עוף נקי200 גר בצל מקורמל150 גרם חמאה קרהמלח גספלפל שחור גרוסשמן זיתאופן הכנת הפטה:את כבד העוף אופים בתנור עם שמן זית מלח ופלפל כ-6 דקות על חום של 220 מעלות. לאחר האפיה מסננים מהנוזלים וטוחנים בזהירות עם שאר המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. מסננים ומעבירים לתבנית פטה בעזרת שק זילוף. לבריוש:ראש עיסה:50גרם שמרים160 מ"ל חלב70 גרם קמח(לאחד את החומרים ולהשאיר לילה שלם)לבצק:1.5 קמח200 גרם סוכר12 ביצים30 גרם מלח650גרם חמאה רכהאופן ההכנה לבוריוש:כל החומרים פרט למלח ולחמאה נכנסים לקערה, לערבב ולהוסיף את המלח. להמשיך ללוש את המסה ולהוסיף בהדרגה את החמאה. ללוש עוד כמה דקות ולהכניס למקרר ללילה.לקרוץ כדרורים קטנים , אפייה על 160 מעלות כ- 8 דקות.ריבה:1 ק"ג פרי1 ק"ג סוכרמקל ונילמקל קינמוןציפורןאניסמעט מים אופן ההכנה לריבה:מבשלים את כל המרכיבים יחד על אש נמוכה עד למרקם הרצוי. הכנת הצלחת לפטה כבד:

    חותכים את הפטה ל-2 חלקים בעובי של ס"מ וחצי מניחים על הצלחת ובין הפטה מניחים את כבד האוז החתוך (חם) על פרוסות הבריוש ובקוקוט נפרד את הריבה במרכז הצלחת.

     

    הנה ערכתי... עושים לי עבודה

     

    פטה כבד עוף עם כבד אווז חם

    8 סועדים

    לפטה כבד

     700גרם כבד עוף נקי

    200 גר בצל מקורמל

     150 גרם חמאה קרה

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס

    שמן זית

    אופן הכנת הפטה:

    את כבד העוף אופים בתנור עם שמן זית מלח ופלפל כ-6 דקות על חום של 220 מעלות. לאחר האפיה מסננים מהנוזלים וטוחנים בזהירות עם שאר המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. מסננים ומעבירים לתבנית פטה בעזרת שק זילוף.

     לבריוש: ראש עיסה:

    50גרם שמרים

    160 מ"ל חלב

    70 גרם קמח(לאחד את החומרים ולהשאיר לילה שלם)

    לבצק:1.5 קמח

    200 גרם סוכר

    12 ביצים

    30 גרם מלח

    650גרם חמאה רכה

    אופן ההכנה לבריוש:כל החומרים פרט למלח ולחמאה נכנסים לקערה, לערבב ולהוסיף את המלח. להמשיך ללוש את המסה ולהוסיף בהדרגה את החמאה. ללוש עוד כמה דקות ולהכניס למקרר ללילה.לקרוץ כדרורים קטנים , אפייה על 160 מעלות כ- 8 דקות.

    ריבה:

    1 ק"ג פרי1 ק"ג סוכר

    מקל וניל

    מקל קינמון

    ציפורן

    אניס

    מעט מים

     אופן ההכנה לריבה:מבשלים את כל המרכיבים יחד על אש נמוכה עד למרקם הרצוי. הכנת הצלחת לפטה כבד:

    חותכים את הפטה ל-2 חלקים בעובי של ס"מ וחצי מניחים על הצלחת ובין הפטה מניחים את כבד האוז החתוך (חם) על פרוסות הבריוש ובקוקוט נפרד את הריבה במרכז הצלחת

    1/7/09 16:19
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-07-01 16:19:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    אהלן יואב

     

    בקיצור, בוא נחסוך זמן ותן את כל המתכונים לכל התפריט קריצה

     

    אני בעיקר רוצה לשאול האם אתה מחפש בכוונה מנות שישמעו מוזרות ללקוח

    כמו למשל שילוב חומוס, טחיה עם שרימפס ופסטה

    האם אתה רואה כמטרה להפתיע בצורה כזו?



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "שף יואב בר שזכה באליפות המסעדות מתארח בקהילת האוכל"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה