עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    טאקריה – המקום הנכון לקיץ

    5 תגובות   יום שבת, 11/5/13, 21:23

    ''

     

     

    במגזין "פנאי פלוס" היה פעם מדור בשם "היפים ונכונים" לשנת... אני לא יודע אם עדיין יש את זה או לא, אבל השם הזה עדיין נשמע לי מרגיז. יפה, אני יודע מה זה, אבל איך מישהו יכול להיות נכון? ויותר מזה, איך הוא יכול להיות נכון לשנת 2012 וב-2013 הוא כבר יהיה טעות?

    אבל אז ראיתי את אנג'לינה ג'ולי מדורגת במקומות הגבוהים, והבנתי את הרעיון. יש את היופי של בר רפאלי, הבלונדיני, הקלאסי ויש את הסגנון של ג'ולי, שלא ידוע איך היופי שלה ייבחן בראי ההיסטוריה. אולי היא תהיה כמו המקרנה, שהייתה הדבר הכי נכון בשנות התשעים? (חודש ספציפי בשנות התשעים, אם נדייק).

    המסקנה? לפני חודשיים היינו בטאקריה, המקום שהיה נראה הכי נכון לתחילת 2013. אווירה ניו יורקית לא מחייבת. מנות לא גדולות. ואוכל מקסיקני מתובל ועוקצני שכל כך חסר לנו בארץ. האם המקום יצליח להחזיק רק בזכות שהוא משב רוח מרענן? האם הוא ימשיך להיות נכון גם ב-2014? אנחנו מקווים שכן.

     

    ''


    בטאקריה מגישים קסדייה, בוריטו וטאקו, כל אחד במילויים שונים. הקסדייה הן שתי טורטיות פתוחות כשהמילוי ביניהם. בחרנו בשילוב של עוף, סלסה, שמנת וגבינה. הטורטיות נחתכות למשולשים, שאותם אוכלים בידיים שומניות. למרות זאת, הקסדייה היא אחת המנות האהובות עליינו, כי פה מקבלים את שילוב הטעמים המרוכז ביותר.

     

    ''


    אם הקסדייה היא מנת הפתיחה האהובה עליינו, אז הבוריטו הוא המנה העיקרית. טורטייה מלאה בבשר (גם פה בחרנו עוף), סלסה, שמנת ואורז ושעועית, שידאגו למלא אותנו. למרות שהמילוי די דומה בין כל וריאציות הטורטייה, הוא לא זהה, והטעם של הבוריטו היה שונה. גם פה העוף מתובל כהלכה, הסלסה והשמנת מוסיפים לחגיגה, ואין כמו תוספת של פלפל חלפיניו בצד, להוסיף קצת חמיצות וחריפות.

     

    ''


    התלבטנו אם להפסיק פה או להזמין גם את הנאצ'וס. כאן מדובר במשולשי טורטייה כשמעליהם שמנת, גבינה מותכת וגוואקמולי. הלכנו על זה. זה כל כך רחוק מגרסת ה"דוריטוס" שמגישים בפאבים ברחבי הארץ. הטורטייה לא יבשה, התוספות מרגשות יותר מרוטב סלסה מוכן. רק חסר את הבירה בצד. רק אזהרה קטנה, המנה הזאת לא קטנה. בהתחלה היא טעימה, אחר כך קצת משעממת ובסוף אתה לא רוצה יותר לאכול טורטייה או גבינה מותכת. הכול עניין של כמות.

    אגב בירה, בטאקריה מוזגים את "אלכסנדר", לדעתי בירת הבוטיק הכי טובה שמיוצרת בארץ.  

     

    בשתי מילים: שמנת מתוקה 16%



    לצפייה בכל התמונות באיכות גבוהה ולהמשיך לעקוב אחרינו,
    חבבו אותנו בספר הפנים!



    שיהיה לכם בתאבון,
    שמן ושמנת.

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        17/5/13 19:19:
      כמה אני מתגעגע למקסיקו והייתי שם רק יום אחד בחיים
        17/5/13 14:16:
      Yyytfd
        14/5/13 14:39:
      ישבתי שם לפני כחודשיים, בפוקס הצלחנו להזמין מקום. היה טעים, אם כי חברה שלי בחרה בחלפיניו עם קצת בוריטו ובילתה את כל הערב בשירותים..
        12/5/13 16:21:
      מסכים לגביי אלכסנדר. בטקרייה לא יצא לי להיות, שמעתי כמה ביקורות לא אוהדות, אבל בסופו של דבר אני כנראה אגיע לשם בשל חיבתי לסגנון המקסיקני.
      אריבה אריבה!!

      פרופיל

      שמן ושמנת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין