עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רמיאב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אילנה.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    השף רועי סופר מתארח בקהילת האוכל

    15/5/09 18:31
    5
    דרג את התוכן:
    2009-05-24 16:34:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

    ביום שלישי ה-19.5 ב-16:00 ייתארח השף רועי סופר, מקרב סכינים להתארח בקהילה.

     

    צילום: אביעד הרמן
     

    אז תכינו שאלות כי זה הולך להיות בלתי שגרתי הפעם.

     

    שף רועי סופר, מי שהיה הסו שף של טקמארו לצידם של שפים יפנים מהם גם רכש נסיון ושל מנטה ריי תחת השף רובי פורטנוי, עבד גם במסעדות שונות בניו יורק. הוא עבד בשלוש מסעדות של 3 כוכבים, חזר ארצה והקים את מסעדת "פנגיאה".

     

    השף סופר  מתמחה בטכניקות בישול צרפתיות אבל אוהב לשלב טעמים מהמזרח. כיום הוא יועץ ושף פרטי.

    יש לו נסיון בעבודה בתאילנד, יפן, הודו ושוויץ כך שיש לו ניסיון במגוון סגנונות אך אהבתו לסגנון המזרח הרחוק ויפן במיוחד יכולה לתת לנו בקפה דה מרקר צוהר לסגנון זה.

     

    שף רועי סופר השתתף בקרב סכינים ויישמח לענות על כל שאלה, בין אם כזו על המטבח היפני או זה האמריקאי או הצרפתי. אז חממו את הסירים הכינו את המשטחים להכנת סושי ואם בא לכם מלוח חמוץ חריף זה האיש. 


    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השף רועי סופר מתארח בקהילת האוכל"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   

    16/5/09 10:42
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-16 10:42:09
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שף, אני אתכבד בשאלה הראשונה

    כיצד מכינים טאמפורה

    כיצד מכינים ירקות ופטריות בטאמפורה

     

    זה לשלב הזה

    המשך יבוא


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    16/5/09 11:06
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-16 11:06:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    היי (:

     

    הייתי שמחה לקבל כמה רעיונות לשימוש בדפי אורז

    מלבד אגרול וייטנאמי ...

     

    תודה.


    --
    :) חיוך מביא חיוך (:
    האתר הטעים שלי http://www.kisi.co.il/

    https://www.facebook.com/haia.alfi
    16/5/09 19:27
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-16 19:27:22
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    באחד מביקוריי במסעדת טאטאמי טעמתי מרק מיסו מצוין.

    אשמח לקבל מתכון מנצח.

    ואולי מתכונים מומלצים נוספים בשילוב אצות (חוץ מסושי).

    תודה מראש לשף רועי סופר!


    --
    ד"ר אורלי רדליך- מכון רדליך- ייעוץ פיננסי למשפחות
    http://www.orlyred.co.il
    050-9988202
    17/5/09 07:21
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-17 07:21:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום שף...

     

    אני אשמח לקבל מתכון לסלמון- בתנור או מבושל- משהו מיוחד ויוצא דופן-אם יש לך....נשיקה

     

    תודה

    פרמינה.

    17/5/09 08:06
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-17 08:06:51
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    היי שף...

    אוהבת מאוד ואן טון.. מטוגן או מאודה במרק

    אשמח לקבל את המתכון לבצק...


    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי
    17/5/09 08:26
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-17 08:26:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    יש בארה"ב רשת מסעדות שנקראת Tony Roma ואכלתי באחת מהן מנה של ברבקיו פריים ריב. זו היתה אחת המנות הכי טעימות שאכלתי.

     יש אפשרות לקבל מתכון או טיפים להכנת בשר רך, עסיסי וטעים כזה?

    תודה שף.

    אליאן


    --
    היה מוקף באנשים שאוהבים אותך

    17/5/09 10:13
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-17 10:13:34
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שף יקר,

    איך מכינים מאכל יפני בשם "אודון"?

    עד כמה שזכרוני מגיע זה עוף מאודה.

    מוכרים אותו במעדניות ביפן.

    תודה,

    טלי


    --
    "רק על עצמי לספר ידעתי
    צר עולמי כעולם נמלה
    גם משאי עמסתי כמוה
    רב וכבד מכתפי הדלה..."
    17/5/09 12:34
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-17 12:34:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איך נשמטה האיסט מהרזומה? מבלי להמעיט כהוא זה מפניגאה הרי שהאיסט היתה חלוצה וחדשנית בהבאת ניחוחות הפיוז'ן האסייתי לארץ [אךךךךךךךךךךך ארוחת הטעימות....] ופניגאה היתה מוטציה של הקונסצפט. ללא ספק אחת המסעדות הטובות בארץ. לא מבין עד היום איך ולמה היא נסגרה.

    --
    לא חותם על צ'קים בליינד!
    17/5/09 16:15
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-17 16:15:45
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ברוך הבא,

     

    אשמח למתכוני בקר יפאני (לאו דווקא קובו ביף).

    18/5/09 16:44
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-18 16:44:37
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שף, מהו המתכון האולטימטיבי לברווז בנוסח המזרח הרחוק

    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    19/5/09 14:07
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-19 14:07:18
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ששת שצ 2009-05-18 16:44:37


    שף, מהו המתכון האולטימטיבי לברווז בנוסח המזרח הרחוק ?

     

     


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    19/5/09 16:06
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-19 16:06:00
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: ששת שצ 2009-05-16 10:42:09


    שף, אני אתכבד בשאלה הראשונה

    כיצד מכינים טאמפורה

    כיצד מכינים ירקות ופטריות בטאמפורה

     

    זה לשלב הזה

    המשך יבוא

    קצת רקע לפני המתכון: מקור השם טמפורה הוא מקמח הטמפורקו היפני (תערובת שיתרונה הגדול הוא ביכולתה למנוע ספיגה של שמן)הטמפורה הגיעה ליפן עם פלישת הפורטוגזים ופותחה לרמת אומנות (הלו! טיגון בשמן עמוק )ולמתכון עצמו:1 ליטר מי קרח (רצוי קרח כתוש)3 חלמוניםכ-300 גרם קמח טמפורה (ניתן להשיג בחנויות המתמחות)קורנפלור לקימוח אופן ההכנה:בקערה גדולה מערבבים מים וחלמונים.מוסיפים קמח טמפורה בהדרגה תוך כדי ערבוב במטרפה. הבלילה צריכה להיות דלילה עם גושים ולא אחידה.מחממים שמן בגובה 5 ס"מ בסיר עם תחתית כבדה – ווק -לטמפרטורה 180 מעלות.לבדיקת הבלילה טובלים אצבע ומטפטפים לשמן החם (בזהירות), הבלילה צריכה לשקוע עד אמצע גובה השמן (2.5 ס"מ למטה) ולצוף. במידה והיא שוקעת לגמרי- היא כבדה ויש לדללה במעט מי קרח.והפןך.טובלים את השרימפס הקלופים (למשל) בקורנפלור ומנערים היטב, טובלים בבלילה ומטגנים עד הזהבה קלה מאד, דקה עד 2 דקות תלוי בעובי השרימפס.מניחים במסננת ע"מ לנקז את שאריות השמן.לגבי ירקות, פורסים בעובי 4 מילימטר אורך 5 סמ ואז חורצים 3-4 קווים לאורך   הירק 

     

     


    --
    ארועים פרטיים,יעוץ קולינארי


    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "השף רועי סופר מתארח בקהילת האוכל"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה