עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    מסעדת נימר

    10 תגובות   יום שני, 14/11/11, 15:43

     ''

    מסעדת נימר נמצאת צפונית לצומת גולני בתחנת פז. אין גישה לתחנה בנסיעה צפונה

    ויש צורך להמשיך מעט על מנת לפנות שמאלה ולחזור לכביש 77 לכיוון התחנה. ( לחזרה לצפון נוסעים לצומת גולני כדקה ועושים יו טרן חזרה לצפון)

    למסעדה חניון גדול בהתאם גם לגודלה.

     ''

    קראתי פה ושם ביקורות והמלצות על המסעדה והחלטתי שהיא הכי מתאימה לנו בנסיעה צפונה.

     ''

    סלטים, הוגשו סלטים כיד מלך, כל מה שהוגש היה טרי וטעים מאוד.

    ''

    היו כמה וכמה 4-5 סוגי סלטי חצילים מהם מאוד אהבתי את הסלט עם פלפלים מעט חריפים ממש מעולה ויש עם עגבניות, או שרוף, או עם טינה וגם מטוגנים כולם מעולים.

    ''

     ''

     ''

     ''

    כרובית מטוגנת בשמן עמוק מאוד טעימה.

    כרוב לבן שיגרתי

    גזר פרוסות קצת חריף

    טאבולה מעולה

    פלפלים

    סלט ירקות ואולי עוד

    וכמובן זיתים דפוקים

     ''

    ''

    ''

    ''

    ''

    עיקרית הזמנתי שיפודי פרגית, שלושה שיפודים (60 ₪ ) אין אפשרות להזמין שיפוד.

    המנה באה עם צ'יפס מעולה, הפרגית עצמה טובה אבל מאוד שומנית ואני לא בטוח אם לא מוסיפים לה שמן למדורה פרט לשומן של הפרגית.

     

    רעייתי בחרה בפלפל ממולא כ 55 ₪  אם אני זוכר נכון, מנה נדיבה משביעה וטעימה.

     ''

    יחד עם שתיה, קפה ע"ח הבית ובקלוואה 148 ₪

     

    למסעדה אין אתר ויש כמה מסעדות עם שמות נרדפים " נימר"

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/11/11 21:58:
      שלום לכם, מאוד נהנה לקרוא את הכתבות. אני מחפש מסעדה בגליל המערבי ליום שישי בערב אשר תוכל לאכלס 4 משפחות עם ילדים. משהו טעים ולא יקר מדי. יש רעיונות ? תודה
        18/11/11 00:21:

      אם אתה אומר אני איתך

        16/11/11 13:36:
      קלאסיקה.
        16/11/11 12:22:
      ישבתי שם מספר פעמים והיה לא רע בכלל. לדעתי המחירים מעט יקרים שם אבל בהחלט יש איכות ביחס למסעדה מזרחית. אצל יונס אני לא אוכל מסיבות אישיות ביותר ומי שזוכר היסטוריה יכול להבין על מה אני מדבר.
        15/11/11 22:07:
      נראה טרי טרי .. איך פרגית יכולה להיות שומנית? זה נתח שומני במקור אני מקווה שהתוספת היתה שומן כבש לפחות :)
        14/11/11 16:48:

      עזוב, ההבדל בין האוכל הערבי למזרחי כבר די ירד.

      כמעט ואין מסעדה היום שלא מגישה את אותן 5-6 מנות "ערביות-גליליות". זה נכון שאל באבור הייתה מהחלוצות, אבל תפתח היום כמעט כל תפריט של מסעדה באיזור ותראה את אותן מנות בדיוק (הקבב החלבי, המוסחאן, הצוואר הממולא וכו'). אחרי הפעמים האחרונות שאכלתי באל באבור ודי התאכזבתי אני מעיז להגיד שבשאר המסעדות האיכות לא נופלת והמחירים לבטח מעט זולים יותר.

       

      על יוקנעם אני לא מדבר כי הייתי פעם אחת והיה ממש ממש לא טוב עם המתנה עצומה ובלגאן כללי שהזכיר יותר אולם אירועים. באקספרס לא אכלתי, אבל קראתי גם כמה ביקורות פחות אוהדות.

       

        14/11/11 16:36:

      צטט: יאיר ברטשפיז 2011-11-14 16:12:19

      אתה יודע, זה קצת מוזר לי להגיד אבל מעולם לא אכלתי במסעדה הזו. לרוב אני פונה בגולני לכיוון טבריה ויש בדיוק בצומת את מסעדת אל מוכתאר. אותו ז'אנר בדיוק רק עם מג'דרה קרה וטעימה בסלטים. הוגן להגיד שגם בה לא אכלתי לפחות 4-5 שנים. נשמעת בדיוק בהתאם לז'אנר הקבוע של המזרחיות-שיפודיות. חבל שהם פישלו בשיפודי הפרגית. אני מאד אוהב וזה אולי הדבר היחיד בדיווח שלך שיכל לגרום לי לרצות לעצור. בכל אופן, בשנים האחרונות הייתי עוצר באום אל פאחם אצל חוסאם לארוחה באל באבור, אבל הפעמים האחרונות היו הרבה פחות מוצלחות מפעם וכבר די הוציאו לי את החשק להגיע לשם או לעצור בדרך. תודה על הביקורת ואני מקווה שנהנית בצפון

       

      לא נסעתי לכוון טבריה אלא לגליל העליון ( עוד יצאו פוסטים...)ליונס הותיק והמיושן אין פניה הברירה הכי מתאימה היא נימר כי אני לא מכיר אחר כך עד כחל או ראש פינה.

      לדעתי שווה לנסות, ונכון היא ז'אנר מזרחי בקושי ערבי.

      חשבתי בחזרה לעצור באל באבור אקספרס בל יצאתי שבע מהמלון ( מהברנץ') וגם הייתה בדיוק תאונה קטלנית שם אם אני לא טועה

      יש הבדל עצום ביו האוכל של אל באבור לבין האוכל הזה . באל באבור יש אוכל ערבי גלילי מיוחד מה שאין במסעדות המזרחיות. אני לא התאכזבתי אף פעם אצל חוסם. כעת עשית לי חשק לבדוק...

        14/11/11 16:31:

      צטט: אורן_אסיף 2011-11-14 16:07:47

      לא נשמע כמו מקום שיש להגיע אליו במיוחד. גם המחיר של הפלפל קצת מוגזם לטעמי, בשביל מסעדת דרכים, ציפיתי שהמחיר יהיה יותר נמוך. סתם מתוך עניין, מה מדד ההשוואה שלפיו המסעדה קיבלה 4 מתוך 5? כי ראיתי שזה הציון גם שקיבלת אצלך סרגוס בר ואדורה, בין השאר.

       

      אין לי נוסחה למדד היא כמובן לא חמש ששמור למסעדות מעולות ששווה להתאמץ להגיע אליהן.

      מצד שני מאוד נהניתי מהסלטים שהיו לי טעימים ( מי שזוכר את האכזבה שלי ממסעדת אנגוס בכרמיאל) כאן זה היה להפך. אני חושב שכדאי להגיע אליה אם עוברים בסביבה יש כמה אופציות שעדיין צריך לבדוק

      כמו הסיינייה , הקובה, הפלאפל ועוד.

      האמת המחיר של הפללפל הוא מהזיכרון כי לא לקחתי את הפירוט רק קבלה, אבל זה בסביבה והמנה נאה וטעימה והיא חוסלה...

      נכון השיפודים לדעתי היו יותר מדי שומניים מה שאמנם הפך אותם לעסיסים אבל ע"ח שומן..

      אדורה קיבלה 4 בגל שהשף כנראה רק מצטלם בטלוויזיה ולא ראינו אותו בפעמיים שהיינו שם.

      המגוון של התפריט מאוד מצומצם וגם לא לשכוח שעשו לנו סאונה שם ולכן  האוכל הטוב לא יכסה על האכזבה. מסעדה זה מכלול של שירותים ולא רק האוכל.

      קשה לי לזכור את סרגוס, אבל מי שאוהב אווירת בארים יהנה שם מאוד משעה 22 ,

        14/11/11 16:12:
      אתה יודע, זה קצת מוזר לי להגיד אבל מעולם לא אכלתי במסעדה הזו. לרוב אני פונה בגולני לכיוון טבריה ויש בדיוק בצומת את מסעדת אל מוכתאר. אותו ז'אנר בדיוק רק עם מג'דרה קרה וטעימה בסלטים. הוגן להגיד שגם בה לא אכלתי לפחות 4-5 שנים. נשמעת בדיוק בהתאם לז'אנר הקבוע של המזרחיות-שיפודיות. חבל שהם פישלו בשיפודי הפרגית. אני מאד אוהב וזה אולי הדבר היחיד בדיווח שלך שיכל לגרום לי לרצות לעצור. בכל אופן, בשנים האחרונות הייתי עוצר באום אל פאחם אצל חוסאם לארוחה באל באבור, אבל הפעמים האחרונות היו הרבה פחות מוצלחות מפעם וכבר די הוציאו לי את החשק להגיע לשם או לעצור בדרך. תודה על הביקורת ואני מקווה שנהנית בצפון
        14/11/11 16:07:
      לא נשמע כמו מקום שיש להגיע אליו במיוחד. גם המחיר של הפלפל קצת מוגזם לטעמי, בשביל מסעדת דרכים, ציפיתי שהמחיר יהיה יותר נמוך. סתם מתוך עניין, מה מדד ההשוואה שלפיו המסעדה קיבלה 4 מתוך 5? כי ראיתי שזה הציון גם שקיבלת אצלך סרגוס בר ואדורה, בין השאר.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין