עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    נטע זר

    על החיים באמסטרדם, על עיתונות, על לימודים בחו\"ל, על תרבות, בניסיון לקרב את העולם שלי לעולם של אחרים ולהפך.

    0

    למה לעזאזל חסה עולה 40 שקלים?

    3 תגובות   יום שני, 17/11/08, 17:45


    מדיניות התמחור במסעדות תמיד היתה נראית לי תמוהה במקצת, אבל מסעדות היוקרה התל אביביות הביאו את הפער בין מחיר למוצר לכלל אמנות. קחו למשל את "אדורה", מסעדה שנחשבת למסעדה טובה בהחלט ברחוב בן יהודה. אכלתי שם ביום שישי האחרון עם חבורה גדולה של אנשים, ולא יכולנו שלא לשים לב לפער המטריד בין המנות. מנה של סטייק על מצע פירה (77 שקלים) היתה נהדרת, פריכה וטעימה, אבל "סלט ויניגרט ירוק", שעלה לא פחות מ-36 שקלים, התגלה כקערה קטנה של עלי חסה, עם שני אגוזים ורוטב שגרתי למדי מעליהם.

     

    מה המסקנה? לפעמים פשוט צריך לדעת מה להזמין. באדורה עדיף להמנע מהסלט הירוק וגם מהניוקי, ששחה לו ברוטב שמנת עמוק כל כך עד ששליית הניוקי מתוכו הפכה לתחרות דיג למתקדמים. לעומת זאת, המנות הבשריות, ובעיקר הסטייק והפילה הלבן - היו מעולות ונתנו תמורה מלאה למחיר. את החסה שלכם תקנו בשוק, את הבשר האיכותי תשאירו לשף של "אדורה".  

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        27/11/08 15:14:


      תמיד יש את הראשון שאומר מה כדאי להזמין וממה עדיף להימנע.

      הפעם זו את, לצערנו עם הרגל בפה

        18/11/08 16:34:

      מי שקונה חסה בערב שבת, יאכל חסה בשבת

       

        18/11/08 11:41:

      הפערים הגדולים ביותר נעוצים דווקא בשתייה - קלה, אלכוהולית וקפה. מאות אחוזי פער בהשקעה סופר מינימלית.