עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6456)

    eranfox
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    shay a
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איימי האחת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    motima
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לבנה
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דימהקרופניקו...
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ofer ben z
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    שטוטית
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    בריל מרק
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    תמרה קפואנו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    עוגת גבינה ללא תחתית מבצק

    11/6/09 19:31
    0
    דרג את התוכן:
    2009-06-11 20:21:33
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    בכל עוגות הגבינה תמיד הפריעה לי העובדה שהן "באות" עם תחתית מבצק, מיותר לדעתי.

    אז רצה הגורל וקבלתי מתכון לעוגת גבינה מדהימה הנמסה בפה וללא תחתית מבצק.

     

    להלן המתכון

     

    5 ביצים

    1 כוס סוכר

    2 כפות גדושות קורנפלור

    2 כפות אינסטנט פודינג וניל

    500 ג' גבינה רכה 5%

    1 שמנת חמוצה

    1 שמנת מתוקה

    2 כפות אבקת סוכר

     

    אופן ההכנה

     

    1. להפריד את החלמונית מהחלבונים

    2. להקציף את החלבונים עם 2/3 כוס סוכר

    3. את החלמונים לערבב עם:

       כל הגבינה, השמנת החמוצה, 1/3 כוס הסוכר הנותרים, הקורנפולר והחלבונים המוקצפים

    4. לרפד תבנית עגולה קפיצית מס' 24 בניילון נצמד

    5. את תבנית האפייה למקם בתוך תבנית עם מים חמים

    6. לאפות בחום של 170 מעלות כ-40 דקות או עד שהעוגה הופכת לזהובה

    7. להוציא את העוגה ולהפוך לתוך כלי בו היא תשוכן בתוך המקרר

    8. לצנן

    9. להקציף את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר ולמרוח על העוגה.

     

    לאכול ב"זהירות" כי העוגה נמסה בפה.לשון בחוץ

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "עוגת גבינה ללא תחתית מבצק"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    11/6/09 19:41
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-06-11 19:41:43
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    מתאים אחרי דג מלוח? קריצה

    איפה היית בשבועות?!

    שמרתי לי את המתכון ...

    אני צריכה קצת לשכוח מעוגות גבינה

    לפחות שבועיים צוחק


    --
    :) חיוך מביא חיוך (:
    האתר הטעים שלי http://www.kisi.co.il/

    https://www.facebook.com/haia.alfi
    11/6/09 20:21
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-06-11 20:21:33
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ק י צ י 2009-06-11 19:41:43

    מתאים אחרי דג מלוח? קריצה

    איפה היית בשבועות?!

    שמרתי לי את המתכון ...

    אני צריכה קצת לשכוח מעוגות גבינה

    לפחות שבועיים צוחק

     

    ראשית, מתאים גם אחרי דג מלוח צוחק

    שנית, בשבועות עדיין לא הכרתי את האתר בכלל ואת הפורום בפרט צוחק


    --
    יום טוב ושבוע נפלא


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "עוגת גבינה ללא תחתית מבצק"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה