עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    "עד העצם" הרצליה: ליד, אבל לא בעצם

    7 תגובות   יום שלישי, 23/11/10, 16:13

    אתרי הקניה החברתית, שצצים לאחרונה כמו פטריות אחרי הגשם, מביאים מדי פעם שוברים שווים למדי. על “עד העצם” שמעתי דברים טובים, בעיקר על הסניף ההרצליאני, אז כשהם הפציעו בגרופר הלכנו על זה (אם תקנו דרך הקישור אקבל 10 שקלים חבר מביא חבר!).

     

    בשישי האחרון, 19.11, נשארנו מחוסרי ארוחת ערב. סופי השבוע שלנו מורכבים משישי אצל ההורים שלו-שבת אצל ההורים שלי, אבל פתאום מצאנו את עצמנו פנויים, ורעבים!. פשפשנו בשוברים הזמינים לנו – חינאווי סגורים בשישי בערב, בר גוריון זה רק כשממש רעבים ואין כח להכין משהו בבית, הופה 240 ש”ח ל”עד העצם” תמורת 120.

     

    התקשרנו להזמין מקום להערב, נאמר לנו שהזמן המוקדם ביותר לזוג הוא 21:45. אאוץ’. אז בינתיים אכלנו סלט פיבונצ’י וכמה עגבניות שרי תמר אורגניות מצאו את עצמן במחבת, גם קיבלנו דיווח בלייב מחברים שכן מצאו מקום מוקדם יותר ומסרו ללכת על כנפיים, אנטריקוט וברולה, ולוותר על הספייריבס. חבל שלא הקשבנו להם.

     

    השעה הגיעה, והרעב גם כן, ומצאנו את עצמו במסעדה די ריקה, שסועדי הערב כבר הלכו הביתה להוריד את הבשר. בבית כבר החלטנו להשאר במסגרת 240 השקלים ולקחת ראשונה אחת, אנטריקוט וספייריבס (קשה לי לראות ספייריבס ולא לקחת אותם).

     

    קליפות תפוחי אדמה בשמנת, גאודה ובייקון

     

    למנה ראשונה לקחנו קליפות תפוחי אדמה ממולאות בשמנת, גאודה מותכת ובייקון (35 שח) – תגידו לי שהפה שלכם לא מתמלא בריר שאתם קוראים על המנה הזו. הציפיות שלי היו מכאן ועד השמיים, התוצאות היו, אעפס, בסדר ותו לא. נראה כמו משהו שהייתי מצליחה לשחזר מוצלח יותר בבית.

     

    כדאי לציין שבהזמנת עיקריות מקבלים סלט גדול על חשבון הבית – חסה, מלפפון, עגבניות ובצל עם רוטב מצוין. סלט כיפי וטעים שדי היה ההיילייט של הערב.

     

    לעיקריות התלבטנו בין ג’ינג’ר ריבס (ספריבס חזה ברוטב סויה, ג’ינג’ר, צ’ילי ודבש) לבין ספריבס אמריקאי ברוטב ברביקיו חריף. המלצרית המליצה על האחרון, אז הלכנו על 250 גרם (86 שקלים אאל”ט, המחיר במסעדה קצת יותר גבוה מהמופיע באתר).

     

    ספרייבס נוסח אמריקה

     

    הגיעו 3 רצועות די אנמיות מבחינת רוטב. ביקשנו אקסטרה, וקיבלנו פנכה עמוקה עם רוטב ברביקיו סתמי של היינץ/האנטס וכד’. הריבס, מסתבר, נצלות על הפלנצ’ה כמו סטייק ולכן, לטעמי, אינן עסיסיות מספיק, והשומן החזירי כבד מדי ופשוט לא כיף לאכילה. מזל שש’ אוכל הכל, אז אני נגסתי קצת מהבשר ונתתי לו לפרק את השאר.

     

    זה אנטריקוט או סינטה?

     

    האנטריקוט 300 גר’ שהזמנו התגלה כסינטה(!) (118 שח אאל”ט) – אבל הוא היה כל כך טעים ועסיסי (מדיום-רייר אדום ומפתה) שלא אמרנו מילה ורק לעסנו בכיף. היה קצת מצחיק שהמלצרית באה לשאול איך היה האנטריקוט ואם הפריע לי השומן בספריבס איך הסתדרתי עם השומן של האנטריקוט... אבל לא נורא. בחיוב אכן ראינו שחויבנו עבור סירליון ולא עבור אנטריקוט.

     

    החשבון הגיע ל-239 שח בדיוק, השארנו את השוברים, טיפ ויצאנו לא יותר מדי שבעים ודי מאוכזבים מהביקור (היינו צריכים לשמוע בעצת החברים מהפסקה השלישית!). עצירה בדלי-קרים הרצליה לפרוזן יוגורט שפרה במעט את מצב הרוח והקיבה. ל”עד העצם” לא נראה לי שנחזור.

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 3 מתוך 5

      תגובות (7)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/11/10 09:10:
      עשר שנים וכלום לא השתנה. רק בביקור האחרון שלי שם - לפני עשר שנים - קיבלתי 3 ספייריבס בעובי אצבע שנראה היה כאילו מישהו כבר כרסם מהן את הבשר.
        24/11/10 13:41:
      הנה שלחתי כמו שהבטחתי.
      ד"ש ל ש'
        24/11/10 12:23:
      יאיר - סושי סמבה כבר ממזמן ידוע שזו מסעדה יקרה מאד ולא שווה את הכסף. אני זוכרת את הדיבורים עליה כשהם היו בקרב סכינים.

      לוחשינקה - באמת המחיר לא תואם את רמת האוכל. יצאנו שם בהרגשה של "לפחות זה עלה לנו רק 120 שקל..." וזה אומר הכל.
      אל דאגה לכוכבים, זה בסדר :)
        23/11/10 20:05:
      מצטער נגמרו לי הכוכבים להיום. מבטיח לשלוח מחר.
        23/11/10 20:05:
      אכלתי שם די מזמן ומאוד התאכזבתי. מאז לא חזרתי לשם.
      המחיר ממש לא תואם את רמת האוכל המצופה.
        23/11/10 20:05:
      אכלתי שם די מזמן ומאוד התאכזבתי. מאז לא חזרתי לשם.
      המחיר ממש לא תואם את רמת האוכל המצופה.
        23/11/10 19:16:
      יותר מדי דיווחים מאכזבים על מסעדות תלושים ואני שואל את עצמי האם יש פה משהו מאחורי זה
      סושי סמבה למשל היה שווה בקושי רב את הערך של התלושים, ובטח לא את המחיר המקורי.

      האם נערכים שינויים במסעדות בעקבות הוצאת התלושים? כבר לא יודע מה לחשוב