עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    שמח בשישקו – חמארה בולגרית

    ביקורת על שישקו - חמארה בולגרית,

    שמח בשישקו – חמארה בולגרית

    8

    מסעדות ואוכל  

    5 תגובות   יום שלישי, 22/2/11, 23:50

    ''

    ''

    בכל פעם ששמעתי את גידי גוב ואהוד בנאי מחדשים את השיר של שלישיית גשר הירקון "הכל בגלל האהבה", תהיתי על מה הם שרים. לא על מי הם שרים, אלא איפה הם שרים את זה. ומה הם שותים שם בדיוק. והכי חשוב מה הם אוכלים שם. נותר לי רק לדמיין בכל פעם מקום קטן, די חשוך, עם אלכוהול חזק וכבד קצוץ בצד. נותר לי לדמיין את שישקו.


    שישקו הוא מקום שמח, בדיוק המקום לחגוג בו את היומולדת של אמא של שמנת, עם המשפחה שאוהבת לאכול טוב ולשתות... לא רע בכלל. אנחנו הגענו לשישקו בשעה מוקדמת, כשהמקום היה ריק. אבל כשעזבנו היה שם רועש, צפוף וצוהל.

    ''


    התחלנו בשתייה – בירה מהחבית ורקיה (משקה פירות אלכוהולי בולגרי מסורתי)  שהיה חזק וטוב כמו שתכננו.  ואז התחלנו להזמין מכל טוב: כבד קצוץ, חלה טרייה, סלט איקרה, סלט חצילים וגמבות וקבב בולגרי. הכבד קצוץ היה טוב, אבל לא מצוין (אם נגנוב לרגע את הקריאטיב מהפרסומת לבנק), החלה החמה הייתה תענוג מנחם (אם נגנוב לרגע את הסלנג של מאסטר שף) והסלט איקרה והחצילים היו טעימים. (אבל לא ברמה כזאת גבוהה שמחייבת גניבה של ציטוט). והקבבים – הם היו מ-ע-ו-ל-י-ם. מנה של שלושה קבבים שטוחים, טעימים טעימים.

    ''



    ואז כיאה לאנשים קצת שיכורים שנפתח להם התיאבון – המשכנו להזמין. הזמנו קבב במילוי גבינה, ופלפל במילוי גבינה מלוחה, מצופה בפירורי לחם ומטוגן. שתי המנות לא התרוממו. הקבב במילולי גבינה שהיה נשמע מבטיח, במיוחד לאור התוצאה הטובה של הקבב הרגיל בשישקו, לא התחבר מבחינת טעמים. הגבינה לא הוסיפה מאום, והטעם הייחודי של הקבב נבלע בתמהיל הכללי. גם הפלפל הממולא גבינה, נשמע משהו כל כך טעים, אבל התוצאה לא מממשת את ההבטחה.



    לא התייאשנו, והמשכנו להזמין. אולי זה המקום לספר שהיינו שולחן גדול של עשרה אנשים... בורקיטס, כדורי גבינה מטוגנים ומרציפן ביתי לקינוח.. ושום דבר מזה לא היה ממש טעים. אולי כבר היינו שבעים, אבל סביר יותר להניח שבשישקו יש להתמקד במה שהם עושים הכי טוב – קצת סלטים, קבב, אלכוהול טוב והרבה הרבה אווירה.



    בשתי מילים: שמנת מתוקה 16% (אפילו שלא כל האוכל ברמה אחידה שם)


    לצפייה בכל התמונות באיכות גבוהה ולהמשיך לעקוב אחרינו,
    חבבו אותנו בספר הפנים!


    שיהיה לכם בתאבון,
    שמן ושמנת.

    ''

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/2/11 08:16:
      אני מצטרף לגישה, שישקו זה מקום לכייף, לחברה. האוכל, כנראה בסדר. זה חשוב. אוכל זה הרבה אווירה. אם רוצים אוכל בולגרי אמיתי - יש עוד מקומות.
        23/2/11 20:18:
      רגע שאני אבין "והקבבים – הם היו מ-ע-ו-ל-י-ם." מ-ע-ו-ל-י-ם זה מצוין?... :-) תודה על הביקורת סופ"ש טוב
        23/2/11 16:58:

      צטט: odelia76 2011-02-23 16:15:55

      הציון לא גבוה מידי למה שתיארתם?

       

      הציון הגבוה הוא בעיקר בזכות האווירה המצוינת.

      מקום כיף שמומלץ להגיע אליו עם כמה חברים שאוהבים לשתות.

      היה אוכל טוב (בעיקר הקבבים והחלה הנחמדה) והשאר לא ממש מפיל. אבל בסך הכול הייתה חוויה מהנה.

        23/2/11 16:40:
      מכיר את המקום ומאוד נחמד שם. אולי לא מקום לחגיגה רשמית אך בהחלט תחליף מצויין לכל מיני פאבים רועשים. את האוכל אני אהבתי. גילוי נאות: אני בולגרי וכנראה שאני די משוחד, כי אהבתי את האוירה שם.
        23/2/11 16:15:
      הציון לא גבוה מידי למה שתיארתם?

      פרופיל

      שמן ושמנת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין