עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    בלוג האוכל שלי

    מסעדות, בתי קפה ומה שביניהם

    פוסטים אחרונים

    0

    כרמלה בנחלה

    3 תגובות   יום שישי , 27/5/11, 16:33

    כרמלה בנחלה

    מסעדה יפה במבנה מדהים שסוף סוף יצא לי לסעוד בה.

    ישבנו במרפסת היפהפיה והרגשנו ממש בחו"ל.

    לא מזמן קניתי את ספר המתכונים של דניאל זך. למה? כי העטיפה הייתה יפה, כי המחיר היה מצחיק- 29ש"ח בלבד (נראה לי בטעות)  וגם היה מתכון לפרעצל.

    עיינתי בכל הספר שכתוב וערוך בצורה מאד נגישה וברורה, ולאחר בדיקה באתר המסעדה ידעתי כבר מראש מה אני מזמינה.

    אגב, חששתי שבגלל שמדובר במסעדת שף המנות תהיינה מניאטוריות אך שמחה לומר שהתבדיתי.

    פתחנו עם סלסילת לחמים ו- 2 סוגי חמאה, רגילה (צהובה) ואנשובי. (17 ש"ח).

    ''

    הסלסילה הורכבה מ 2 לחמניות מקמחים שונים ופרעצל. ציפיתי לפרעצל שטוח (כמו בתמונות באתר) ובפועל קיבלנו אחד שמזכיר יותר בצורתו בריוש. הלחמניות היו מאד טעימות, רכות וטריות, הפרצעל היה מיוחד והכוכבת- ללא ספק חמאת האנשובי. הדבר הטעים ביותר שאכלתי. וגם  הכי  ממכר.

    סלט עשבי תיבול עם קשיו, לימון ושמן זית (28 ש"ח) - טעים. מדהים עד כמה מנה עם מרכיבים פשוטים וזמינים בכל בית (פטרוזיליה, כוסברה ונענע) יכולה להיות כ"כ מדוייקת , טעימה ויפה.

    ''

    מנת חציל קלוי עם טחינה, שמן זית , שום וצנוברים הייתה נדיבה  וטובה (28 ש"ח) . זו מנה שחוזרת על עצמה בכל מסעדה, וכאן לא היה משהו מיוחד אבל ללא ספק הייתה מנה טעימה.

    ''

    עגבניות חממה מתוקות עם גבינת המאירי (32 ש"ח), מנה יפה על רקע צלחת שקופה. בהחלט מרכיבים שמשתלבים יפה ביחד- זיתים, כוסברה וגבינה מאד טעימה אבל הייתי רוצה שתהייה קצת יותר נדיבות עם הגבינה. מה גם שבתמונות באתר רואים הרבה יותר ממנה אז ציפיתי..

    ''

    היינו שבעים אבל בחרנו בכל זאת לקחת מנה עיקרית אחת ובחרנו בפסטה קונכיות עם טפאנד זיתים , ריקוטה וגבינת מנצ'גו ( 70 ש"ח).

    מחיר קצת גבוה לפסטה אבל הגיעה מנה פשוט ענקית- הקונכיות עצמן גם גדולות וזו מנה שפשוט לא יכולנו לסיים. גם כאן הייתי רוצה לקבל קצת יותר מגבינת המנצ'גו ו / או הריקוטה אבל עדיין, מנה מאד טעימה אם כי פחות יפה מאחיותיה..

    ''

    מתנצלת מראש על התמונה, נזכרתי רק בסוף שלא צילמתי אז קבלו תמונה עם שאריות..

    מילה העל השירות:

    כשהגענו למסעדה קיבלה את פנינו מלצרית חמוצת פנים .  היא אמרה את מה שצריך, והסבירה את מה  שצריך אבל הרגשנו שעדיף שלא היינו מגיעים. במהלך הערב , את המנות הביאה מלצרית אחרת, ההפך המוחלט מהראשונה. זו הייתה חייכנית , אדיבה ונראתה כשמישהי שבהחלט שמחה שאנחנו לקוחותיה. היה מאד מעניין לראות את השוני וכמה נחמד שהחוייה המתקנת הייתה באמצע וסוף הערב ולא להיפך כי אז , לדעתי זה היה הורס את כל החוויה הנפלאה הזו שקוראים לה " כרמלה בנחלה".

    מומלץ מאד.

    כרמלה בנחלה

    התבור 46, מדרחוב נחלת בנימין, תל אביב

    03-5161417

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/5/11 18:42:

      צטט: יאיר ברטשפיז 2011-05-30 15:36:24

      "ברוך אתה ה', אלוהינו מלך העולם, שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה". כמה אפשר לחכות לביקורת חדשה ממך?!? שמעתי על הפרעצל הזה הרבה מאד פעמים. אני מבין שצריך ללכת לראות הכצעקתה. יש עוד מתכונים מעניינים מהספר?

       

      תודה.

      האמת כל הספר מעניין .  מאד מומלץ.

        30/5/11 15:36:
      "ברוך אתה ה', אלוהינו מלך העולם, שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה". כמה אפשר לחכות לביקורת חדשה ממך?!? שמעתי על הפרעצל הזה הרבה מאד פעמים. אני מבין שצריך ללכת לראות הכצעקתה. יש עוד מתכונים מעניינים מהספר?
      שירות יכול להפיל מקום או להרים מקום.