עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    EatMeat – שילוב טוב

    1 תגובות   יום שישי , 17/12/10, 12:12

    ''

    אני כבר לא זוכר איך התחלנו את זה. תשע שנים של היכרות, לכו תזכרו מאיפה הקרצתם כל ביטוי. בגדול, זה עיוות של קטע מ"חברים", בו ג'ואי מתאר עוגה שרייצ'ל אפתה לראשונה בחייה - פאי עם בשר וקצפת. למרות השילוב המזעזע, ג'ואי בסוף הקטע, נהנה מכל אחד מהמרכיבים.
    כיום אנחנו משתמשים בביטוי כדי לתאר מנה שכל מרכיב בה טוב, וביחד הם משלימים אחד את השני. אל תדאגו, אנחנו לא עושים את זה בפומבי.


    אם היינו לוקחים את ג'ואי מ"חברים" ל-EatMeat, זה בוודאי היה מסתכם ב:
    "פוקצ'ה שנאפית במקום – טוב,
    רטבים: מיונז, חרדל וצ'ימיצ'ורי – טוב,
    פרוסות דקות של אנטריקוט – טוב,
    בצל מטוגן מלמעלה – טוב!"

    EatMeat הוא מקום קטן בקינג ג'ורג' (קצת צפונית לסנטר), שמכיל בר ישיבה עם ארבעה-חמישה מקומות צמודים לפלטת הטיגון ושממש לא כיף לשבת בהם. בחוץ דווקא היו כחמישה שולחנות פשוטים ונעימים לישיבה פרוסים ברחוב. שולחנות הרחוב היו מלאים כמעט כולם. אולי בגלל שזה היה שישי אחרי הצהריים

    כפי שקראתם בתיאור למעלה, EatMeat הוא לא מקום של סנדוויץ' בריאות, וגם לא מקום לצמחוניים. ואם תהיתם, זה גם לא מקום לדייטים. אבל אם אתם רוצים לאכול משהו טעים, שהלשון שלכם תתגעגע אליו, עם כל השמנוניות שבו, כדאי לכם לעצור שם לכריך במחיר סביר (31 שקלים).

    כמה פשוט ככה טעים – לקבל על קרש חיתוך כריך עם פוקצ'ה חמה ומלאה בדברים טובים. האנטריקוט והרטבים שמשלימים את הבשר, בצל מטוגן ופרוסות פלפל חריף למי שמעז. תענוג!

    בדרך חזרה הביתה שמנת ואני התווכחנו על בטן מלאה – מה עדיף: הסנדוויץ' של רובן או הכריך של EatMeat? לא הסכמנו להתפשר על תיקו, וכל אחד מאיתנו בחר בכריך אהוב עליו. אתם יכולים רק לנחש מי בחר ב-EatMeat כמנה המנצחת.

    נ.ב.

    בחצי אוזן שמעתי את מי שהיה בדלפק מספר שהמקום פתוח עד 11 בלילה בימי שישי. דווקא חבל שהוא לא פתוח עד השעות של הלילה. כי אחרי בילוי רווי אלכוהול, אין כמו מנה שומנית שכזאת בשביל לספוח כל האנגאובר עתידי, ולדאוג שתסיים את הלילה בחיוך.

    בשתי מילים: שמנת מתוקה 38%

    שיהיה לכם בתאבון,
                    שמן ושמנת.

     

    רוצים לקבל עדכונים בכל פעם שיוצא פוסט חדש?
    הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/home.php#!/group.php?gid=137030085675

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 5 מתוך 5

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/12/10 14:03:
      ביקורת טובה-טוב,
      שבוע טוב-טוב,
      :-)

      פרופיל

      שמן ושמנת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין