עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    שולחן לשניים

    עדי רימל יוצאת לאכול ומספרת על זה

    0

    יום של הנאות קטנות בת"א-יפו

    ביקורת על "יועזר בר יין" "ויקי כריסטינה" "סוזנה" "אלן טלמור" "שוק נמל יפו"

    יום של הנאות קטנות בת"א-יפו

    2

    מסעדות ואוכל  יועזר בר יין ויקי כריסטינה סוז

    16 תגובות   יום שבת, 13/10/12, 20:40



    באחד מימי החג,הוזמנתי ע"י הניו-יורקי ליום בילוי בת"א.

    הניו-יורקי, שעלה זה לא מכבר לארץ הקודש מארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות,חובב אוכל אמריקאי באשר הוא, אתגר אותי במציאת מקומות  קולינריים ,שיעמדו בסטנדרטים של הניכר. וכךהובלתי אותו, יד ביד, ליועזר בר יין ביפו.

    השעה הייתה 12:00 בצהריים והמקום היה ריק פרט לשאול אברון שישב כהרגלו על הבר, ומאוחר יותר הצטרף אליו גם שף רפיכהן לשיחה צפופה.

    גב אל גב עם רפי,הוזמנו שתי כוסות פינו נואר  והמבורגר הבית של יועזר- המבורגר אנטריקוט קצוץ עם מח עצמות בתוספת גבינה ובייקון מוגש עם צ'יפס.68 ₪.

    מה אומר ומה אוסיף...לפתוח את היום בדרך שכזו – תענוג אמיתי. ההמבורגר היה ללא ספק הטוב ביותר שאכלתי
    מעודי. למזלי, גם הניו-יורקי התענג עליו ואמר כי הוא הטעים שיצא לו לאכול בארץועומד בכל סטנדרט של התפוח הגדול.

    המלצרית במקום המליצה לנו להגיע בשנית לטעום את כריך הפסטרמי המיוחד, מה שהזכיר לניו-יורקי את הימים בהם
    ישב בדלי וצפה בוודי אלן בעודו אוכל את כריך הפסטרמי המפורסם של המקום.

    מרוצים אך לא שבעים שמנו פעמינו לשוק בנמל יפו. היעד: port 19 ,דוכן הנקניקיות של השרקוטייר אלן טלמור. 2 כוסות בירה ליוו 2 מנות של נקניקייה אירית-נקניקיית טלה ובקר מתובלת בג'ינג'ר ומיורן, מוגש עם כרוב כבוש בבירה, קטשופ, חרדל ותוספות נוספות.

    וואו...כ"כ טעים, מושחת, מנחם ,מתפצפץ ומשמח. החלטנו שחייבים לחזור במהירה לטעום את הנקניקיה
    חריפה אש.

    לאחר טיול אחה"צ ביפו העתיקה המקסימה, שמנו פעמינו לויקי כריסטינה במתחם התחנה.זו לא הפעם הראשונה
    שאני מבקרת במקום. אני מחבבת מאד את האווירה, הטאפסים הטובים, המוסיקה השמחה ורק השירות, כרגיל,היה איטי משהו.

    2 כוסות יין אדום מיקב דלתון ליוו שתי מנות חביבות: קסו פריטו -גבינת בושה (עיזים) מטוגנת בציפוי פריך על ריבת בצל רוטב עגבניות ופלפלים 28 ₪ וקוסטיאס קון סלסה דה סיטרון  -ספייריבס ברוטב פיקנטי של הדרים  43 ₪.

    כמה טוב בשעה כזו עם הרוח המלטפת של תחילת הסתיו, לשבת ולאכול, לשתות, לפטפט ולבהות. עוד שעה ועוד
    שעה...והגיע הזמן לחתום את היום. בשעת לילה מאוחרת, שמנו פעמינו לסוזנה בנווה צדק. המטבח היה כבר סגור, אך בקומה העליונה מגישים בשעת לילה אלכוהול ופיצות. ישבנו על הבר, עברנו לספות, הוגרדן לי ובירה כלשהי לו...כבר לא שמתי לב מה הוא שתה. השעה הייתה מאוחרת, האווירה טובה ורגועה ,העייפות נעימה והרגשה של הבטחה. לילה טוב
    תל-אביב.



     

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 5 מתוך 5

      תגובות (16)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/10/12 09:35:
      נו טוב...לפחות זה קל"ב
        22/10/12 23:43:

      הוא יראה אותך בצ'צ'ו בהחלט. זה ברשימת ה to do שלנו מגניב

        22/10/12 21:09:
      בצ'צ'ו לא תראה אותי.:-)
        22/10/12 21:04:
      גם בקלמטה עדיין לא הייתי... גם בצ'צ'ו ;)
        22/10/12 00:06:
      יאיר,אין כמו להזיז את הישבן לצלילי מוסיקה יוונית. מתגעגעת לקלמטה,אחלה אוכל ואחלה אנשים.
        21/10/12 23:16:

      תודה על העדכון.

      על כל פנים, באזוריה אני איכשהו מכיר את השותפה השנייה של אביבית. קרובת משפחה של חבר של אח...

      טרם יצא לי לבקר במקום. זה מזכיר לי שעוד לא ביקרתי גם בקלמטה, שם ההיכרות יותר קרובה, אחד הבעלים שירת איתי תקופה בצבא והשף הראשי הוא אח של קולגה.

       

      בקיצור, אני צריך להתחיל להזיז את התחת הלבן שלי...

        21/10/12 23:09:

      עדכון....
      החברה הפנתה את תשומת ליבי שהיא דיווחה לי אחרי הביקור שלי שהפטאטאס ברוואס השתנו, והם מזעזעים. "מגיעים כמו פוטטוס של מקדונלד עם קטשופ ומיונז בצד".. בהחלט נשמע תיאור לא מפתה (אבל כנראה עדיין יותר טוב ממה שקיבלתי ברוקח ים)

        21/10/12 04:24:
      אוזריה,גם אותי מסקרנת מאד.
        21/10/12 00:40:

      טרם, אבל חברה שלי הייתה ואמרה שהיה בסדר. אני לא חושב שהתפריט השתנה, וגם ככה אביבית לא הייתה ב-2 המסעדות במקביל, אז ספק אם זה מורגש במטבח.

      בא לי לנסות את אוזריה. מתי הולכים? :)

        20/10/12 11:27:

      אורן, יצא לך לאכול בטפאו אחרי עידן אביבית? מעניין לשמוע אם חלו תמורות במקום

       

      יצא לי לנסות נקניקיות של אלון טלמור אבל לא אצלו בדוכן. זכורות לי כמעניינות ובגללו רכשתי את התוסף למיקסר אותו הזכרתי מספר פעמים. לצערי מעולם לא היה בשימוש

        14/10/12 20:40:
      אורן,מסכימה לגמרי!
        14/10/12 18:57:

      ההמבורגר של יועזר נשמע מדהים!
      הנקנקיות של אלון טלמור בטוח עדיפות על אכילה אצל השכן: רוקח ים, שלא ממש מתפקדת. או בעצם יותר נכון לומר - ממש לא מתפקדת.
      ויקי כריסטינה - בעיקר אווירה ועיצוב שנותן הרגשה של חו"ל, במקרה הטוב השירות איטי, במקרה הפחות טוב הוא פשוט חובבני למדיי. אני מעדיף את טפאו וטאפאס אחד העם על פניו בכמה וכמה רמות.
      סוזנה - לא מצאתי שם משהו מיוחד בפעמיים שישבתי שם. אבל המחירים יחסית סבירים, ואולי זו הסיבה שתמיד מלא שם.

      יופי של יום היה לכם :)

        13/10/12 22:46:
      יאיר, אם לא תנסה לא תדע... לי אין תנאים מוקדמים
        13/10/12 22:41:

      אוי ואבוי. מציבים לך רף ציפיות גבוה שאני בספק אם אני יכול להגיע אליו תמים

       

      שמח מאד לשמוע שנהנית. נשמע כמו יום מושלם

        13/10/12 22:07:
      אני מקווה שיש...:-)
        13/10/12 21:56:
      מכאן עין יותר לאן לעלות

      פרופיל

      עדי_רימל
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין