עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    נובה ג’ויה: מיתוג חדש, תפריט חדש, הנאה חדשה Nova Joya

    0 תגובות   יום שבת, 6/11/10, 21:05

    גילוי נאות: הייתי אורחת בארוחת בלוגרים שארגנה המסעדה. התמונות באדיבות ששת שצהקדירה של ששת.


    joya

     

    את ג’ויה, או Nova Joya בגילגולה החדש, הכרתי אבל לא ביקרתי. ראיתי את המסעדה ברמת החייל, אבל נכנסו לג’ירף. ראיתי את המסעדה בהרצליה, אבל נכנסו למוזס. כשעברתי להרצליה לפני מספר חודשים, גילינו את הסניף ברמת השרון, אבל נכנסו לאייסברג הקרוב :-) (טוב נו, ביקרנו בסניף הרמת-השרוני ואכלנו פיצות מצוינות).

     

    IMG_20101027_212300IMG_20101027_212330IMG_20101027_212305

     

    אז מה אכלנו? הרבה! המסעדה הוציאה כמות גדולה של מנות (ובנדיבות), כך שיכולנו לטעום מגוון רחב של מנות ראשונות ועיקריות, פסטות ופיצות וגם קינוחים, כך שאוכל לחוות את דעתי, וטעמי האישי, על מנות החורף החדשות בתפריט המחודש של נובה ג’ויה, בניצוח השף אליאב גולדנברג.

     

    מנות ראשונות: (המנות לפי סדר הופעתן בצילום)

     

    carpaccioeggplantinvolti

     

    קרפצ’יו בקר מצוין (44 שח) – פילה פרוס דק, שמן זית, חומץ בלסמי, קצת מלח ופלפל, ארוגולה ופרמז’ן, מה עוד צריך. קרפצ’יו שיודע את העבודה.

     

    חציל מעושן בגריל (32 שח) – אני ממש לא טיפוס של חצילים, כך שהחלק של החציל לא ממש הלהיב אותי. מצד שני הרוטב היה מעולה – שמן זית, חומץ בלסמי ומיץ עגבניות – שילוב שעושה אותי שמחה, ומרטיב ברוסקטות בסביבה.

     

    אינבולטיני חצילים (36 שח) – גלילת חצילים במילוי פסטה טריה ומוצרלה. מנה מנחמת וטעימה, ושוב זה בא ממישהי שאיננה חובבת חצילים כלל וכלל. מנת חצילים שאני מסוגלת לאכול שוב.

     

    ברוסקטה1טארט טאטן בצל

     

    טריו ברוסקטות (44 שח) – 3 ברוסקטות חצויות (6 מנות בעצם), עם עגבניות ובצלצלי שאלוט (מצוין), עם עלי רוקט פרמזן ומעין איולי פסטו (מעולה!), ועם גבינה כחולה ואבוקדו (פחות מוצלח).

     

    טארט בצל (37 שח) – אחת המנות הטעימות שיצא לי להתקל בהן בזמן האחרון. תחשבו על טארט טאטן, רק עם בצל. שאלנו את השף אליאב גולדנברג איך הוא מטפל בבצלים, והוא סיפר כי ראשית הם פורסים את הבצלים ואופים אפיה איטית בחום נמוך בתנור, עם קצת מלח ופלפל. לאחר מכן מוסיפים חמאה ומרווה ואת בצק העלים הפריך שמים מעל ואופים לשלמות. המנה מוגשת עם קרם פרש ועירית שמוסיפים לחגיגה.

     

    הבחירה שלי מהראשונות: טארט בצל, ללא עוררין.

     

     

    בשלב הזה של הפוסט היו תיאורים מפורטים + תמונות של המנות העיקריות, הפסטות והפיצות וגם הקינוחים, אך בשל תקלה טכנית מעצבנת שבגללה בא לי לזרוק את המחשב מהחלון, הפוסט נחתך בשלב המנות הראשונות, ואני לא מצליחה לשחזר עותק שמור (Windows Live Writer אינעל אביך). אני מקווה לשבת ולכתוב שוב את שאר המנות, אבל כרגע באמת שאין לי כח. לחשוב שעבודה של שעתיים פלוס נחתכה כך ונעלמה, פשוט מייאשת אותי. 

    אוסיף ואומר שהשורה התחתונה של הפוסט היא שמסעדת נובה ג'ויה ממצבת את עצמה כמסעדת ביניים מצוינת, עם Value for money גבוה. 

    לכו על השרימפס אלה פלנצ'ה, על תבשיל הבשר ועל הפיצות בעיקריות, ובקינוחים על דולצ'ה בננה וקלזונה נוטלה. מקווה לחזור לפוסט הזה בימים הקרובים, בינתיים קבלו אותו כמות שהוא. מקוצץ בברוטליות. 

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה