בימים שבאר שבע עוד היייתה שקטה ושלווה (צעירים, לכו לפריפריה! לא רק חינוך, תחבורה, ושירותי בריאות מצויינים- יש גם טילים), נצטרכנו לבחור מקום למלא את בטננו לאחר שחיה בבריכה. אז חומוס זו הבחירה המתבקשת, אבל חבר המליץ על ה"מידבר", ואני כבר מדמיינת לי בר בשר (כמו המיטבר התל אביבי..) מרגיז והמוני.. אז זהו שלא! ה- Midbar (מידבר) בר-מסעדה באר-שבעי, במרכז הנגב (מרכז מסחרי נטוש למדי במצדה 6 ) - הפתיע לטובה. מנות עסקיות ב25/30 שקלים, אוירה טובה. אנחנו לקחנו שני סוגי פסטות- שהיו טובות אבל המנות לא היו גדולות, סלט שהיה גדול טעים ועשיר, ומוקפץ שנראה סבבה אבל יש בו עוף אז אתעלם מהמנה בהפגנתיות. מאוד מומלץ. |
הציון שלי: 5 מתוך 5
תגובות (5)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אורן, מה שאתה מתייג כ"ביקורת מושקעת מקצועית ואינפורמטיבית" היא בהרבה מקרים
פלצנית, מתיימרת ומעיקה. דעתו של הכותב המגה-על-סופר-אלוף-המבין-באוכל היא, בשורה התחתונה,
דעתו בלבד והתפעמותו מצמצומו המדויק של הבלסמי ועננותו המופלאה של הניוקי לא בהכרח יקלעו
לטעמי הקולינרי. מעדיפה לחסוך מעצמי את כל זה.
לא צריך להתפלפל ולהתקטנן על כל קוצו של יוד ועשירית נקודה בציון.
לפעמים אוכל טעים ואוירה טובה הם פשוט - אוכל טעים ואוירה טובה :)
לאורן, הביקורת קצרה ותמציתית. שורה תחתונה "מאוד מומלץ". לא צריך יותר מזה.
תבורכי, בעלת הבלוג, שחסכת מאיתנו הקוראים את מגוון משפטי המחץ של אלופי הטעימות
(לא התחברתי למנה/המנה מיצתה את עצמה/כבד האווז נימוח/המנה טובה אך לא מעולה וכו' וכיוב' וגו')
כן ירבו!