עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    הרושם של רותם

    על תרבות וכל מה שטוב - קולנוע, מוזיקה, אוכל, ספרות, תיאטרון

    0

    מנהטן זה כאן

    ביקורת על "האדסון בראסרי - Hudson Brasserie"

    מנהטן זה כאן

    1

    מסעדות ואוכל  

    2 תגובות   יום שבת, 17/1/09, 19:51

    כל פעם שא' ואני רוצים ללכת לאכול בחוץ זה מתחיל מחדש: "תבחר אתה", "לא תבחר אתה, לי לא אכפת..."ככה זה תמיד. תמיד זה דיון ארוך של לא אכפת לי, גם לי לא. גם הפעם זה היה ככה. שנינו אוהבים מאוד לאכול בחוץ ולוקים במחלה הקשה של "תחליט אתה". אז מישהו קיבל החלטה. בעזרת עיון באחד ממדריכי התרבות נתקלנו במודעה שעשתה לנו חשק- סלופי ג'ו עם כל מיני תוספות של הדסון.למי שלא מכיר מה זה "סלופי ג'ו" אסביר שזה בשר בקר קצוץ קצוץ מתובל בנדיבות נעשה על פלטה רותחת ומוגש בלחניה מלבנית רכה וטעימה. נחשו מאיפה זה מגיע? יפה מאוד! ניחשתם בדיוק-ניו יורק. המודעה הבטיחה את הסלופי ג'ו המוכר עם כל מיני תוספות שונות ומגרות ואנחנו שכל כך קל לפתות אותנו כשמדובר באוכל טוב כבר ידענו שאין מה להתלבט הפעם- נוסעים לרמת החייל להדסון! זה הכי קרוב שנגיע לניו יורק בסופשבוע הזה.ובכן יקיריי, שבת בצהריים ובלי להזמין מקום, המסעדה היתה די מלאה, נותרו לנו מקומות רק על שולחנות גבוהים. זה לא ישבור אותנו, אנחנו שני גברים רעבים. אבל מודעות לחוד ומציאות לחוד. עוד לפני שקראנו את התפריט ידענו כבר מה אנחנו רוצים, רק רצינו לדעת איזה תוספות יש. אז להפתעתנו מתוך שלל התוספות בפרסומת היו רק 3 תוספות שטעמנו פה שלוש פעמים בעבר. המלצרית החמודה (אך מבולבלת) לא ידעה על כל התוספות שראינו בפרסומת ואנחנו לא כ"כ אוהבים את זה. היא אמנם ניסתה ובררה אך לא ידעה על כך דבר...חבל! חוץ מזה ראינו שמהפעם האחרונה שהיינו שם לפני כחצי שנה המחירים עלו. באופן כללי לא זול שם יחסית לדיינר.חוץ מהפתיחה הצולעת והקצת מאכזבת הזאת, הרוב הלך לנו יופי יופי בהדסון. או יותר נכון טעים טעים. פתחנו וחלקנו מנה האהובה עלינו קרפצ'יו בקר, טעים טעים טעים (46 ₪) שפתח לנו היטב את התאבון והכין אותנו לשתי צלחות עמוסות וריחניות!א' הזמין רוסיני, שזה סלופי עם פטה כבד (64 ₪), שמשום מה אני לא מצליח כ"כ להתחבר אבל א' מאוד מאוד אוהב. אני הזמנתי סלופי עם רצועות אנטריקוט (61 ₪) ובאמת היה יופי של סלופי! אני החלפתי את הצ'יפס העגלגלים בהום פרייז עם רוטב צ'ילי (תוספת של 12 ₪, למה??? לא שמעתם על מיתון?) אבל באמת, היה מאוד מאוד טעים. אם אתם חושבים שבזאת סיימנו אתם טועים. איך אפשר לסיים בלי קינוח? בשביל זה יש לנו קיבה מיוחדת. א' ואני חלקנו עוגת גבינה ניו יורקית (37 ₪) עם תותים יפים יפים מכוסים שסירופ תות לחיזוק, אוווף זה היה טוב. טוב מאוד!אז באמת שהיה לנו מאוד מאוד טעים, ובתוספת של דיאט קולה אחת הסתכם חשבוננו ב 220 ₪. לא נורא אבל גם לא זול.רק כמה דברים קטנים ואולי טיפה קטנוניים- יש להחליף את המוזיקה דחוף! זה הכי 1999 להשמיע שירים ישראלים מהניינטיז שנטחנו בכל מקום, אתם מקום ששואף להיות דיינר או בראסרי ניו יורקי? יש להתנהג בהתאם!עוד דבר אחד קטן שאנחנו לא אוהבים- שמתקמצנים עלינו ואיתנו - אתם לא מסעדה כל כך זולה, למה כל תוספת או שינוי הכי קטן הוא עוד ועוד ועוד כסף? זה זמן מיתון לכולם!אז אם מתעלמים משתי ההערות האחרונות, אוטמים את האזניים ויושבים עם הפנים החוצה, בשבת חורפית מהדסון רואים (או לפחות מרגישים) את ניו יורק.
    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        11/6/09 14:39:

       

      אויש נהרסו לי הלינקים...

      תפריט: http://www.hudson-tlv.com/menu.htm

      שף אילן: http://www.chefilan.com/

       

        11/6/09 14:30:

       

      פסטה עם גבינת צאן צעירה, אספרגוס, רוטב עגבניות צלויות, טימין ופרמזאן

       

      אתה לא מאמין לזה

      ברצינות

      לעיתים נדירות אני שואלת מי השף