עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    העיקר זה העיקרית – שמן ושמנת ב"פסטה מיה"

    13 תגובות   יום שבת, 14/4/12, 10:18

    ''

    "אז איך זה הולך להיות? מה, תצלמו כל מנה?"
    "כן. בדיוק ככה". ביקרנו בהרבה מסעדות עם רון ומיטל, גם אחרי שפתחנו את הבלוג. אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שהם ראו את המצלמה שלנו, שתפסה נתח מכובד מהשולחן.

    "המסעדה יותר קטנה ממה שדמיינו"
    "כן, גם אנחנו. יש עוד קומה למעלה ועוד איזה חדר בקצה. אבל זה באמת מרגיש די קטן פה". קירות העץ והעיצוב החם דאגו שהמקום ירגיש יותר אינטימי ממלחיץ, ונינוח. משהו שם מאוד נינוח.

    ''


    "אז מה הקופון שלנו כולל?", זה כבר היה מופנה למלצר של פסטה מיה.
    "שתי מנות ראשונות לכל זוג, שאחת מהמנות הראשונות היא בהכרח פוקצ'ה. מנה עיקרית מהמגוון הגדול פה בתפריט וקינוח"

    "אנחנו ניקח את הקרפצ'ו לראשונה". האיכות של הקרפצ'ו תבדיל אם הוא יהיה בנאלי או קלאסי. הקרפצ'ו פה היה יותר בנאלי, עם פרמזן שגרוס דק מדי ושכבה עבה מדי של שמן זית, הטעם של הבשר לא ממש הורגש. רון ומיטל ניסו את הארנצ'יני – כדורי אורז ממולאים במוצרלה ומטוגנים בציפוי פריך. כל הטוב הזה ממתין מעל מעט רוטב עגבניות. הפוטנציאל במנה בהחלט קיים, בדומה לסופלי הנהדר שאכלנו במסעדות רומא, אבל הביצוע פה היה משעמם. לא מספיק מוצרלה שתרגש אותנו, לא מספיק טעמים בכל המגוון הזה שיעניין אותנו. כן, פלצנים.

    ''


    "אני אקח לעיקרית את המנה הזאת בספיישלים, עם נקניקיות הסלסיצ'ה. ובשבילה את הקרבונרה בבקשה."
    המנה שלי הייתה מבוססת שמן זית, עם פלפלים, בזיליקום ונקניקיות סלסיצ'ה טובות, הפתיעה בכל פעם מחדש. מנה לא כבדה עם הרבה טעמים שמשתלבים נהדר ביחד. יחד עם הפטוצ'יני הטרי שמבושל בדיוק במידה, זה אושר גדול.

    שמנת הופתעה עוד יותר מהמנה שלה. לטובה. שילוב הטעמים של בייקון, שמנת וביצה חיה עוטפת נהדר את הפסטה. ולמרבה הפלא, המנה הייתה קלילה יחסית למרכיבים, בניגוד למקומות אחרים שהקרבונרה שם טובה אך כבדה (ראו ערך אמורה-מיו המצויינת). גם היא בחרה את הפטוצי'ני הפשוט אך הנהדר.

    "בטח שאפשר לפנות. היה טוב מאוד. לקינוח? ניקח את הטירמיסו"
    הטירמיסו היה טוב, אך לא מספיק טוב בכדי שנסיים אותו אפילו. הקפה משתלט על המנה ששם המשחק בה הוא עדינות.

    ''


    לסיכום, בכל יום נתון אנחנו מוכנים לחזור וליהנות מהמנות העיקריות המצוינות. לגבי השאר? מי צריך את זה בכלל?

    נ.ב.

    כפי שציינו קודם, היינו בארוחה בפסטה מיאה עם קופונים. שאפו למקום שהראה שאפשר גם אחרת, ונתן ערך אמיתי תמורת אותו קופון ולא הרגשה של סועד סוג ב'.

    גם אחרי הפסח, זאת הזדמנות מצויינת לחבב אותנו בספר הפנים,

    לתמונות נוספות באיכות גבוהה, ולהמשיך לעקוב אחרינו.


