עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    0

    "רידינג 3"

    0 תגובות   יום ראשון, 25/1/09, 10:43


    כשבאים ל"רידינג 3" , באים להופעה. אין אפשרות אחרת. על כרטיס הכניסה כתובה שעת ההופעה, אבל יש גם "שעת פתיחת הדלתות" שהיא שעתיים לפני ההופעה. "רידינג 3" בנוי כמסעדה עם במת הופעות כשכל השולחנות פונים אליה. מי שרוצה להגיע רק להופעה, כמובן שלא מחויב להזמין. התפריט הארוך יותר הוא של משקאות וקוקטיילים, והקצר יותר של נשנושים. לפי מה שראינו אצל אנשים סביבנו, הדבר הפופולארי ביותר שם הוא הפוקצ'ה שזרמה מהמטבח לכיוון השולחנות בכמויות אדירות. אנחנו הלכנו (בערך כמו כולם) על נשנוש של פוקצ'ה עם שלושה מטבלים. המחיר 29 שקלים. המטבלים, בכמות בינונית. גודלה של הפוקצ'ה כשני שליש באגט, וקצת יותר עבה ממנו, ומתובלת. נכון, טעימה, טריה וקרנצ'ית במידה, אבל אם נוריד את המחיר (הזעיר) של המטבלים, הרי שאנחנו מקבלים משהו בגודל של פחות מבאגט, במחיר של כ25 שקלים(!). זה כמעט כפול ממחיר כיכר לחם איכותית, מתובלת ומיוחדת במאפיות היוקרתיות ביותר בתל אביב. בן זוגי הזמין גם חצי ליטר "קארלסברג" במחיר 26 שקלים. (שליש ב19).

    זמן ההזמנה מוקצב למחצית השעה לפני תחילת ההופעה, והמלצרים מתזזים בין השולחנות במהירות. כשמגיעות החמש דקות שלפני תחילת ההופעה, המלצרים נכנסים לאטרף ורצים להגיש חשבונות ולהקליד את הכל על המחשב שלהם, מה שמהווה גם פתח לטעויות. כך שלקח להם בערך חצי שעה (ותזכורת מצידי) להחזיר עודף של 7 שקלים ממחירה של כוס בירה אחת.

    נכון, זה קשה כשיש שולחנות צפופים ולחץ של זמן, והמלצרים עובדים קשה, ונכון שבמקום כזה המחיר תמיד יהיה יותר יקר, אבל אם הסועדים כבר שילמו 100 שקל ויותר לכרטיס להופעה, והם למעשה קהל שבוי במסעדה, למה לא לשפר גם את העניין הזה?

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה