עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פרטי קהילה

    אוכל

    ברוכים הבאים לקהילת אוכל והחיים הטובים. כאן זה המקום לספר ולשאול על ההנאות הקטנות שלנו מאוכל, קינוח, יין וקפה. אנחנו כאן כדי לשתף, להעביר את החוויות השונות בצורה הכי טובה וכמובן בשביל להנות.    

    מסעדות ואוכל

    חברים בקהילה (6505)

    הקדרה של ששת
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מיכאל 1
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cassiopeia
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    cleopatra9
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    א.A
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אריאל דר
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    איציק אביב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    Heda
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רמיאב
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    אילנה.
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    ג'אקומו, אשף הבישול האיטלקי מתארח בקהילה ב 7.5

    3/5/09 17:51
    6
    דרג את התוכן:
    2009-10-05 09:35:49
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

     

     

     

    ביום חמישי  ה 7.5 משעה 16:00- 17:00 יתארח אשף הבישול האיטלקי בקהילת האוכל.

     

    יעקב פיאלקוב, המכונה בפי כולם ג'אקומו, הוא אשף בישול איטלקי.

    את מיומנתו רכש  אצל השף רוברטו פפי ברומא, ואצל מרצ'לה חזן שכתבה ספרים על הבישול האיטלקי וידועה בעולם. בנוסף השתלם אצל האימהות של החברים באיטליה וכולנו יודעים שאין כמו הבישול של אימא.

    בתקופה מסויימת עבד  במסעדה ברומא והייתה בבעלותו, מסעדה/מעדניה/מפעל לייצור פסטה בשם "ג'אקומו" בנווה אביבים בתל אביב.

    כיום, ג'אקומו מעביר סדנאות בישול איטלקי, ועורך אירועים וקיטרינג בסגנון איטלקי. ג'אקומו כתב שני ספרי בישול איטלקי, כותב ביקורות על מסעדות איטלקיות והוא שם דבר ברשת בחיפוש מידע על גבינות ואוכל איטלקי.

    האירוח של ג'אקומו הוא הזדמנות להכיר את הבישול האיטלקי, אבל גם הזדמנות להתארגן עם מתכונים חלביים לקראת שבועות.

    אז בואו ונצלו את חלון ההזדמנות ושאלו שאלות

    ו....תודה מראש לג'אקומו על היענותו.

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על " ג'אקומו, אשף הבישול האיטלקי מתארח בקהילה ב 7.5 "

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.

    4/5/09 18:57
    0
    דרג את התוכן:
    2009-05-07 15:42:46
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שאלה ראשונה לאשף

    בכל התוכניות רואים הכנה של בצק פסטה במכונה

    אבל בטח לפני המכונה גם אכלו פסטה ביתית?

     

    מהו אם כן המתכון להכנת פסטה ביתית וכיצד להכין ( לרדד לרדד) על מנת לקבל פסטה

    מה  העובי שצריך לרדד

    האם זה מתנפח

    איזה רוחב

    איזה טעמים אפשר לשלב בהכנה

    וכמה זמן ובאיזה תנאים נשמר הבצק

     


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה

    5/5/09 09:59
    1
    דרג את התוכן:
    2009-05-05 10:00:20
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    היי ג'אקומו (:

     

    איטליה זו ארץ גדולה עם הבדלים בסגנון הבישול,

    מהם אם כך המאפיינים של כל מחוז ומהם המתכונים האופיניים.

    לדוגמא מה מאפיין (כמתכון) את טוסקנה או ונציה או אחרים... 

     

    תודה - קיצי

     


    --
    :) חיוך מביא חיוך (:
    האתר הטעים שלי http://www.kisi.co.il/

    https://www.facebook.com/haia.alfi
    5/5/09 18:14
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-05 18:14:50
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    ערב טוב לשף.

    חג שבועות לפנינו, מה המלצותיך לאירוח גבינות (כלומר על אילו גבינות אתה ממליץ) ועל איזה תפריט צמחוני (ללא דגים) תמליץ, לערב החג?

    תודה.

    מרב


    --
    me
    5/5/09 18:32
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-05 18:32:39
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום רב!

    תודה על הפעלת האתר המעולה שלך.

    סועדים רבים בארוחות ערב אצלי  ליקקו את האצבעות.

     

    השאלה היא לגבי פסטה ביתית.

    הכנת הבצק וחיתוכו בם תהליך פשוט יחסית (ומהנה) הבעיה שלנו מתחילה כשמגיעים לייבוש.

    האם בכלל צריך להפריד את פסטה החתוכה, ואם כן מה היא השיטה   הטובה ביותר.

    היכן ניתן לייבש (אין לנו מתקן יבוש) סוגים שונים של פסטה.

    התהליך הזה מתיש וארוך...

    תודה מראש

    תומר

    5/5/09 19:03
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-05 19:03:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    וואו שמעתי על השף הזה ובטח שגם נכנסתי לא פעם לאתר שלו ומאד נהנייתי

    הוא בטח אלוף האוכל האיטלקי ושווה לפרגן לו!

    אשמח מאד להיפגש איתו ובאמת הייתי רוצה מאד מאד

    שיבוא ויטעם את הפיצה שלי ויגיד לי את דעתו. 

    ולך אני לא מוותרת אתה חייב לי ביקור!חיוך

    תודה

    מפיצה סמדר


    --
    pizza smadar
    5/5/09 19:22
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-05 19:22:55
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: א.איטליה 2009-05-04 22:16:36


    ערב טוב לך איטלקי יקר! 

     

    מזה זמן רב אני חושבת על רעיון זה ולא ידעתי כיצד להעלותו לאור והנה אנו כאן בהזדמנות נפלאה לשאול .

     

    כידוע לך קהילה זו מבורכת בחברים נפלאים. כמו כן שמתי לב שאוהבים את המזון האיטלקי על כל גווניו ,פיצות,פסטות,גלידות ועוד...

    שאלתי היא : מדוע  לא תפתח סדנאות ללימוד בישול איטלקי לחברי הקפה דה מרקר ?

    זה יכול להיות מאוד מעניין ומהנה ואפשר אף לזכות לפרסום טלוויזיוני או בעיתון הקפה ובאינטרנט ולזכות בתהילה שבעתיים?

     

    מה דעתך?  ישנה אפשרות כזאת??

     

    מבטיחה להגיע במיוחד לארץ לטכס הסיום עם מדליות לזוכים בתחרות הסיום.

    יום נפלא חבר , עלה והצלח.

     

     

     

    וואו אהרון תראה איזה רעיון מדליק אולי באמת נחשוב יחד על יום סדנאות בשיתוף פעולה והכל יצולם בשידור חי בטלויזיה?

    מה דעתך?חיוך

    תודה לך איטלקיה יקרה!

     


    --
    pizza smadar
    5/5/09 19:48
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-05 19:48:58
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שלום שף......חיוך

     

    אני מחפשת מתכון לעוגת פירות קייצית.

    משהו קליל,לא עמוס וכבד ואם אפשר,כמובן,בסגנון איטלקי ......יש לך אולי?

     

    תודה מראש

    פרמינהנשיקה

     

    5/5/09 19:50
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-05 19:50:54
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    צטט: tom308 2009-05-05 18:32:39

    שלום רב!

    תודה על הפעלת האתר המעולה שלך.

    סועדים רבים בארוחות ערב אצלי  ליקקו את האצבעות.

     

    השאלה היא לגבי פסטה ביתית.

    הכנת הבצק וחיתוכו בם תהליך פשוט יחסית (ומהנה) הבעיה שלנו מתחילה כשמגיעים לייבוש.

    האם בכלל צריך להפריד את פסטה החתוכה, ואם כן מה היא השיטה   הטובה ביותר.

    היכן ניתן לייבש (אין לנו מתקן יבוש) סוגים שונים של פסטה.

    התהליך הזה מתיש וארוך...

    תודה מראש

    תומר

     

    אני רחוקה מלהיות שף, אבל סבתא שלי, שתחיה, הייתה עושה פסטות בעצמה ואני עזרתי לה פעמים רבות ולכן אני זוכרת כיצד היא ייבשה את הפסטה החתוכה.

    היא הייתה פורסת על מיטה בדים ועליהם מניחה את הפסטה החתוכה אחד ליד השני (לא אחד על השני), כך שהפסטה "נשמה" והתייבשה. התהליך ארך לדעתי לפחות יום...

     

    5/5/09 22:03
    1
    דרג את התוכן:
    2009-05-05 22:04:35
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    שלום ידידי יש דברים במטבח שמראש אני לא מתחילה להכין כי אני יודעת שלא אעמוד בציפניות של עצמי ,

     

    אחד מהמעדנים הללו הוא הטרמיסו... לאחרונה אכלתי אותו ב"מל & מישל" וזה היה תענוג .

     

     

     

     גלה לי את סודו של טרמיסו מדהים... תודה


    --
    אביגיל אהרון שף ובעלים " אביגיל פותחת שולחן" מסעדה טבריינית אוטנתית מנהלת קהילת האוכל , חברת הנהלת איגוד השפים הישראלי
    6/5/09 12:08
    2
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-06 12:08:01
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    שלום וברוך הבא,

     

    שאלה שאלתית: היכן מוצאים בארץ קנולי והאם יש מתכון להכנתו?

     

    7/5/09 14:09
    1
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-07 14:09:42
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    הי,

     

    אפשר מתכון לעוגיות ביסקוטי?

    7/5/09 15:45
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-05-07 15:45:00
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    האם יש ממתק או קינוח שאפשר לומר עליו איטלקי

    אם כן מהו וכיצד מכינים


    --
    מנהל קהילות האוכל והטלוויזיה



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על " ג'אקומו, אשף הבישול האיטלקי מתארח בקהילה ב 7.5 "

    התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.