עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    קורדוברו–טעימות לקראת תפריט חדש

    4 תגובות   יום שלישי, 16/11/10, 10:17

    גילוי נאות: הוזמנתי לטעימות כבלוגרית. הפוסט נכתב במקום, בזמן האוכל, והועלה הבוקר בשל מגבלות אינטרנט.

     

    קורדוברו נמצא באמצע פלורנטין. קצת הסתבכתי במציאת המקום (יותר מדי עובדים זרים וריח של שתן בשבילי, אבל היי, תל-אביבית אני לא וגם, כנראה, לא אהיה).

     

    התכנסנו לטעום כמה מהמנות החדשות שרוקחים בקורדוברו. אחרי סנגרייה קטנה לפתיחת התאבון, ניצלתי את אפשרות הטריו (כל מנה ב-19 שח, או טריו מנות ב-49) והלכתי ליטרלי על טעימות מהתפריט החדש. אפשר להגיע לטעימות שוב בראשון-שני הבא (21-22 נוב’), כל סועד מקבל דף דירוג עם אהבתם כן/לא ושדה הערות.

     

    ''

     

    כך בעצם אנחנו הופכים להיות השופטים בהישרדות: קורדוברו הקולינארית הזו – מי ישרוד? האם הברוסקטה עם הטונה אדומה, האם ריזוטו הפטריות או שמא הסביצ’ה הים תיכוני?

     

    ברוסקטה טונה אדומה  – נצפו על הלחם טונה אדומה, אבוקדו, עגבניות שרי, פלפל קלוי, פטרוזיליה, עשבי תיבול ושאר מטעמים. במילה אחת – מצוין. במילה נוספת – אוממי.

     

    ''''

     

    ריזוטו פטריות – בפנים יש גם תרד! חמוד לאללה. הצבע של המנה לא כזה מזמין (חום כזה), אבל הטעמים מתחברים מצוין. האורז אל-דנטה, וזה טעים לי. גם שכנתי לשולחן הזמינה ריזוטו והתלהבה. it’s a keeper!

     

    קרפצ’יו סינטה קראסט, בלסמי תות וגבינת פיקורינו (34 שח, לא בטעימות) – הרוטב מעולה. אלוהי ממש. הסינטה אפויה לקראסט, וזה קיק קצת שונה מהפילה שאנחנו רגילים אליו.

     

    ניוקי דלעת – באמצע הניוקי היה לב חציל ענקי. לא אוהבת חציל... באסה(בשולחן דווקא אומרים שהחציל מצוין, אבל לא ממש מתחבר לניוקי). גם הניוקי עצמם גדולים מדי, וחייבים לבצוע אותם עם המזלג. הניוקי כתמתמים מהדלעת, אבל הטעם לא כ”כ מורגש. בקיצור – לא משהו. הרוטב מוצלח.

     

    ''''

     

    קלמארי צרוב – שוב מסתתר חציל! הקלמארי עצמם מעולים, אבל החציל, הו החציל. damn you eggplant!

     

    סביצ’ה שרימפס – טיפ’לה מלוח, אבל עודף הנתרן דווקא עושה למנה טוב, וזיתי הקלמטה משדרגים לגמרי.

     

    ''''

     

    ניוקי סלק עם שרימפס צרובים (45 שח, לא בתפריט הטעימות) – אני מתה על סלק. באמת. אבל כאן הוא הרגיש לי קצת לא קשור. השרימפס הצרובים מצוינים, ואהבתי לגלות אפונה ושעועית ירוקה במנה. אני אוהבת הפתעות בצורת אפונה.

     

    שרימפס עטוף בפרשוטו – השרימפס מצוין, אבל הפרשוטו קצת משתלט והמנה קצת מלוחה ושומנית (דההה). אל תחשבו על העורקים נסתמים ותהנו מהשרימפס. פירות ים זה מרזה, לא?

     

    ''''

     

    כרובית מטוגנת עם רוטב איולי קיסר (25 שח, לא בטעימות) – הוזמנה מהתפריט הישן לאחר המלצות רבות. זו היתה המנה האחרונה שהיתה במטבח, והמלצרית ציינה שלא יצאה מוצלחת למדי אז היא על חשבון הבית.

    על קינוח כבר ויתרתי, השעה מאוחרת ויש לי עוד אוטובוס לתפוס. בפעם הבאה.

     

    אז, אם אתם רוצים להשתתף גם כן בטעימות התפריט, תגיעו לקורדוברו בראשון או שני הבא. טריו מנות ב-49 שח זה שווה לגמרי.

    ''

    (דף ההערות שלי)

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        4/8/12 12:49:
      עדכון: נראה שהמקום נסגר. חבל מאד...
        18/11/10 12:29:
      חשבתי שזה מובן מהשם :-)
      קורדוברו נמצאת ברח' קורדוברו בפלורנטין. נדמה לי קורדוברו 21.
      מצ"ב קישור לאתר המסעדה:
      http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=9912
        17/11/10 16:59:
      כרגיל ביקורת טובה.
      אשמח לקבל את הכתובת המדוייקת.
        16/11/10 12:54:
      איפה המסעדה?