    בשתי מילים: שמנת מתוקה 16%

    שיהיה לכם בתאבון,
    שמן ושמנת

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (13)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        20/4/12 23:35:
      מסעדה מעולה....לא אשכח, את השקים ששמו בימי המלחמה...הם באמת ענו על המונח: "עיר ללא הפסקה"
        18/4/12 13:36:
      זה אינסטגרם או חושך של מסעדה בלי רצון להשתמש בפלאש? אייל, זה נכון שפתאום כולם מצלמים. זה נון הרגשה קצת זולה. בכל אופן משהו בתרבות הבילוי שלי של החודשים האחרונים לא גורם לי לחשק לצאת על המצלמה. מה גם שרוב המסעדות היו חשוכות ושם זה בכלל סיוט לצלם
        18/4/12 13:13:
      ותודה לרשתות החברתיות ובמיוחד על אינסטגרם :)
        18/4/12 09:13:
      יאיר, דווקא בזמן האחרון שאנשים גם שאינם בלוגרים מצלמים את האוכל, נהיה הרבה יותר פשוט. לאף אחד מהמסעדה לא ממש אכפת, וגם לשמחתנו, לא שואלים על זה יותר מדי שאלות...
        15/4/12 17:35:
      16% קופון שווה.. :-)
        15/4/12 11:12:
      אנסה בהחלט את המסעדה אני מאוד אוהב אוכל איטלקי ביקורת לא רעה בכלל אני יש לי בעיה עם קופונים באופן כללי משדר לי חיסכון ובטח גם אוכל לא משהו ....
        14/4/12 19:06:
      מסכים עם יאיר בקשר לקרפצ'יו... ביום חמישי הייתי במסעדה שלמרות שעל הקרפצ'יו היה הרבה, הבשר היה חתוך יחסית עבה והטעם היה מצויין והבשר הורגש. מצד שני, הקפרצ'יו הייתה המנה הטובה היחידה
        14/4/12 18:54:
      אני בזמן האחרון מוצא את עצמי מגיע בלי המצלמה למסעדות. משהו גורם לי להרגיש לא בנוח. אני כנראה צריך פסיכולוג לבלוגרים. לא מבין קפרצ'ו בשלולית שמן זית. יש מרכיבים אחרים שיכולים לכסות על טעמו של בשר לא איכותי מספיק. בקרפצ'ו צריך להרגיש את הבשר [אגב, להרגיש גם בלעיסה ולכן לא אוהב קרפצ'ו בעובי נייר]. אפשר לחזק טעמים עם מעט בלסמי, מעט פרמיג'אן, מעל עלים חריפים. אבל שמן זית סתם מעלים ומרדים וגורם לתחושה לא נוחה על השפתיים
        14/4/12 18:20:
      תודה - זה היה מזמן והיה באמת לא רע בכלל. אולי עוד אשוב.
        14/4/12 15:12:
      אני אתן להם עוד צ'אנס :)
      קופונים יכולים להיות לפעמים מציאה לא רעה בכלל. קנית אותי עם הסלצ'יצה
        14/4/12 13:20:
      תודה אורן! חבל שלא החלפת את הפסטה הזאת, כי אולי ככה הם היו מרוויחים לקוח לכל החיים. זאת הייתה הפעם הראשונה שאכלנו שם, והפסטה הייתה עשויה ב-ד-י-ו-ק. ולגבי הנמסיס.. :-)
        14/4/12 10:35:

      תמיד כייף לקרוא אתכם.
      המנה של הקניקייה נשמעת מעניינת.
      בפעם היחידה שהייתי במסעדה אני כבר לא זוכר מה היו הראשונות, אני רק זוכר שהפסטה הייתה קשה ללעיסה, הרבה פחות עשויה מאל דנטה. שמעתי את זה גם מאנשים אחרים שהלכו לשם.
      יש להם קינוח נמסיס, עוגת שוקולד דחוסה ומעולה שגרמה לידידה שלי להשמיע קולות עונג שהיו יכולים להחשב כהטרדה מינית של שאר יושבי המסעדה.

      חסרים קופונים טובים בזמן האחרון, אבל נחמד שלעיתים עוד יש כמה מעניינים. את הקופון הזה ראיתי וישר המלצתי לאותה ידידה שקנתה אותו ללא היסוס.

      פרופיל

      שמן ושמנת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין